Картоночето от предварителните изпити?

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Aeryan
В началото бе словото

Картоночето от предварителните изпити?

Мнение от Aeryan »

Аз ходих на предварителен изпит по Биология. И тогава ми дадоха едно картонче с номера ми и след изпита ми казаха, че то повече няма ми да трябва и или съм го хвърлила или съм го забутала някъде. Както и да е, отидох след това да си видя резултата в СУ и там ми казаха, че ми трябва картончето. Като казах, че не го нося, защото ми казаха, че то няма да ми трябва повече, жената се съгласи да ми даде работата само срещу лична карта, но каза, че това картонче ми трябва и за редовните изпити и ако го нямам, няма да ме допуснат до тях. Та, тъй като се убих да го търся, но не мога да го намеря, има ли начин да си взема ново картонче или по някакъв начин да оправя проблема. Просто наистина не знаех дали ще ми трябва, но аз питах квесторките там и те ми казаха, че няма и аз за това съм го затрила. Благодаря предварително за отговора.
Аватар
Loli
Пишете, о, братя

Re: Картоночето от предварителните изпити?

Мнение от Loli »

А няма ли като се записваме на редовните пак да ни дадат такива картончета?
Аватар
macharok
От дъжд на вятър

Мнение от macharok »

Ще ви дадат - то всъщност си е част от комплекта документи и вие сами си попълвате основните данни, при записването за редовните само ще ви сложат номер. Не може с едно картонче и на предварителен и на редовен, все пак не всички са се явявали на предварителен.

Но си го пазете след изпитите, че само с него пускат да си видите работата после.
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Aeryan написа:но каза, че това картонче ми трябва и за редовните изпити и ако го нямам, няма да ме допуснат до тях.
Може би е говорила за картончето, което ще получиш за редовните изпити.Не се притеснявай - на всички дават ново картонче, с нов входящ номер.Няма да имаш проблем да идеш на редовен, спокойно.
Изображение
Aeryan
В началото бе словото

Мнение от Aeryan »

Ами и аз си мислех че не може с едно картонче и на двата, но в последствие моята учителка също каза, че ми трябва. Не знам, ще отида да попитам със сигурност.
А исках да питам в СУ има ли нещо като консултат, при който да отида и да си задам въпросите или някакво гише Информация или нещо такова?
Borislavaaa
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от Borislavaaa »

Има, нали отварят информационно бюро по кандидатстудентските въпроси, има и телефони, доста звънях, никой не ми вдигна. Ако си от София иди до там и питай. Аз се чудих дали, ако искаш да ти признаят оценката от предварителния ти трябва това картонче.
Kim Wilde - You keep me hangin' on
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Borislavaaa написа:Аз се чудих дали, ако искаш да ти признаят оценката от предварителния ти трябва това картонче.
Бъдете спокойни. Това картонче не ви трябва за абсолютно нищо. Оценката ви се съхранява в база данни с вашето име и ЕГН.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Aeryan
В началото бе словото

Мнение от Aeryan »

А къде точно е това гише информация или нещо такова, в на кой етаж или аз там да си питам.
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

аз имам 2 ка на предварителния хаха
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”