Нов български университет
Модератор: Boromir
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Говорех за някои специалности. Примерът, който дадох, беше с право, доколкото си спомням, така че твоето става малко - "гузен негонен бяга". Извинявам се, ако си се почувствала обидена.
Може да си махнеш главните букви, приемам го за викане, а не обичам да ми се крещи.
Като не си българка, защо не си учиш в "чужбина", а си тук? Там университети нямате ли си (прощавай, не исках да влизам в тона ти, но ти ме подхлъзна)?
И като кажеш това "по други неща" - прощавай, аз съм кандидатствала само с изпити и документи, друг начин не зная. За изпитите всеки знае, аз ти разясних втората част. Ако конкретизираш за какви "други неща" говориш, с радост ще ти отговоря.
Лека вечер.
Може да си махнеш главните букви, приемам го за викане, а не обичам да ми се крещи.
Като не си българка, защо не си учиш в "чужбина", а си тук? Там университети нямате ли си (прощавай, не исках да влизам в тона ти, но ти ме подхлъзна)?
И като кажеш това "по други неща" - прощавай, аз съм кандидатствала само с изпити и документи, друг начин не зная. За изпитите всеки знае, аз ти разясних втората част. Ако конкретизираш за какви "други неща" говориш, с радост ще ти отговоря.
Лека вечер.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
като за на4ало искам да кажа,4е пи6а с големи букви проади нали4ието на бутона капс лок,коиито бях натиснала.хи4 не съм гузна и хи4 не бягам,6тото си знам възможностите,способностите,знанията,вуоб6те стъпила съм си здраво на земята,седнала съм си здраво на задника и вър6а това,което смятам,е 4е е разумно.6тях да у4а в 4уйд университет,пробвах в собствената си страна,но туй като родителите ми ре6иха,4е 6те живеем тук,избрах университет които да е на нивото на 4уждите-и това бе6е нбу.
су не е ло6о,ако у4а в тази сграда и в тази атмосфера,която се изисква за академи4на дейност.примерно в сградата в центъра,но те да ме завират в някво мазе и д ами кажат,4е това е уважение към студента и вуоб6те към дейността-айде много се извинявам.за унсс не искам д акоментирам,такива слу4ай видях,4е нямам думи(ни6то конкретно не казвам някой да не с еобиди,не казвам,4е няма 4естно изкарали в унсс без пари)
-
ZmEiaT
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
НБУ е нещо като.... университета на Богатите , айййде... продали си добитъка и декарите и пратили внучето у Софията да си търси късмета.... то пък се оказало тъпо детенце и не го приели никъде и къде отишло... в НБУ.... имам честта да познавам 3ма преподаватели от НБУ... вярвайте ми.. тези хора не са нормални !!! Щом такива хора преподават там , едва ли има добро образование и НБУ е много готин университет... но ако трябва да бъда точен кредитната система с която се учи там е много по добра отколкото в останалите университети. 
България Над Всичко !
- явор
- Летописец Виртуоз
А пък ний ут прувинцията сми чувъли, ... че много от софиянците ги мързи да учат. Затова и в СУ има огромен брой учащи от "провинцията". Интересно къде отиват софиянците, когато се запълнят местата от СУ със "селяни"... НБУ? Честно казано мен не ме интересува как ще се казва университетът ми, а на какво ще ме научат, защото аз си имам по-добро име да се осланям на него... Затова и се колебая къде да учаZmEiaT написа:НБУ е нещо като.... университета на Богатите , айййде... продали си добитъка и декарите и пратили внучето у Софията да си търси късмета.... то пък се оказало тъпо детенце и не го приели никъде и къде отишло... в НБУ.... имам честта да познавам 3ма преподаватели от НБУ... вярвайте ми.. тези хора не са нормални !!! Щом такива хора преподават там , едва ли има добро образование и НБУ е много готин университет... но ако трябва да бъда точен кредитната система с която се учи там е много по добра отколкото в останалите университети.
П.П. Според мен хората в София имат далеч по-селки манталитет от жителите на много граждани в страната.
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
да, верно, откога пък провинцията толкова е забогатяла, че само тя да може да си позволи НБУ.явор написа:А пък ний ут прувинцията сми чувъли, ... че много от софиянците ги мързи да учат. Затова и в СУ има огромен брой учащи от "провинцията". Интересно къде отиват софиянците, когато се запълнят местата от СУ със "селяни"... НБУ? Честно казано мен не ме интересува как ще се казва университетът ми, а на какво ще ме научат, защото аз си имам по-добро име да се осланям на него... Затова и се колебая къде да учаZmEiaT написа:НБУ е нещо като.... университета на Богатите , айййде... продали си добитъка и декарите и пратили внучето у Софията да си търси късмета.... то пък се оказало тъпо детенце и не го приели никъде и къде отишло... в НБУ.... имам честта да познавам 3ма преподаватели от НБУ... вярвайте ми.. тези хора не са нормални !!! Щом такива хора преподават там , едва ли има добро образование и НБУ е много готин университет... но ако трябва да бъда точен кредитната система с която се учи там е много по добра отколкото в останалите университети.
П.П. Според мен хората в София имат далеч по-селки манталитет от жителите на много граждани в страната.
не знам дали НБУ е университетът на богатите, но всеобщата представа е такава - за разглезени мамини дечица, които ги е домързяло да кандидатстват сериозно и имат излишни пари за харчене. имам познати , които учат там, и са свестни хора, но образованието в НБУ даже според тях не струва. с тия високи такси на практика си плащаш дипломата... а и като плащаш толкова, минаваш си безпроблемно изпитите и никой не ходи на лекции, някакси се губи мотивацията за сериозно учене. иначе има интересно звучащи специалности и добра материална база, само не знам колко я оползотворяват. та така мисля аз...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
Знам,че другите университети развиват,до известна степен,спорта - СУ,Технически.Какво е нивото на спорта в НБУ,има ли изобщо такъв?Интересуван се конкретно от плуване,защото съм плувец.Кандидат-студент съм и освен университет,специалности,база и т.н. и т.н. се интересувам от нивото на спорта....та с две думи кажете нещо ?
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
Знам,че другите университети развиват,до известна степен,спорта - СУ,Технически.Какво е нивото на спорта в НБУ,има ли изобщо такъв?Интересуван се конкретно от плуване,защото съм плувец.Кандидат-студент съм и освен университет,специалности,база и т.н. и т.н. се интересувам от нивото на спорта....та с две думи кажете нещо ?
- явор
- Летописец Виртуоз
Имам въпрос, ако искам да кандидатствам право в НБУ, коя система за балоубразуване гледам... Тази дето пише магистър право или обикновената. Явно е обикновената!
Я кажете колко точки имате. Аз се явих на 1 изпит и повече май няма да ми трябват...
Имам 8 на Бълг. , 7 на Лит., 7 на Ист. и общо 75 точки... Т.е. бал-ът ми би трябвало да е 825 при обикновеното оценяване и 572 при специалното
Я кажете колко точки имате. Аз се явих на 1 изпит и повече май няма да ми трябват...
Имам 8 на Бълг. , 7 на Лит., 7 на Ист. и общо 75 точки... Т.е. бал-ът ми би трябвало да е 825 при обикновеното оценяване и 572 при специалното
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Мисля, че трябва да гледаш за Магистърската програма, но по-добре питай на място, не искам да те подвеждам. Със 75 точки си 100% вътре и хващаш 100% стипендия (само не знам дали ще е пълна, или частична). Все пак трябва да видиш и колко процента имат резултат над твоя, съмнявам се да са повече от половин процент.явор написа:Имам въпрос, ако искам да кандидатствам право в НБУ, коя система за балоубразуване гледам... Тази дето пише магистър право или обикновената. Явно е обикновената!
Ако толкова държиш да учиш право в НБУ, мисля че вече може да черпиш
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември