Не виждам какво би могла да направиш в случая.Явно тя сама трябва да осъзнае,че те дори нямат връзка и че момчето не иска и да имат.bazunek написа:Все още имам нужда от съвет, защото моето мило момиче не желае да чуе и дума против него и просто се чудя какво да я правя!
Приятелски секс
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
bazunek, съветът ми е прост.
Нека сама проумее, че той е "леке", както каза ти.
По телефона нищо не може да се направи.Най-добре
за нея е да го намери - вкъщи или на работа и да
си поговорят на четири очи.Това е единственото
решение.
Нека сама проумее, че той е "леке", както каза ти.
По телефона нищо не може да се направи.Най-добре
за нея е да го намери - вкъщи или на работа и да
си поговорят на четири очи.Това е единственото
решение.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
bazunek написа:Хм, някак си ми е трудно да повярвам, че едно нормално същество от женски пол би преглътнало наличието на друга жена без капчица обида и неприязън и към двамата. Досега не съм срещала жена, която да не страда от компекс за "единственост" в живота на всеки мъж в живота и.nightwish написа:Случаят,който описа е по-различен.Момичето изпитва някакви чувства към него.Аз имах предвид двамата да имат само приятелски чувства помежду си и да имат достатъчно разкрепостено мислене.Би трябвало в такава ситуация да няма наранени.
След приятелски секс в един момент отношенията се израждат и престават да бъдат приятелски, а още по-малко любовни.Или момичето ще развие някаква форма на любов, или момчето ще започне да се държи като леке...
ми аз приятелския секс явно го разбирам по по-различен начин - не става въпрос някое момче да ходи и да спи с най-добрата си приятелка, докато ходи с друга; това никоя уважаваща себе си жена не трябва да го допуска според мен. по-скоро го разбирам като това двама приятели, които понастящем са "сингъл" да стигнат до един такъв етап, когато се привличат и стигат до секс. дали нещата ще се развият към връзка или ще приключат само с неангажиращ секс (неангажиращ в смисъл до появяването на нещо по-сериозно в живота на единия) зависи как двамата гледат на станалото. но най-малкото като знае че приятеля й е женкар по принцип, според мен момичето не трябва да допуска да му стане поредна "бройка"... абе зависиси от хората, просот няма универсално решение. а за твойта приятелка много жалко, но наистина освен да му тегли на тоя една просто нищо не може да направи. да показва такава зависимост и нужда от него даже й вреди... но според мен тя не е жертва на "приятелския секс", а на далеч по прозаичното "несподелена любов". на всеки се е случвало... дано да й мине бързо.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- Joyride
- Пишеща машина
ако е "приятелски секс", то няма как да спиш с приятеля си без след това да прерасне в друго- в смисъл -ако ти е приятел нали ще го харесваш, уважаваш, може да го обичаш.. + физическо привличане ,за да се стигне до секс =>
и това отхвърля автоматично приятелството
така че не е точно определението.. ако е секс за една нощ (тип "аз на тебе, ти на мене и после чао" )- там седят доста по-различно нещата, но аз лично не бих го направила.. не виждам смисъл да си лягам с някой,само за да си задоволя някакви.. потребности и обратното- той да си ги задоволи с мен.
или всичко или нищо
любов + секс =
поне според мен не е хубаво да са отделно ..
така че не е точно определението.. ако е секс за една нощ (тип "аз на тебе, ти на мене и после чао" )- там седят доста по-различно нещата, но аз лично не бих го направила.. не виждам смисъл да си лягам с някой,само за да си задоволя някакви.. потребности и обратното- той да си ги задоволи с мен.
или всичко или нищо
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising

-->