[КСК 2009-2010] Кандидатспамърска кампания
- Anna-Molly
- Пишеща машина
- Курс: първи
Re: [КСК 2009-2010] Кандидатспамърска кампания
Ние имахме една по български дето не искаше да ме пусне да мина, въпреки че имах пет 6-ци и то само щото се успах и не отидох на втори кръг на олимпиадата по БЕЛ
Голям цирк беше

Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ако не се беше успала, сега щеше да си лауреат и нямаше да ти се налага да ходиш на изпит по БЕЛ. ПиянкаAnna-Molly написа:Ние имахме една по български дето не искаше да ме пусне да мина, въпреки че имах пет 6-ци и то само щото се успах и не отидох на втори кръг на олимпиадата по БЕЛ![]()
Голям цирк беше
![]()
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Green`L.K.
- Форумозавър Рекс
- Курс: кандидат-студент
Аз бях една от черните уфсиScionOfStorm написа:и аз съм, споко ; )
но имаше и глътки въздух доста. особено за черните овце в класа :п
Както беше казал един учител на родителска среща, когото по-късно отстранихме от длъжността "преподавател на 9"д" клас"
Non scholae sed vitae discimus!
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Дано не!SeLby написа:Дали има и такива преподаватели в унито ?
А на нас днес ни дадоха дипломите. В историческия музей. На готиното стълбище
И след тва отидох до ректората да си взема документи (добре, че е на другия край на града
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Ем да ама тва беше в 10 клас майче. Пък и не беше заради пиянство...май чеScorpion написа:Ако не се беше успала, сега щеше да си лауреат и нямаше да ти се налага да ходиш на изпит по БЕЛ. ПиянкаAnna-Molly написа:Ние имахме една по български дето не искаше да ме пусне да мина, въпреки че имах пет 6-ци и то само щото се успах и не отидох на втори кръг на олимпиадата по БЕЛ![]()
Голям цирк беше
![]()
Всъщност просто не исках да ходя. Никога не съм обичала тия мероприятия ама то си е за моя сметка, за тва си прав
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Какво си правила толкова?Green`L.K. написа:Аз бях една от черните уфсиScionOfStorm написа:и аз съм, споко ; )
но имаше и глътки въздух доста. особено за черните овце в класа :п![]()
Както беше казал един учител на родителска среща, когото по-късно отстранихме от длъжността "преподавател на 9"д" клас", "Няма да споменавам имена, но Лора и Анастасия са отвратителни .... "
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
А нас трябваше да ни изпитва Комисия за три вида хора- право, дунавско и едно по избор.ScionOfStorm написа: аз й казах на майка ми още 9 клас, че е зле работата, когато играхме хоро в час по немски, ама кой да ме слуша... :Д
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Ааа и на мен ми се е случвало ама беше с една млада даскалка по етика и право в 9 клас дето каза: Еми не искам да изпадам в подробности и да злепоставям хора от класа, ама ми писна от Бояна и Гергана дето само ми опонират и карат другите да ми се смеят ........Green`L.K. написа:Аз бях една от черните уфсиScionOfStorm написа:и аз съм, споко ; )
Както беше казал един учител на родителска среща, когото по-късно отстранихме от длъжността "преподавател на 9"д" клас", "Няма да споменавам имена, но Лора и Анастасия са отвратителни .... "
Което все още твърдя че не е вярно
Е, ние направо накарахме една госпожа да напусне направо ... 3 госпожи всъщност. И всяка година по няколко заявяваха, че искат да ни оставят и си ни оставяха. Накрая по английски никой не искаше да ни вземе, а по немски стояхме 2 месеца без учител ... Бяхме такъв прекрасен клас.Anna-Molly написа:ама ми писна от Бояна и Гергана дето само ми опонират и карат другите да ми се смеят ........
Take my ego for a ride,
- Green`L.K.
- Форумозавър Рекс
- Курс: кандидат-студент
Хахаха протестирах срещу начина му на преподаване и оценяване... Правим контролна с 4задачи(математика). Решавам 3 и не ми стигаше никога време за последната. Получавам си контролната и имам 3 шестици и 1 двойка. Всеки път! И накрая ми пише 4 за годината.... егаси идиотаааа. И казваше рисунка, вместо чертеж и задращнете...Scorpion написа:Какво си правила толкова?Green`L.K. написа:Аз бях една от черните уфсиScionOfStorm написа:и аз съм, споко ; )
Стигна се до там, че ни викаше "Утайката на МГ-то"
А за тая дето ми писа 5 за годината, щото съм Атеист и не исках да говоря за библията... немам думи!
Аа в 10 клас една ме ритна и я уволниха, заради скандала, който и направих
Non scholae sed vitae discimus!
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Нда...ние нали сме от една партия, при нас същото бешеAmberglow написа:Е, ние направо накарахме една госпожа да напусне направо ... 3 госпожи всъщност. И всяка година по няколко заявяваха, че искат да ни оставят и си ни оставяха. Накрая по английски никой не искаше да ни вземе, а по немски стояхме 2 месеца без учител ... Бяхме такъв прекрасен клас.Anna-Molly написа:ама ми писна от Бояна и Гергана дето само ми опонират и карат другите да ми се смеят ........
Anna-Molly написа:Нда...ние нали сме от една партия, при нас същото бешеAmberglow написа:Е, ние направо накарахме една госпожа да напусне направо ... 3 госпожи всъщност. И всяка година по няколко заявяваха, че искат да ни оставят и си ни оставяха. Накрая по английски никой не искаше да ни вземе, а по немски стояхме 2 месеца без учител ... Бяхме такъв прекрасен клас.Anna-Molly написа:ама ми писна от Бояна и Гергана дето само ми опонират и карат другите да ми се смеят ........![]()
![]()
Ама класната е много голяма. Неска си отварям бележника и гледам 5 неизвинени О.о А една седмица по рано ме вика да ме пита кво да прави с мойте 23 неизвинени
![]()
толкова я обичам за тва че не е истина.. Един път не ни издаде с мойта дружка
![]()
![]()
И нашата класна така.. даже всъщност беше любимката на випуска. Беше по-популярна от нашия клас и все идваха ученици при нея. Ама и тя беше навсякъде с над. Да не говорим и физически как изглежда
Take my ego for a ride,
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
А една учителка от СМГ, при която ходих на курс, казваше 'картинка'. Ама много се кефехGreen`L.K. написа:И казваше рисунка, вместо чертеж и задращнете...![]()
For a moment your eyes open and you know
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Вие внимавайте как ще се държите като влезете в СУ, защото никой професор няма да тръгне да напуска заради вас, но ВАС може да ви лишат от студентски права много лесно.Amberglow написа:Е, ние направо накарахме една госпожа да напусне направо ... 3 госпожи всъщност. И всяка година по няколко заявяваха, че искат да ни оставят и си ни оставяха. Накрая по английски никой не искаше да ни вземе, а по немски стояхме 2 месеца без учител ... Бяхме такъв прекрасен клас.Anna-Molly написа:ама ми писна от Бояна и Гергана дето само ми опонират и карат другите да ми се смеят ........
Слушам, сър.вечен студент написа: Вие внимавайте как ще се държите като влезете в СУ, защото никой професор няма да тръгне да напуска заради вас, но ВАС може да ви лишат от студентски права много лесно.
Take my ego for a ride,