Сега се опитвам да се сетя аз кой номер записах и не мога. :ОScorpion написа:Онзи червеният е сериен, а долният - регистрационен номер. Спокойно, всичко е точно
Защото май написах един горе-, който е до датата и на който пишеше Рег. номер ...
Сега се опитвам да се сетя аз кой номер записах и не мога. :ОScorpion написа:Онзи червеният е сериен, а долният - регистрационен номер. Спокойно, всичко е точно
и те какво ти казаха?BLUSH написа:И аз не бях сигурна какво да пиша за това питах тези жени,които ти проверяват данните
Червеният е сериен, а черният - регистрационен. Кой е отдолу, кой - отгоре, и аз сега като се замисля не съм сигурен...Amberglow написа:Сега се опитвам да се сетя аз кой номер записах и не мога. :ОScorpion написа:Онзи червеният е сериен, а долният - регистрационен номер. Спокойно, всичко е точно
Защото май написах един горе-, който е до датата и на който пишеше Рег. номер ...
Долният..не този големият и оцветеният ,а този под него..даже лелката ми каза,че може и дата да запиша,кога ми е издадена (след номера има /дата)Amberglow написа:и те какво ти казаха?BLUSH написа:И аз не бях сигурна какво да пиша за това питах тези жени,които ти проверяват данните