От какъв спорт се интересувате?

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

От какъв спорт се интересувате

футбол
6
17%
баскетбол
1
3%
волейбол
2
6%
автомобилни спортове
1
3%
зимни спортове
8
23%
водни спортове
2
6%
други
11
31%
Не се интересувам от спорт
4
11%

Общо гласове: 35

Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

От какъв спорт се интересувате?

Мнение от DobreFF »

Гледате ли спорт по телевизията? Посещавате ли спортни мероприятия? Обичате ли да спортувате? На кой спорт симпатизирате?
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Re: От какъв спорт се интересувате?

Мнение от nestea »

DobreFF написа:Гледате ли спорт по телевизията? Посещавате ли спортни мероприятия? Обичате ли да спортувате? На кой спорт симпатизирате?
Моят отговор на всички тези въпроси е НЕ :lol:
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
Аватар
svetlinka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от svetlinka »

Много са секси мъжете които играят баскетбол :roll: :oops:
Use Google before asking dumb questions
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

защо всеки винаги забравя леката атлетика? :roll: супер готин спорт :) аз лично го тренирам (е сега точно не де...но до месец време пак ще подновя тренировките) от около 4 години с прекъсвания и удоволствието е голямо. Гледам спорт (главно лека атлетика де :oops: ) когато имам време...и посещавам такива мероприятия, когато ги има (при нас не са често срещано явление) и много се кефя :lol:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Astral4o
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Astral4o »

Аз съм фен на футбола и баскетбола,но гласувах за др,защото шахът е основният спорт,който ми харесва 8) Иначе всяка неделя ходя да играя футбол и от време на време и баскетбол разцъкваме :lol:
Др спортове,които мн ме влекат са...кибер спортовете и покера 8) :D
Astral in da house...
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Гимнастика сутрин :)

Защо не си сложил такъв вид спорт?
То за друго не остава време :)
Иначе на анкетата - футбол, но вече доста рядко.
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Зимни!!! Биатлон (предимно, основно и особено), ски алпийски и фигурно пързаляне. Донякъде и шорттрек и бързо пързаляне с кънки.

Обожавам да гледам зимни спортове, обичам да практикувам...ммм...бе, карам ролери и колело, когато съм си в СтЗ, по едно време ходих и да бягам, но откакто съм тук - само кракомобила и гледане на ТВ. Ей това е. Чат пат е и 4 х 100 със салата, ама при мен е халба бира + картофки.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

alhimikat написа:Гимнастика сутрин :)
И аз,само че не винаги сутрин.Иначе преди ходих да гледам състезания по баскетбол и шах,защото приятелите ми участваха.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Гласувах за футбола, но следя с удоволствие и автомобилните спортове ( не само Ф1). И разбира се- всякакъв род екстрийм 8)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

А що се отнася до спорта в личен план- не ми остава време за нищо друго, освен катеренето в Уни, и рядко някое кръгче на стадиона на НСА.....за съжаление :(
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master

Мнение от Berserker »

everyday_ написа:защо всеки винаги забравя леката атлетика? :roll: супер готин спорт :) аз лично го тренирам (е сега точно не де...но до месец време пак ще подновя тренировките) от около 4 години с прекъсвания и удоволствието е голямо. Гледам спорт (главно лека атлетика де :oops: ) когато имам време...и посещавам такива мероприятия, когато ги има (при нас не са често срещано явление) и много се кефя :lol:
и аз се възмущавам! как може да забравите царицата на спортовете бе :evil:
иначе леката атлетика за мене си е най-хубавия спорт... и мисля като евридей /поздрав :D /
Изображение

Изображение
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Наистина леката атлетика заслужаваше място, но като че ли напоследък у нас загуби позиции. Особено след като най-талантливата ни лекоатлетка в последните години Ивет Лалова счупи крак. Дано бързо влезе в предишната си спортна форма, в което за жалост се съмнявам.
Иначе, ако сложа лека, веднага ще се намерят хора да кажат - ами къде е тежката атлетика? Къде е бокса? Къде е борбата? Къде е хандбала? Именно за това съм сложил категорията други. Пък тук всеки може да си изкаже мнението. Познавам един човек, който е луд манияк на тема конни спортове. За него това е номер 1. :wink: Така че, всеки с вкуса си.
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

Ивет Лалова още преди Нова Година мисля, че е започна интензивни тренировки и се готви за новия сезон (който всъщност вече е започнал де)...лятото трябва да има световно...така че ще видим до колко се е възстановила...а и малко или много тя е на 23 и човек с доста силна воля и желание така, че скоро предполагам ще я видим и в най-предните редици на световните класации...
а относно това, че леката атлетика е позамряла...да, определено е така, но има тепърва таланти, които ще навлизат в световните ранглисти...имаме си и добри атлети и сега, само дето конкуренцията от другите страни е много голяма...
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

ъ.. искам повече от 1 глас! обичам да спортувам, и се интересувам от (или даже практикувам) поне половината от изброените категории.. но все пак гласувам за зимните спортове, щото към тях се отнася хокей на лед ;) жалко че нямам възможност да го практикувам :( все пак екипировката е скъпичка, а и не можеш просто да звъннеш на 2-3 приятели и "ей, аре довечера да поиграем!" - поне не и в България :roll:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
goadelic
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от goadelic »

Не се интересувам от спорт, колеги. Може би ските ми допадат най-много, както и автомобилните.
Upwards, upwards into the sky, flying higher and higher, until I feel like I could touch the Sun.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”