РЕАЛИЗАЦИЯ СЛЕД ВИСШЕТО

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

е да, това още веднъж доказва моята теория, че отличниците в училище не винаги са отличници в живота :roll: което е по- важното. Дори по-често се получава така, че тези които са имали 6 от горе до долу, не се реализират така добре от някои, които са имали и 4-ки :?
Аз за това не съм максималист, пък да видиме какво ще стане... 8)
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
fatalno_f
В началото бе словото

Мнение от fatalno_f »

Моята теория е ,че за реализацията в живота са необходими 50 процента знания и умения и 50 процента късмет. Така че съм напълно съгласна ,че оценките не са от толкова голямо значение. По-важно е какво можеш
Да се обичате не значи да гледате един в друг а в една и съща посока
hallkias
В началото бе словото

Мнение от hallkias »

спокойно,които има амбиции да остане в българия су и унсс са напълно досататъ4ни с малко късмет 6те се реализира.въпреки 4е на мен мис е сртува,4е ако влезе българия в евросъюза много хора 6те изгорят и 6те дойде време на едни реформи дето аз ли4но не ги вийдам как 6те станат в университети,където ни6то не е мръднало в академи4ната дейност от създаването им.но 6те поживееем,6те видим
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”