Как подредихте желанията си 2009-2010 ?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Как подредихте желанията си 2009-2010 ?
Нали беше нощна птица? 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: първи
Личи сиKremcheto написа:ахааааа спа вече
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
ROKFELER, доста си се надъхал,но не е зле да цениш и другите хора.Не ги гледай като второ качество,защото имат по-различен мироглед -по този начин далеч няма да стигнеш.И не мога да разбера от какво се оплакваш..като фениксът не иска право тъкмо едно място повече за теб
Кремчето е мн готина
мн се радвам на постовете й 
Кремчето е мн готина
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
http://www.youtube.com/watch?v=okd3hLlvvLw
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one...
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one...
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Край, който няма интереси в правото може да ходи за гъби.
Отсвириха 99/100 от хората по света.
Не всичко е въпрос на амбиция и на възможност
Има и едно нещо, наречено интереси, ама не ония, материалните. Наричат се природни умения и таланти. И със сигурност един природно надарен МСЮЕ-ист ще прокопса много повече от един ппосредствен правист-кълвач. Така че не всичко зависи от специалността. Който влиза по призвание и с кеф, браво, желая му успех. Но който влиза само "предвид икономическата обстановка", айде нема нужда.
Твърде много хора влизат с идеята, че щом завършат, ведната ще заработят като адвокатите от холивудските филми, ама нещата май не стоят точно така. Предполагам, че никой не би ме опровергал в това твърдение, дори и хората с крайните мнения.
За да не ме обвинят и мен, че много искам да уча право, ама не са ме приели или съм твърде тъпа, за да ме приемат, да кажа, че завършвам вече трети курс на една друга специалност и не съм си и мислила за право, както и за математика, както и за химия. За мен лично това е поредната спциалност, в която нямам интереси. Нямам навика да се бъркам при "зайците", ама тези крайни мнения ме заинтригуваха.
За да не ме обвинят и мен, че много искам да уча право, ама не са ме приели или съм твърде тъпа, за да ме приемат, да кажа, че завършвам вече трети курс на една друга специалност и не съм си и мислила за право, както и за математика, както и за химия. За мен лично това е поредната спциалност, в която нямам интереси. Нямам навика да се бъркам при "зайците", ама тези крайни мнения ме заинтригуваха.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

Радвам се, че никой не иска моята бъдеща специалност, конкуренцията ме плаши 
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
На кой му пука, на някои хора въобще не им се занимава с право, и то не защото са огорчени, че няма да ги приемат. Просто ми се вижда абсурдно да уча нещо, което нито ми е по сърце, нито ми е и най-малко интересно даже, така че стига си си рекламирал божественото право.ROKFELER написа:А аз не мога да разбера защо постоянно се успокоявате,че всички прависти са некадърни и давате за пример адвокатските филми.По-добре малко се поинетересувйте и ще разберете,че с право не става само АДВОКАТ.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Въпросът въобще не е какво се става, ако завършиш право, нито кой как се "успокоява". Въпросът е, че ти не можеш, не върви някак, да налагаш на хората собствените си интереси. Ами приеми факта, че има хора, които искат да следват молекулярна биология и правото въобще не ги бърка, просто НЕ ГИ КЕФИ, а не, че са глупави, прости, некадърни, не могат да влязат право и само завиждат като казват "аз не искам да следвам право". ДА, има хора, МНОГО хора, които не се интересуват въобще от право. Приеми го.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628

Не образованието, а личните способности са далеч по-важни. Другото е просто една тапия...
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Извинявай, но??? Случайно НЯКОИ хора знаят какво искат да правят с живота си и не им пука дали са затворени в рамките на една област или не. А ако си мислиш, че правото е единствената специалност, която дава множество възможности за реализация, бих казала, че си крайно заблуден. Никой не те спира да си харесваш специалността, това е добре, но ако обичаш не ни я навирай в гърлата, ако мога така да се изразя.....ROKFELER написа:A ти много знаеш какво ти е на сърце.Да не би вече да си го учила.Поне правото се е доказало като сериозна дисциплина,която дава фундаметална подготовка,а не те затваря в рамките на дадена област.А относно рекламата-ще я правя до когато си искам.Това само показва че държа на това,което ИСКАМ да уча.Не е зле и ти малко да подкрепиш специалността,която си си избрала,ама тя сигурно е толкова неизвестна и неутеърдена,че по-добре недей,защото няма смисъл.
For a moment your eyes open and you know
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
ROKFELER ,хайде стига вече си натрапвал мисленето си..всеки ще си учи каквото иска..имам чувството,че страдаш от някаква мания за величие.Какво искаш?Всички тук да ти обесняват колко си умен и успял ли?
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
- frostwolf
- В началото бе словото
- Специалност: Право - редовно
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: frostwolf
Тебе май някога ще те лекува неуспял правистROKFELER написа:A ти много знаеш какво ти е на сърце.Да не би вече да си го учила.Поне правото се е доказало като сериозна дисциплина,която дава фундаметална подготовка,а не те затваря в рамките на дадена област.А относно рекламата-ще я правя до когато си искам.Това само показва че държа на това,което ИСКАМ да уча.Не е зле и ти малко да подкрепиш специалността,която си си избрала,ама тя сигурно е толкова неизвестна и неутеърдена,че по-добре недей,защото няма смисъл.

ахааааа спа вече
BLUSHY BLUSHY BLUSHY