Парламентарни избори 2009 г.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?

ГЕРБ
19
27%
АТАКА
9
13%
РЗС
0
Няма гласували
Синята коалиция
19
27%
НДСВ
6
8%
БСП
7
10%
ДПС
1
1%
Зелените
6
8%
Други
4
6%

Общо гласове: 71

Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Re: Парламентарни избори 2009 г.

Мнение от Prudence »

И каквото дадат по "Господари на ефира".
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Томи, моите уважения, но ми е писнало от празнословия. Как искаш да ти отговоря защо АТАКА е опозиция. А защо ГЕРБ е опозиция или сините ? Проблемът е, че не си се поогледал достатъчно много, за да видиш кой какво и защо прави. Що се отнася до финансирането на АТАКА, то е повече от символично в сравнение с всички останали партии. Колко клипа на АТАКА си видял, колко концерти с чалга певици е правила АТАКА ? За какво финансиране ми говориш ти, гледайки тези гнусотии, които стават. Доста по-добре би било всички да си хвърлят енергията не в това да плюят някого, а да се борят срещу БСП и особено ДПС поради обективни причини. Всичко друго, което правите е безплодно и безсмислено. Погледни Яни Янев и тогава ми говори за финансиране и пропаганда, защото той със сигурност е поставено лице на управляващите, а не тези, които умишлено ги махат от тв пространството, освен когато има скандали. :)
http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=133977 Погледнете как се замерва келеме от ДПС с яйца в Бургас. :lol:
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

G__ написа:Томи, моите уважения, но ми е писнало от празнословия. Как искаш да ти отговоря защо АТАКА е опозиция. А защо ГЕРБ е опозиция или сините ? Проблемът е, че не си се поогледал достатъчно много, за да видиш кой какво и защо прави. Що се отнася до финансирането на АТАКА, то е повече от символично в сравнение с всички останали партии. Колко клипа на АТАКА си видял, колко концерти с чалга певици е правила АТАКА ? За какво финансиране ми говориш ти, гледайки тези гнусотии, които стават. Доста по-добре би било всички да си хвърлят енергията не в това да плюят някого, а да се борят срещу БСП и особено ДПС поради обективни причини. Всичко друго, което правите е безплодно и безсмислено. Погледни Яни Янев и тогава ми говори за финансиране и пропаганда, защото той със сигурност е поставено лице на управляващите, а не тези, които умишлено ги махат от тв пространството, освен когато има скандали. :)
http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=133977 Погледнете как се замерва келеме от ДПС с яйца в Бургас. :lol:
Ами твърдиш, че е опозиция и те питам защо. Сините са опозиция, което се доказва от факта, че те са единствените, от които червените се уплашиха. ГЕРБ са опозиция, защото е на печалба в момента да си опозиция. Няма смисъл да се прави общ фронт с "Атака" срещу БСП и ДПС, най-малкото защото самите атакисти нямат полза от такова нещо - ако няма БСП няма пари и ако няма ДПС - няма избиратели.
Пълна глупост е да казваш, че финансирането на "Атака" е скромно - как със скромни финанси се поддържа канал и вестник още от самото учредяване на партията? С пари от руснаците и Слави Бинев естествено. Излиза, че опозиция са ченгетата от ДС в "Атака" и Слави Бинев така ли? Да ти имам опозицията.
Яне Янев е същата негодна продукция като "Атака" - разцепване на вота. Колкото и да ти е неприятно, между него, Сидеров, Ковачки и т.н. практически няма разлика. Никой от тях няма ни най-малък интерес да промени статкуквото на тройната коалиция. Такива партии могат да живеят само в опозиция едно защото се плащат от властта и второ - защото нямат управленски потенциал да съставят правителство. Това, което правят най-добре е да агитират маргинали и надъхват наивници по площадите.
Knights of the Cross
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

G__
"Атака" прави средно по 3 протеста някъде в държавата месечно....към тях се присъединяват безработни, пенсионери и ученици с медицински бележки от цялата страна....КОЙ ПЛАЩА ТЕЗИ ЕКСКУРЗИИ ?
ДПС ги правят веднъж на избори...Атака наемат автобуси постоянно...кога за пред съдебната...кога за пред парламента...кога за национални, местни и не знам и аз какви си протестни, третомартенски събори...
Виж вестник "Атака" колко начислени коли има...
Да си виждал кола ГЕРБ....или кола "Синята коалиция"....???
Или някой от тях да издържа цяла една телевизия....и става дума за издръжка...защото тази телевизия, главата си залагам, че е на загуба...та там почти няма реклами...
Но ми писна да се занимаваме с "Атака", вярно е..те са фактор в политиката...но са фактор, който и управляващи и опозиция не искат да го има...и съм сигурен, че "Атака" ще са по-изолирани в следващия парламент, от колкото преди...и ще топят подкрепа всеки ден...най-малкото, защото няма да могат да изпълнят и половин точка от програмата си вече втори мандат...
Искам да поздравя Синята коалиция...за безупречната кампания, която правят...за сметка на ГЕРБ, дето нямат стотинка да се усмихнат....ама не става само с пари де...ясно е...липсва ни опита за тия неща...
Определено си мисля, че Синята коалиция, ще е първа политическа сила в София след тези избори или поне разликата между тях и ГЕРБ ще е нищожна...което може само да ме радва. В крайна сметка, аз...та и повечето хора в тази партия са десни, бивши СДСари...и хора, които първо са антикомунисти, а след това всичко друго. Жалко, жалко, жалко, че дебелогъзието на някои от партийните ни лидери попречи двете сили да се обединят още преди изборите и да вкарат повече мажоритарни кандидати... Пък кой знае...може и така да е по-добре...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Дичоу написа:G__
"Атака" прави средно по 3 протеста някъде в държавата месечно....към тях се присъединяват безработни, пенсионери и ученици с медицински бележки от цялата страна....КОЙ ПЛАЩА ТЕЗИ ЕКСКУРЗИИ ?
ДПС ги правят веднъж на избори...Атака наемат автобуси постоянно...кога за пред съдебната...кога за пред парламента...кога за национални, местни и не знам и аз какви си протестни, третомартенски събори...
Виж вестник "Атака" колко начислени коли има...
Да си виждал кола ГЕРБ....или кола "Синята коалиция"....???
Или някой от тях да издържа цяла една телевизия....и става дума за издръжка...защото тази телевизия, главата си залагам, че е на загуба...та там почти няма реклами...
Но ми писна да се занимаваме с "Атака", вярно е..те са фактор в политиката...но са фактор, който и управляващи и опозиция не искат да го има...и съм сигурен, че "Атака" ще са по-изолирани в следващия парламент, от колкото преди...и ще топят подкрепа всеки ден...най-малкото, защото няма да могат да изпълнят и половин точка от програмата си вече втори мандат...
Искам да поздравя Синята коалиция...за безупречната кампания, която правят...за сметка на ГЕРБ, дето нямат стотинка да се усмихнат....ама не става само с пари де...ясно е...липсва ни опита за тия неща...
Определено си мисля, че Синята коалиция, ще е първа политическа сила в София след тези избори или поне разликата между тях и ГЕРБ ще е нищожна...което може само да ме радва. В крайна сметка, аз...та и повечето хора в тази партия са десни, бивши СДСари...и хора, които първо са антикомунисти, а след това всичко друго. Жалко, жалко, жалко, че дебелогъзието на някои от партийните ни лидери попречи двете сили да се обединят още преди изборите и да вкарат повече мажоритарни кандидати... Пък кой знае...може и така да е по-добре...
:cheers: :cheers: :cheers:
Knights of the Cross
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Дебелогъзието. както казваш дичо, е не само на лидерите ти, но и на самия тебе. От последния ти пост, оневинявайки дпс, които, разбираш ли, харчели пари само по избори за екскурзии, а демоничната АТАКА непрекъснато, съдя как теснопартийните интересени в България могат да ни провалят като държава и народ. И това вече е факт, той доган така успява вече 2 мандата да ни управлява....нали ние българите не искаме да се обединяваме с наши хора, та ни е по-добре с него. егати загубените хора сме и който щете обвинявайте, но вие сте си виновни за положението, а не сини и червени и ако ще марсианците да дойдат да ни оправят пак ше сте си същите.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

"Спете спокойно деца..."
Благодарение на ГЕРБ и Синята коалиция...следващото управление ще е без Доган и Станишев...
И..наистина "Ние ще сме виновни за положението"
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

хаха оптимист. ;) 105+15 в най-добрия случай.....доста сте на кантар. :lol:
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

и..пак не разбирам...РАДВАШ ЛИ СЕ ?
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Да, радвам се на наивността ти, която прелива в глупост вече. Но както и да е, продължавай да плюеш всички и да видим тогава правителство на малцинството ли ще имаме или изобщо няма да е на ГЕРБ. ;)
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Значи ти си мислиш, че може да има правителство което не е на ГЕРБ-СИнята коалиция....или БСП-ДПС...?!

И за това призоваваш тука всички да сме били гласували срещу Доган...а в крайна сметка се радваш, ако единствената конфигурация, която го изважда от властта не успее ???!
Човек...отговори си на елементарния въпрос...Кои от следните предпочиташ да те управляват...Костов/Бойко....Станишев/Доган....всичко друго са някакви фантасмагории...и анимационни филми, в които си се вкарал...
Аз не "плюя" всички...плюя боклуците от БКП...сателитите им от ДПС и Атака...
Сега излизам...но после ще ти разкажа за един от кандидатите на "Атака" в Смолян...който си носеше разни сури от Корана в колата....и разни химикалки на Иран...едно време, когато учехме заедно... и тогава ми говори за турцизиране...
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Не се чудете, ГЛАСУВАЙТЕ!!!

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ!

:)
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Аз съм слушал много врели-некипели включително и този случай, за който говориш. ;) А това, кото исках да кажа и не разбра, е това че, ако и ББ беше като тебе да плюе по всички партии (прави го само с БСП И ДПС), щеше единствено да може да си направи коалиция със сините, която няма да има нужната подкрепа. Радвам се, че той не мисли като тебе и въобще хората, които гледат реално на нещата. :)
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Гласува се на принципа на "по-малкото зло". Множеството от политически партии само цепи вота, както някой бе казал одеве. Затова сме на туй дередже и ДПС ни управлява.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Prudence написа:Гласува се на принципа на "по-малкото зло". Множеството от политически партии само цепи вота, както някой бе казал одеве. Затова сме на туй дередже и ДПС ни управлява.
Много си прав. :!:
Публикувай отговор

Обратно към “България”