lenkataaa написа:ами аз няма да мога да ида на редовната биология и за това с предварителния пък.........дано ме огрее...благодаря за мненията
Ще те огрее, не се притеснявай...ако не на първо, то на второ със сигурност!
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
lenkataaa написа:ами аз няма да мога да ида на редовната биология и за това с предварителния пък.........дано ме огрее...благодаря за мненията

Сега.scalpelo написа:А некой знае ли кога се подават документите за първо класиране ?
Относно грешните статистики... Като си проверявах оценката от предварителния изпит в сайта ми изписа, че има 313 оценки над мен (46,9%), 21 като мен (3,1% + 46,9 са точно 50%), което значи, че има още толкова (334) по-ниски. Сумарно това са 668 души, a според горния пост има 250 момчета и 600 момичета, което с проста математика е 850 души - къде се губят близо 200 души? А и аз имам 3,75, как е възможно да има 500 двойки, като има 334 оценки по-ниски от моята?! Нещо и в тази статистика куца...Rehabilitator_ написа:
Първо по статистика има около 500 оценки слаб 2,00, от които 99 са на момчетата, следователно към 400 се полагат на така учените госпожички и Второ момчетата са 250, т.е слаб 2,00 са получили 99, т.е по-малко от 50% са с такава оценка, докато момичетата са около 600 души, 400 имат слаб, т.е тва са повече от 50%, я кой се оказа по-умен.............не правете грешни статистики, МОЛЯ!!!!!
Joanna_n написа:Втори въпрос - съжалявам, че е в отделен пост, но нещо браузърът ми се бъгна и не ще да едитва предния.
http://portal.uni-sofia.bg/docs/ucheben/minbal08-09.pdf Тия балове... Реални ли са? Щото като гледам биотехнологиите с мин бал 22,5 от 30... ми ако имаш 6 през годините това е 22,5-12=10,5:3=3,50. И ъъъъ не ми се вярва с 3,50 да се влиза.
Бтв до сега си правих статистика на минали теми, на някой може да му е полезна:
2008:Същност и биологично значение на клетъчното делене и клетъчен жизнен цикъл
2007:предварителна: реализация на генетичната информация
редовна: Популации-състав,структура,численост,свойства
2006:Изменчивост и развитие на екосистемите
2005:Двумембранни органели
2004:Начини за реализация на генетичната информация
хаха има нещо такова....Абе хора като излезнат разпределенията за залите,нека всеки си каже кой в коя е...Пък може да направим някакви отборчета за победа над СУ,чрез позволени и непозволени методи.....scalpelo написа:Умре форумо![]()
![]()