1-ви курс Право (2008 - 2009)
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)
По икономика на втори поток нали само един тест имаше - по Микро?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Да, даваха се допълнителни точки за семестриалния изпит. Бонус не се даваше единствено при двойка.Сенки и прах написа: Аз не съм се явявал на тестовете по икономика,но всички ли тук са доволни от резултатите които са получили от тях?Разбрах че давали точки за крайното оценяване.
Strength and honor.
- Сенки и прах
- В началото бе словото
- Курс: първи
Аз разбрах че имало и по макро.Няма значение - може и да съм се объркал.Scorpion написа:По икономика на втори поток нали само един тест имаше - по Микро?
Важното е ако някой си спомня нещо от въпросите на тестовете да го каже тук.
Weakness is a sin punishable by death.
-
sly;)
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: първи
А сигурно ли е, че по УКУ ти си избираш по кой въпрос да говориш?
Еми навсякъде където изпитва, го прави такаsly;) написа:А сигурно ли е, че по УКУ ти си избираш по кой въпрос да говориш?
У В А Ж Е Н И Е за Т.Пиперков нямам думи да изкажа благодарността си към този Велик човек
- Leper_Messiah
- В началото бе словото
- Специалност: Law
- Курс: пети
Ще бъда кратък.Чаках реда си 5 часа.Ако ме бяха скъсали с удоволствие щях да потърся саморазправа с теб Жоро от 3 група.За да обобщя всички мнения досега в едно-ти си ревлив д**ач
Няма утеха без болка; ние познаваме спасението чрез страданието
- ...Phoenix...
- В началото бе словото
Здравейте, колеги... най-сетне отделих 5 минути да се регистрирам и честно казано съжалявам, че не го сторих по-рано!
Първо ми се ще да поясня, че Пиперков още на последното упражнение беше казал, че на 23 и 24-ти (когато ще бъде сам) ще изпитва устно. Промяната във формата на изпита няма нищо общо с преписването, скандалите и т.н.
А за УКУ- изпитът е на 25, 26 и 27-ми от 8ч., като Близнашки каза, че му се ще до 2ч. да е приключил. Не ви препоръчвам да ходите утре, ако ли не- отидете рано, защото ще дойде в 8ч., след това ще ходи в Парламента и ще се върне към обяд (по мое мнение може и да се забави)
Първо ми се ще да поясня, че Пиперков още на последното упражнение беше казал, че на 23 и 24-ти (когато ще бъде сам) ще изпитва устно. Промяната във формата на изпита няма нищо общо с преписването, скандалите и т.н.
А за УКУ- изпитът е на 25, 26 и 27-ми от 8ч., като Близнашки каза, че му се ще до 2ч. да е приключил. Не ви препоръчвам да ходите утре, ако ли не- отидете рано, защото ще дойде в 8ч., след това ще ходи в Парламента и ще се върне към обяд (по мое мнение може и да се забави)
- pink floyd
- Пишеща машина
Не ме изпита той, но ще повторя това, в което се убедих още в началото: Теодор Пиперков е култова личност, която те грабва с всичко, за което подхване да говори. Римското право го взех много присърце, немалка заслуга за което има точно той.. Ако чете тия редове, нека бъде уверен в поредната констатация, че е ГОЛЯМ!tinglit написа:Пиперков
-
SteelDragon
- От дъжд на вятър
Ехх първи курс
От философски направления не разбирам. Ставаше въпрос за Преработването във вещното право. Там имаше 2 направления. Обсъждахме, че е несправедливо да се дискутира материалният аспект на вещта, при условие, че тя е била парче дърво, а един творец я превърнал в прекрасна, статуя. И да се дискутира изобщо, чия е вещта в последствие като всъщност творецът и е вдъхнал живот... Ама Пиперков каза..."и аз така си мисля, но правото мисли по друг начин, следователно и аз като юрист мисля като правото"Каза си го с неговия убийствен тон
Като покълвете, ще разберете, че в случая се намесват и други сили. Творец, произведение, авторски и сродни права и техните имуществени и неимуществени аспекти и т.н.
"What power has law where only money rules."
Gaius Petronius (~66 AD)
Gaius Petronius (~66 AD)
- chaosmaster
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://www.psysurfeur.com/psygif/psygif126.gif
- Обратна връзка:
@ Leper_Messiah: аватарът ти изключително много ме кефи! 
правото било това, правото било онова - колеги, не се взимайте толкова на сериозно
правото е това, което се случва в съда...всичко останало са идеализирани приказки от учебниците
правото било това, правото било онова - колеги, не се взимайте толкова на сериозно
Последно промяна от chaosmaster на 24 Юни 2009, 23:43, променено общо 1 път.
keep it deep... http://www.atys-music.blogspot.com
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Мене ме кефи на Стоев аватара - Бичето кърти 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- pink floyd
- Пишеща машина
Ако говоримза аватари, най-хубав е на kapac, обаче той скоро не се е появявал тук.