Изборни дисциплини 2008/2009
Модератори: Methuselah, thegirl
-
Surrealist
- В началото бе словото
Re: Изборни дисциплини 2008/2009
Някой знае ли кога ще можем да се записваме за изборни дисциплини за следващият (зимен 09/10) семестър?
- velasco
- В началото бе словото
- Специалност: ИС
- Курс: първи
хех ... много бързаш ...Surrealist написа:Някой знае ли кога ще можем да се записваме за изборни дисциплини за следващият (зимен 09/10) семестър?
като започнем на есен ... тогава!
-
Surrealist
- В началото бе словото
Миналата година записването беше някъде в началото на юли. И аз като теб си мислех, че в началото на есента ще мога да се запиша, ама нъцки. Та, този път не искам да се прецекам като чакам.
- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
Напротив, кампанията по записване на изборни дисциплини за зимата се провежда през лятото. Следете сайта на ФМИvelasco написа:хех ... много бързаш ...Surrealist написа:Някой знае ли кога ще можем да се записваме за изборни дисциплини за следващият (зимен 09/10) семестър?
като започнем на есен ... тогава!
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... 
- slacker``
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Доколкото знам, до 3 изборни дисциплини през цялото следване можеш да оставиш, без да ти се броят за невзети изпити, но не трябва да се явяваш на изпит. Тоест, с 2-ка не става.Xelian написа:А вярно ли е че ако имаш 2-ка на избираем ,другата година можеш да го отпишеш без да ти е необходимо да ходиш следващата година пак за поправка на оценката.
-
Surrealist
- В началото бе словото
Нещо да се чува за записване на изборни за следващия семестър?
В Susi има изборни, ама не може да се записва още.
В Susi има изборни, ама не може да се записва още.
- DayDream
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Някой знае ли какво точно представлява изборната "3D графика и трасиране на лъчи"? 
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
-
Nedyalko
- В началото бе словото
- Специалност: Приложна математика
- Курс: втори
Интересуват ме мнения за следните дисциплини:
1. Увод във функционалния анализ - това ме интересува по-скоро с какво се занимава самият функционален анализ
2. Дескриптивна геометрия
3. Изчислителна геометрия
4. Сплайн функции
А за 3D графика и трасиране на лъчи, това е нов предмет и за първи път ще се води, но мисля че ще е интересен.
1. Увод във функционалния анализ - това ме интересува по-скоро с какво се занимава самият функционален анализ
2. Дескриптивна геометрия
3. Изчислителна геометрия
4. Сплайн функции
А за 3D графика и трасиране на лъчи, това е нов предмет и за първи път ще се води, но мисля че ще е интересен.

- Xelian
- От дъжд на вятър
- Специалност: СУ - СИ
- Обратна връзка:
Така аз съм 2-ри курс Софтуерно Инженерство и искам да запиша спорт 2,но в СУСИ-то го няма,в такъв случай какви мерки трябва да предприема ,за да го запиша?
- DayDream
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
С молба към декана.Xelian написа:Така аз съм 2-ри курс Софтуерно Инженерство и искам да запиша спорт 2,но в СУСИ-то го няма,в такъв случай какви мерки трябва да предприема ,за да го запиша?
Интересно:
Дисциплината не може да бъде записана, защото не е от учебния план на студента
А е в учебният ми план....
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
-
Nedyalko
- В началото бе словото
- Специалност: Приложна математика
А за спорт, като съм трети курс и вече съм записвал, мога ли пак. Не ми трябват кредити или каквото и да е. Само искам да играя.

- Тодорът
- Да живей словото
- Специалност: Информационни системи
- Обратна връзка:
тогава просто си ходи да играеш...не ти трябва да се записваш
- Xelian
- От дъжд на вятър
- Специалност: СУ - СИ
- Обратна връзка:
И аз имам същия проблем ,писах на админа ся ще видим ко ще направят,нещо са объркали при мен :DayDream написа:
Интересно:
Дисциплината не може да бъде записана, защото не е от учебния план на студента
А е в учебният ми план....
Компютърни архитектури-практикум не може да се запише като ми е в учебния плал,при теб кое прави беля?
А Спорта като подам молбя до декана нали ще ми признаят кредитите ,аз от хуманитарните имам записано само Спорт 1 от 1-та година ,което ми се водеше по програма и искам да питам неговите кредити броят ли се,т.е. сега от общото 6 крадита колко още имам право от Хуманитарните 6-2.5=3.5 или 6 ?
-
Serafim
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни Науки
Програмиране с .NET Framework и WPF при доц. Биров .. някой може ли да даде мнение за дисциплината 
- DayDream
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
СДП практикум, но са го поправилиXelian написа: И аз имам същия проблем ,писах на админа ся ще видим ко ще направят,нещо са объркали при мен :
Компютърни архитектури-практикум не може да се запише като ми е в учебния плал,при теб кое прави беля?