Парламентарни избори 2009 г.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Re: Парламентарни избори 2009 г.
Сори..сега видях, че е качвано и по-горе...не само от теб...
Ххахах...сега ще има яко надъхване от страна на атакисти, БНСари и разни други дето ще цепят вота...
Ххахах...сега ще има яко надъхване от страна на атакисти, БНСари и разни други дето ще цепят вота...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Човече, надухването идва ( и трябва да е така) от всяка партия що се отнася до ДПС. Сега все още ли ти е смешно, когато виждаш доган как се държи като султан на България. Смейте се на Волен и нз си още кого, но когато аз гледам това видео и увереността, с която говори доган тръпки ме побиват ! До къде му позволихме да стигне заради това, че се цепим винаги партийно. Погледнете просто налудния поглед на доган, погледнете яростта и хитростта, с която говори. Все 1 гледам Кръстника.
И това въобще, ама въобще не е смешно и тук трябва партиите не да се плюят помежду си ( освен БСП, които издигнаха дпс до това положение), а да се опитат всякчески да вдигнат избирателната активност като цяло, за да спрем този психопат!
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Напълно съгласен с това...само дето не мисля, че Волен е човекът, който е способен на това...G__ написа: да спрем този психопат!
И за това ми е малко смешно, когато Анти-ДПС вотът се осиновява от атакистите....
Слушай какво, аз за разлика от тебе не говоря само за тая и оная партия и затова апелирам и към тебе да престанеш с това деление, което е виновно за положението. Не знам и не ме интересува от коя партия си, но се съмнявам, че "твойта" партия е по-способно от АТАКА например да махне ДПС от властта. 
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Напротив, само за нея говориш...
А относно "мойта партия".....както се казва: Стой, та гледай...
А относно "мойта партия".....както се казва: Стой, та гледай...
Я ми кажи коя ти е, ако не те е срам.
И не не говоря само за определена партия, а говоря за проблеми.
Уви, някои структури са много теснопартийни. 
Ебаваш се нали ? Кажи сериозно, де. Не мисля, че има от какво да се срамуваш, щом ще гласуваш за съответната партия. 
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Човек....на 100000 места съм показвал, в коя партия членувам...ама не съм некав агитатор...тука да ти обяснявам...
За разлика от мен, в мненията ми не присъства задължително името на партията и името на нейния лидер...
Ясно колко четеш чуждите мнения...и ясно до колко си имаш представа с какви хора си пишеш тук....(ъъъЪъ...и ако не си разбрал...ТОВА НЕ ГОВОРИ ДОБРЕ ЗА ТЕБ)
За разлика от мен, в мненията ми не присъства задължително името на партията и името на нейния лидер...
Ясно колко четеш чуждите мнения...и ясно до колко си имаш представа с какви хора си пишеш тук....(ъъъЪъ...и ако не си разбрал...ТОВА НЕ ГОВОРИ ДОБРЕ ЗА ТЕБ)
ЪъЪъЪ Съжалявам, но форумът не ми е единственият живот и не натоварвам мозъка си с това да помня кой от коя партия е, още повече, че това ВЪОБЩЕ не ми е работа.
Просто ми стана интересно.
И когато имаш смелостта да критикуваш конкретно някого, трябва да покажеш решението, в случая алтернативната партия. Много е грозно да се критикува неконструктивно, без никакви предлагани от теб решения.
п.п. Пожелавам успех на ГЕРБ на изборите, дано увеличите преднината си, но не забравяйте, че няма да може ГЕРБ да състави сам правителство и мисли, че тези, по които плюеш, утре може да се наложи да се съобразяваш с техните мнения.
Отделен е въпросът, че Бойко неведнъж е признавал, че идеите на АТАКА са добри, а също така, че копира от анти-дпс говоренето, което инициира именно АТАКА. В тоя ред на мисли не смятай, че ГЕРБ стои на 180 градуса от АТАКА, както съдя от изказванията ти. Всъщност, ако не си забелязал тези тенденции ТОВА ГОВОРИ МНОГО ЛОШО ЗА ТЕБЕ. 
п.п. Пожелавам успех на ГЕРБ на изборите, дано увеличите преднината си, но не забравяйте, че няма да може ГЕРБ да състави сам правителство и мисли, че тези, по които плюеш, утре може да се наложи да се съобразяваш с техните мнения.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Също ако беше чел...щеше да знаеш, че коалиция Атака-ГЕРБ сме я разглеждали 1000ина пъти в тоя форум...и аз лично съм бил защитник на нея ако това е единствения начин да извадим БКП и ДС от правителството...
И как....Вооуен, ще кротне ако е в правителството...и как това ще е готино...защото ББ ще може да прокара някои доста непопулярни и радикални промени, като ги представи като инициативи на Атака...и така и двете сили ще спечелят...
...и как ББ ще действа като спирачка на простотиите на Воуен като "национализация на приватизираните предприятия и т.н.
Партийно обаче...такава коалиция не стои на дневен ред...по простата причина, че частта "Е" от абревиатурата на ГЕРБ...не го позволява...
Тъй, че или партньори от семейството на ЕНП...или в опозиция...
И пак ти казвам...нито ти, нито държавносигурническата ти партия си нямате на идея как ЩЕ СЕ МОЛИТЕ да участвате в това правителство...защото иначе Ви очакват....4 дълги години гласуване заедно с ДпС и БКП....
И как....Вооуен, ще кротне ако е в правителството...и как това ще е готино...защото ББ ще може да прокара някои доста непопулярни и радикални промени, като ги представи като инициативи на Атака...и така и двете сили ще спечелят...
...и как ББ ще действа като спирачка на простотиите на Воуен като "национализация на приватизираните предприятия и т.н.
Партийно обаче...такава коалиция не стои на дневен ред...по простата причина, че частта "Е" от абревиатурата на ГЕРБ...не го позволява...
Тъй, че или партньори от семейството на ЕНП...или в опозиция...
И пак ти казвам...нито ти, нито държавносигурническата ти партия си нямате на идея как ЩЕ СЕ МОЛИТЕ да участвате в това правителство...защото иначе Ви очакват....4 дълги години гласуване заедно с ДпС и БКП....
G_: Тук съм доста съгласен с Дичоу. Досега не съм видял смислено обяснение, защо според вас "Атака" е опозиция на ДПС и комунистите. Замисли се откъде партията ви се финансира, колко бивши агенти на ДС има в нея и в парламентарната й група (поне в това, което остана от нея), кой допълни вота на БСП и ДПС срещу "Синята коалиция", кой си мълча при газовата криза и кой, в ключови моменти не беше в парламента, за да гласува (където всъщност не му е и мястото, но се съмнявам да си гласувал за него, за да не ходи в парламента в моментите, когато парламентарната му група може да обърне вота). Не само тези, а и много други би трябвало да ти подскажат, че "Атака" е най-близката агентура на БСП и като такава няма никакъв интерес да пречи на ДПС, толкова, колкото да си укрепяват взаимно позициите.
Knights of the Cross
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
тъжна, но вярна констатация
колко стенограми на 40 НС сте прочели и гласувания проследили душички златни? само със СКАТ, в. АТАКА и Андрешко Райчев, Дайнов от другата страна ни ст'ааааа...proUSA написа:тъжна, но вярна констатация
Ubi concordia, ibi victoria!
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
ние стенограми не четем, ние слушаме парламентарният канал на БНР