[КСК 2009-2010] Кандидатспамърска кампания

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина
Курс: първи

Re: [КСК 2009-2010] Кандидатспамърска кампания

Мнение от Anna-Molly »

Ние имахме една по български дето не искаше да ме пусне да мина, въпреки че имах пет 6-ци и то само щото се успах и не отидох на втори кръг на олимпиадата по БЕЛ :bounce: :bounce: Голям цирк беше :lol: :lol:
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Anna-Molly написа:Ние имахме една по български дето не искаше да ме пусне да мина, въпреки че имах пет 6-ци и то само щото се успах и не отидох на втори кръг на олимпиадата по БЕЛ :bounce: :bounce: Голям цирк беше :lol: :lol:
Ако не се беше успала, сега щеше да си лауреат и нямаше да ти се налага да ходиш на изпит по БЕЛ. Пиянка
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
Green`L.K.
Форумозавър Рекс
Курс: кандидат-студент

Мнение от Green`L.K. »

ScionOfStorm написа:и аз съм, споко ; )
но имаше и глътки въздух доста. особено за черните овце в класа :п
Аз бях една от черните уфси :)
Както беше казал един учител на родителска среща, когото по-късно отстранихме от длъжността "преподавател на 9"д" клас" :lol:, "Няма да споменавам имена, но Лора и Анастасия са отвратителни .... "
Non scholae sed vitae discimus!
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

SeLby написа:Дали има и такива преподаватели в унито ? :lol:
Дано не! :lol: :lol:

А на нас днес ни дадоха дипломите. В историческия музей. На готиното стълбище :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
И след тва отидох до ректората да си взема документи (добре, че е на другия край на града :lol: ) и в понеделник ще Кандидатствам :mrgreen:
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

Scorpion написа:
Anna-Molly написа:Ние имахме една по български дето не искаше да ме пусне да мина, въпреки че имах пет 6-ци и то само щото се успах и не отидох на втори кръг на олимпиадата по БЕЛ :bounce: :bounce: Голям цирк беше :lol: :lol:
Ако не се беше успала, сега щеше да си лауреат и нямаше да ти се налага да ходиш на изпит по БЕЛ. Пиянка
Ем да ама тва беше в 10 клас майче. Пък и не беше заради пиянство...май че :lol: :lol: :lol:
Всъщност просто не исках да ходя. Никога не съм обичала тия мероприятия ама то си е за моя сметка, за тва си прав :D
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Green`L.K. написа:
Както беше казал един учител на родителска среща, когото по-късно отстранихме от длъжността "преподавател на 9"д" клас" :lol:, "Няма да споменавам имена, но Лора и Анастасия са отвратителни .... "
Какво си правила толкова? :lol:
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

ScionOfStorm написа: аз й казах на майка ми още 9 клас, че е зле работата, когато играхме хоро в час по немски, ама кой да ме слуша... :Д
А нас трябваше да ни изпитва Комисия за три вида хора- право, дунавско и едно по избор. :lol:
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

Green`L.K. написа:
Ааа и на мен ми се е случвало ама беше с една млада даскалка по етика и право в 9 клас дето каза: Еми не искам да изпадам в подробности и да злепоставям хора от класа, ама ми писна от Бояна и Гергана дето само ми опонират и карат другите да ми се смеят ........
Което все още твърдя че не е вярно :evil:
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

Anna-Molly написа:ама ми писна от Бояна и Гергана дето само ми опонират и карат другите да ми се смеят ........
Е, ние направо накарахме една госпожа да напусне направо ... 3 госпожи всъщност. И всяка година по няколко заявяваха, че искат да ни оставят и си ни оставяха. Накрая по английски никой не искаше да ни вземе, а по немски стояхме 2 месеца без учител ... Бяхме такъв прекрасен клас. :albino:
Take my ego for a ride,
Аватар
Green`L.K.
Форумозавър Рекс
Курс: кандидат-студент

Мнение от Green`L.K. »

Scorpion написа:
Green`L.K. написа:
Какво си правила толкова? :lol:
Хахаха протестирах срещу начина му на преподаване и оценяване... Правим контролна с 4задачи(математика). Решавам 3 и не ми стигаше никога време за последната. Получавам си контролната и имам 3 шестици и 1 двойка. Всеки път! И накрая ми пише 4 за годината.... егаси идиотаааа. И казваше рисунка, вместо чертеж и задращнете... :pukeright: И се стараех да му вгорча живота.
Стигна се до там, че ни викаше "Утайката на МГ-то"
А за тая дето ми писа 5 за годината, щото съм Атеист и не исках да говоря за библията... немам думи!
Аа в 10 клас една ме ритна и я уволниха, заради скандала, който и направих
Non scholae sed vitae discimus!
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

Amberglow написа:
Anna-Molly написа:ама ми писна от Бояна и Гергана дето само ми опонират и карат другите да ми се смеят ........
Е, ние направо накарахме една госпожа да напусне направо ... 3 госпожи всъщност. И всяка година по няколко заявяваха, че искат да ни оставят и си ни оставяха. Накрая по английски никой не искаше да ни вземе, а по немски стояхме 2 месеца без учител ... Бяхме такъв прекрасен клас. :albino:
Нда...ние нали сме от една партия, при нас същото беше :lol: :lol: :lol: Ама класната е много голяма. Неска си отварям бележника и гледам 5 неизвинени О.о А една седмица по рано ме вика да ме пита кво да прави с мойте 23 неизвинени :drunken: :drunken: толкова я обичам за тва че не е истина.. Един път не ни издаде с мойта дружка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

Anna-Molly написа:
Amberglow написа:
Нда...ние нали сме от една партия, при нас същото беше :lol: :lol: :lol: Ама класната е много голяма. Неска си отварям бележника и гледам 5 неизвинени О.о А една седмица по рано ме вика да ме пита кво да прави с мойте 23 неизвинени :drunken: :drunken: толкова я обичам за тва че не е истина.. Един път не ни издаде с мойта дружка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: Вярно, съпартийник мой! {hug}
И нашата класна така.. даже всъщност беше любимката на випуска. Беше по-популярна от нашия клас и все идваха ученици при нея. Ама и тя беше навсякъде с над. Да не говорим и физически как изглежда :lol:
Take my ego for a ride,
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Green`L.K. написа:И казваше рисунка, вместо чертеж и задращнете... :pukeright:
А една учителка от СМГ, при която ходих на курс, казваше 'картинка'. Ама много се кефех :compress:
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

Amberglow написа:
Вие внимавайте как ще се държите като влезете в СУ, защото никой професор няма да тръгне да напуска заради вас, но ВАС може да ви лишат от студентски права много лесно. :twisted:
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

вечен студент написа: Вие внимавайте как ще се държите като влезете в СУ, защото никой професор няма да тръгне да напуска заради вас, но ВАС може да ви лишат от студентски права много лесно. :twisted:
Слушам, сър. :salute:
Take my ego for a ride,
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”