Картоночето от предварителните изпити?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Aeryan
- В началото бе словото
Картоночето от предварителните изпити?
Аз ходих на предварителен изпит по Биология. И тогава ми дадоха едно картонче с номера ми и след изпита ми казаха, че то повече няма ми да трябва и или съм го хвърлила или съм го забутала някъде. Както и да е, отидох след това да си видя резултата в СУ и там ми казаха, че ми трябва картончето. Като казах, че не го нося, защото ми казаха, че то няма да ми трябва повече, жената се съгласи да ми даде работата само срещу лична карта, но каза, че това картонче ми трябва и за редовните изпити и ако го нямам, няма да ме допуснат до тях. Та, тъй като се убих да го търся, но не мога да го намеря, има ли начин да си взема ново картонче или по някакъв начин да оправя проблема. Просто наистина не знаех дали ще ми трябва, но аз питах квесторките там и те ми казаха, че няма и аз за това съм го затрила. Благодаря предварително за отговора.
Re: Картоночето от предварителните изпити?
А няма ли като се записваме на редовните пак да ни дадат такива картончета?
Ще ви дадат - то всъщност си е част от комплекта документи и вие сами си попълвате основните данни, при записването за редовните само ще ви сложат номер. Не може с едно картонче и на предварителен и на редовен, все пак не всички са се явявали на предварителен.
Но си го пазете след изпитите, че само с него пускат да си видите работата после.
Но си го пазете след изпитите, че само с него пускат да си видите работата после.
Може би е говорила за картончето, което ще получиш за редовните изпити.Не се притеснявай - на всички дават ново картонче, с нов входящ номер.Няма да имаш проблем да идеш на редовен, спокойно.Aeryan написа:но каза, че това картонче ми трябва и за редовните изпити и ако го нямам, няма да ме допуснат до тях.

-
Aeryan
- В началото бе словото
Ами и аз си мислех че не може с едно картонче и на двата, но в последствие моята учителка също каза, че ми трябва. Не знам, ще отида да попитам със сигурност.
А исках да питам в СУ има ли нещо като консултат, при който да отида и да си задам въпросите или някакво гише Информация или нещо такова?
А исках да питам в СУ има ли нещо като консултат, при който да отида и да си задам въпросите или някакво гише Информация или нещо такова?
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Има, нали отварят информационно бюро по кандидатстудентските въпроси, има и телефони, доста звънях, никой не ми вдигна. Ако си от София иди до там и питай. Аз се чудих дали, ако искаш да ти признаят оценката от предварителния ти трябва това картонче.
Kim Wilde - You keep me hangin' on
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Бъдете спокойни. Това картонче не ви трябва за абсолютно нищо. Оценката ви се съхранява в база данни с вашето име и ЕГН.Borislavaaa написа:Аз се чудих дали, ако искаш да ти признаят оценката от предварителния ти трябва това картонче.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
Aeryan
- В началото бе словото
А къде точно е това гише информация или нещо такова, в на кой етаж или аз там да си питам.
аз имам 2 ка на предварителния хаха
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!