Такси?

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Такси?

Мнение от svetlio.varna »

Имам следния въпрос: Явих се на предварителните изпити по литература и история. Тогава си платих таксите - по 30 лв. Сега ще се явявам отново по история, защото мисля, че мога да изкарам по-висока оценка. Та интересува ме, колко пари трябва да платя? За редовния изпит по история ясно. А за предварителния по литература, понеже няма да се явявам пак? И за предварителния по история трябва ли пак да платя отново, защото да речем ако изкарам на редовния по-ниска оценка, ще използвам оценката от предварителния? Мерси предварително!
Facebook
Изображение
Аватар
SeLby
Вазов

Re: Такси?

Мнение от SeLby »

Щом ще се явяваш само на 1 изпит - 30лв.
Изображение
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

При положение, че ще ходиш на някакви редовни изпити, не се плаща допълнително. Ако няма да ходиш на никакви редовни и ползваш една или повече оценки от предварителни, се заплаща такса в размер на един изпит.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
holly
В началото бе словото

Мнение от holly »

Изпита по математика 30лв или 60лв се плаща, т.е. за един или за два изпита да ги смятам, знае ли някой? Мерси.
Аватар
terra_inkognita
В началото бе словото
Специалност: Компютърни науки
Курс: трети

Мнение от terra_inkognita »

Ако ще се явяваш и на Математика 1 и на Математика 2, ги считай за 2 изпита, т.е. 60 лв, сметни и още 6 лв за документи :Mauridia_41: .... и така
ПП: Успех на изпитите :) , аз лично нямам търпение, защото ми омръзна да чакам :blob7: :clock: :blob7:
Alles, was lediglich wahrscheinlich ist, ist wahrscheinlich falsch.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”