Какво те е прихванало, бре? Нали темата е за любими думи и фрази? Баси флейма ми удари, за малко да си помисля, че не става дума за мене.
"Thunders always happened when it's raining" - Steve Nicks
В смисъл, където ме хване, там си го казвам, щото няма тема за оплакване от юзъри. Но мисля да стартирам такава...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Отивам да си резна лявата вена по дължина...веднъж да съм 100% съгласен с Кристо.Както казах в друга тема - ънбилийвибъл.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Ама ти цяла нова тема за мене ще стартираш, Кристо? Уау, не бих могъл да се надявам на повече.
Интересно ми е обаче - ти откога си титулуван като стожер на морала и правилността по тия ширини?
Boromir написа: Ама ти цяла нова тема за мене ще стартираш, Кристо? Уау, не бих могъл да се надявам на повече.
Интересно ми е обаче - ти откога си титулуван като стожер на морала и правилността по тия ширини?
Не е задължително да съм титулуван по някакъв начин за да имам мнения и виждания. Но защо ли нещо ми подсказваше, че ще тръгнеш срещу мен. Обща грешка на всички, които критикувам. Ето ще ти спестя играта - аз съм тъп, нискорасъл идиот, с кофти морал и възгледи. Стига толкова за мен. Нека се върнем на основното - откъде такова самочувствие, при толкова малка стойност на разсъдъка и умнствения ти потенциал?
пс: Фак, моя е малък, моля това да се добави в тезата на Боромир, в която доказва, защо аз греша и той е прав. Мерси...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!