КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
Green`L.K.
Форумозавър Рекс
Курс: кандидат-студент

Re: КСК 2009 - История

Мнение от Green`L.K. »

Scorpion написа:Трябва да се балансира - по един автор и две теми по история на ден.
И един шоколад завива станиола в мармот...
Non scholae sed vitae discimus!
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Ъ, извинявай за въпроса Грийн, но какъв е този сюрреалистичен аватар, що така ? :?
Аватар
Green`L.K.
Форумозавър Рекс
Курс: кандидат-студент

Мнение от Green`L.K. »

O|OeHukc написа:Ъ, извинявай за въпроса Грийн, но какъв е този сюрреалистичен аватар, що така ? :?
Хах много ме кефи... приличам на сериен убиец! :) :rr:
Non scholae sed vitae discimus!
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от xRainx »

аз съм по тема на 3 дни май... :д
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

Абе да питам тези, които вече се записаха : тоя път на едно място в Учебен отдел ли се плаща и записва, или пак тряа да се ходи до горе (не знам как се води, май че банка или нещо от сорта :roll: ) :roll: :roll: :roll:
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Специалност: Право

Мнение от ShadowsInBlue »

ScionOfStorm написа:аз съм по тема на 3 дни май... :д
Леле, аз първо прочетох по 3 теми на ден и си викам, това момче пощръкля :shock: Иначе и аз съм така, е бай Пенчо 3 дена вече го дърпам за бастуна :mrgreen:
Anna-Molly написа:Абе да питам тези, които вече се записаха : тоя път на едно място в Учебен отдел ли се плаща и записва, или пак тряа да се ходи до горе (не знам как се води, май че банка или нещо от сорта :roll: ) :roll: :roll: :roll:
По-нагоре някой беше казал, че може и направо в стаичката при милите лелки :)
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

Да, при "милите" лелките също става
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Anna-Molly написа:Абе да питам тези, които вече се записаха : тоя път на едно място в Учебен отдел ли се плаща и записва, или пак тряа да се ходи до горе (не знам как се води, май че банка или нещо от сорта :roll: ) :roll: :roll: :roll:

Паричен салон му се вика... Не е банка :lol: Може да се плаща и в съответния кабинет за подаване на документите
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

Scorpion написа:

Паричен салон му се вика... Не е банка :lol: Може да се плаща и в съответния кабинет за подаване на документите
мерси за инфото :mrgreen: :mrgreen: че др ден ще тряа да се ходи :cyclopsani: :cyclopsani:
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
svd
От дъжд на вятър

Мнение от svd »

Имам 1 въпрос - нали като се записваме , за да си запазим оценката от предварителния трябва да си платим и да се запишем и за редовния , без отделно да плащаме и предварителния отново?
Аватар
GBog
Драскач

Мнение от GBog »

svd,

Сумата, която ще трябва да заплатиш, се равнява на броя на изпитите, които ще държиш през редовната кандидатстудентска кампания. За предварителния само отбелязваш, че си го полагал, но не плащаш сума за него. Единственото изключение възниква в случай на неявяване на никакви изпити на редовната кампания - тогава трябва да заплатиш такса от 30 лв, за да ползваш получената оценка за идните класирания :D .
1968 - 1999 - 2008 - ?
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Иска ми се СУ да прибираше паричките на всички неориентирани кандидат-студенти, които изпитват някаква необяснима потребност да заплатят колкото е възможно повече, та да си ползват оценките от предварителните изпити... За съжаление жените, които приемат документите, казват кога кандидатите дават повече, отколкото трябва. А от тези допълнителни ежегодни приходи може да се обнови огромна част от материалната база на университета...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
GBog
Драскач

Мнение от GBog »

Не ми е ясно защо пък точно от нас трябва да изсмукват така небходимите им жизненоважни капитали. По-добре да вземат и да доусъвършенстват някои части от правилника си за приемане на нови студенти, за да не възникват подобни недоразумения. Вярно е, че много от кандидат-студентите ги четат с едно око (в това число включвам и себе си, тъй като се убедих в това нещо преди само три-четири дни :scratch: ), но също така е и вярно, че известна вина се съдържа и в документите, които ни се представят. :D
1968 - 1999 - 2008 - ?
svd
От дъжд на вятър

Мнение от svd »

gbog написа:svd,

Сумата, която ще трябва да заплатиш, се равнява на броя на изпитите, които ще държиш през редовната кандидатстудентска кампания. За предварителния само отбелязваш, че си го полагал, но не плащаш сума за него. Единственото изключение възниква в случай на неявяване на никакви изпити на редовната кампания - тогава трябва да заплатиш такса от 30 лв, за да ползваш получената оценка за идните класирания :D .
Благодаря за информацията :)
Значи сега трябва задължително да отида , а аз си правих сметки да не ходя..
Аватар
GBog
Драскач

Мнение от GBog »

Не, не е задължително да се явяваш пак по история. Можеш да се явиш на един, два или повече изпита по други предмети, като оценката ти от април ще се запази без да плащаш допълнително, стига да отбележиш, че си държал предварителния. :D Само при кандидатстване единствено с оценката от предварителния (или от матура мисля) се заплаща такса в размер от 30 лв. :D
1968 - 1999 - 2008 - ?
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”