Нов гей парад?!

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Нов гей парад?!

Мнение от JudyRamone »

Хм.. виж сега какво ще ти кажа.
Един глупав гей прайд няма да промени мнението на крайно-нетолерантните като мен! Гейовете не искат хората да ги приемат... те просто се гордеят, че са "различни". Но както вече казахме, те не са различни, а болни. Болестта не ги прави различни.
Те се мислят за много смели като излизат да шестват по улиците, само че чисто физически не са в състояние да дадат отпор на едно вероятно нападение, а такива пак ще има :wink: Те могат само да реват, да се тръшкат и да се оплакват по медиите, а медиите... знаем ги що за стока са.
Просто напомнят за себе си... и не знам защо, дали от самолюбие или просто защото искат да си направят "събиране" и "празник".
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
В началото бе словото

Мнение от _Nimfea_ »

Аз не искам да ти променям мнението, човек единствено сам може да стигне до това. Отделно мен също парадът не ме кефи особено. Само че влизаме в дребно противоречие, ако допуснем, че въпросният мъж-жена от статията хем е бил горд от това, което е, хем 2 години не е могъл да го признае. Освен ако не става дума за някакъв абсолютен нечовек, което също е вариант, но на мен поне ми се струва по-лесният. ;)

Както се казва Peace! и ще положа много усилия да не пиша вече в темата. :D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Това с парада е голяма тъпотия, защото и без това отиват една шепа хора и само се създава напрежение. Сексуалната ориентация не е нещо, с което трябва да се парадира, независимо каква е.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

_Nimfea_ написа:И така пак се стига до гей парада. Точно това беше/е една от целите му - да престанат хората с различна сексуалност да се крият и срамуват от нея, да видят, че има други като тях, които ги подкрепят. А в крайна сметка това е проблем на цялото общество - защото никой не живее сам и защото никой не е абсолютно имунизиран срещу подигравките.
Ооо, моля те, не така. Проблемите на гейовете изобщо не са такива на обществото. Има редица субкултури в България(а и не само субкултури), които са критикувани нон-стоп за своето осбено поведение, ама никоя от тях не е организирала протест за защита на собствените си отклонения. Пример: парад на скинари, на чалгари, на метъли, на емота и на всякакви други. Нека си живеят като гейове. Да си правят, каквото им е удобно, ама да не ми го афишират в лицето и да ми натрапват, че аз трябва да подхождам с разбиране към тях.
Аватар
deichevster
Да живей словото
Специалност: Инженеръ

Мнение от deichevster »

Въпросния мъж-жена нямаше да е труп сега ако на втората седмица беше казал "виж сега,трябва да ти призная нещо".Не можеш да криеш такава истина.И ако има истинска любов,ама истинска,би могло нещо да стане и така.
п.с.Ники,не си бил свидетел на срещата на фен клуба на токио хотел.Още сънувам кошмари! :shock:
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Е , Ники, то затова са субкултури, защото са суб и не искат другите да ги разбират... :) И понякога колкото по-суб са, толкова по-добре 8)
deichevster написа:Въпросния мъж-жена нямаше да е труп сега ако на втората седмица беше казал "виж сега,трябва да ти призная нещо"..
Абе... пак би пострадал. Тия неща се казват още преди да има целуване и опипване дори.
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Да живей словото

Мнение от deichevster »

Я,Франко,си спомни трейнспотинг,визирам частта с things change :mrgreen:
И не си права в случая,въпросния човек никога не би имал шанс в живота,запознавайки се с думите "Приятно ми е,Камила.До преди две години бях мъж".
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Стига с тоя Франко ,бе , не съм чак толкова гадна :mrgreen:
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

deichevster написа:Да видите кво става,като се сменят полове: http://news.vestnik24.com/lifestylebg/l ... 47258.html
Каквото и да правят тия уроди транссексуалистите - да си пробиват "вагини", да си слагат цици, да пият женски хормони и пр. има неща, които не могат да променят (освен хромозомите XY ). Костната структура на мъжа и на жената са доста различни, а това не подлежи на промяна. Явно мъжът с пушката не е изтрезнявал от години и затова не забелязал, че нещо с половинката му не е наред. :lol:
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Може просто да си е падал по по-едри :roll:
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Да живей словото

Мнение от deichevster »

Бе айде,да кажеш че си е бил с женска структура поначало,ма толкова пък да са добри пластичните хирурзи.И две години без цикъл...
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Е, той може и да не знае що е цикъл :lol:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

Може просто да си е падал по по-едри

Едва ли! Точно по-едрите жени имат и по-широки тазови кости. По принцип, женските и мъжките тазови кости са съвсем различни, тъй като жената ражда... Не искам да влизам в груб натурализъм, но все пак трябва да отбележим и факта, че женското влагалище произвежда секрети, които една изкуствено пробита дупка, няма как да произведе, ако ще уродът да се тъпче с естроген през 5 минути.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Е, то тва е пластична хирургия, не е сътворение :lol:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
deichevster
Да живей словото

Мнение от deichevster »

Не знам дали могат тия жлези да се репликират,ма аз много бих се усъмнил всеки път да чувам "оф,я дай да сложим лубрикант че нещо съм суха".
Публикувай отговор

Обратно към “България”