Нов гей парад?!

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Markov
Танцуващия с клавиатури
Курс: завършил

Re: Нов гей парад?!

Мнение от Markov »

allshallperish написа: Все се чудя защо се бъркаш във всички теми с някакви абсолютно странични неща?
Етика ли проповядваш? Погледни себе си, кое как правиш, та тогава поучавай другите
кога и как да се държат добре.

Можеше да се хванеш за всичко друго в тази вселена, но не и че аз проповядвам ЕТИКА. :mrgreen:

Ще те черпя ако го повториш пред който и да е човек който ме познава или който е чел и едно мое мнение (моите мнения са все за периферни неща впрочем - лайна, секс, литература, алкохол, жени, уви големите теми не ми се отдават). Сериозно!
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Е, не, ти мнение имаш за всичко, пък и твоето е най- правилно,
най- обективно ;).
И все пак:
Въпросът е винаги да се държим добре, а не да преценяваме поведението си спрямо околните.
Пък аз предпочитам, когато се държат зле с мен, ако не да върна със същото,
то поне да не се държа добре с човека, дето се ебава с мене. Мисля, че тва не
е признак на духовна сила, а точно обратното.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Tommy написа:Norwegian wood: "Ми пише за..." - надявам се това не го възприемаш за доказателство срещу човек, нали? :)
Колкото до БНД - повярвай ми, те щяха да отидат на прокурор. Тоест Шулева и Свинаров, де, не всички. Обаче имунитет, министри, парламентарна група, нали се сещаш... :)
Да, в България доказателства няма. Има пари и власт. И всичко се свежда до писане и говорене за нещо/някого. ;р
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Markov написа:
fak написа:...
...

работата е там, че всички сме нагли по малко, щото спамим и се возим без билет, ма някои не ги санкцонират, щото са по-нагли от нас или имат връзки, или са циганчета!

ПС. Аз 3 пъти в живота си съм пътувала без билет! Някой да се похвали със същото?!
la douleur exquise
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Е, аз повече :| . Ама тва е щото съм от София :mrgreen: :mrgreen:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Аз пък битувам тука от три години :P
la douleur exquise
Аватар
deichevster
Да живей словото
Специалност: Инженеръ

Мнение от deichevster »

Оф,исках да напиша нещо в стил георгиорсов за гейовете и пътуването без пари ма нещо не става.Та,антигей,йей! :lol:
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Markov
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Markov »

Алооо, размисли и страсти, да ви обяснявам ли разликата между метафора и реалност, или сте си взели изпита по литература...тва към мнението на фак, и моля да няма обидени и наранени сърца от бруталната ми простащина
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Аа Марков "брутална простащина" се отнася само за мен, моля ти се да си имам еуважението !
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Markov написа:Алооо, размисли и страсти, да ви обяснявам ли разликата между метафора и реалност, или сте си взели изпита по литература...тва към мнението на фак, и моля да няма обидени и наранени сърца от бруталната ми простащина
Алоуууууууу, нЕма нужда!
ем изпита съм си зела, ем и с хубава оценка, ем и интернет имам...
винаги у гуглето мога да вида кво, аджеба, значат метафора и реалност и ква почва имат у нас!!!
Ма ако настояваш, ако напира знанието да излезе, коя съм аз че да вървя срещу природата ти :wink:
la douleur exquise
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

Връщам темата към топика с разказ за една "весела" случка в СУ, която повечето от вас не знаят, защото са били в гимназията, когато тя се случи (преди 3-4, а може би и 5 години). Сетих се за случката именно по повод настоящата тема... Та значи:

Боян Биолчев беше ректор. Един преподавател в СУ влиза в сауната на Университета (за 10 години, така и не разбрах, къде, по дяволите, е тази "сауна на Университета"). Та влиза човекът във сауната и какво да види - двама студенти-гейове се ръчкат анално! :shock: Шок и ужас! :shock: И какво стана после? Вместо да лиши въпросните студенти от студентски права (и то до живот), ректорът им забрани да влизат в сауната на Университета. Веднага се намесиха разни гей-организации - Джемини, Хомо-дружинка "Детелинка" и пр. и заведаха дело за дискриминация срещу Университета. Е, т'ва ако не е наглост! Мен ако ме хванат на калъп с някоя девойка във въпросната сауна (която не знам къде се намира), моментално ще ми връчат заповед за отчисляване, а гейовете тръгнаха да съдят Университета. Между другото, така и не разбрах, какъв беше изходът от делото. Ако някой помни, нека каже! :lol:

P.S. Това е съвсем истински случай. Не съм ги виждал ония как се шлайфат, но историята стигна и до медиите.
Markov
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Markov »

Хах, сетих се за историята за сексуалния маниак и Гълъбарника. :lol:
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс

Имаше и някакъв ексхибиционист, бродещ из ФСлФ. Една позната твърди, че го е виждала. :lol:

P.S. Спокойно, allshallperish! Не бой се! Моята позната е завършила през 2006г. Ексхибиционистът сигурно вече го няма! :lol:
Последно промяна от вечен студент на 23 Юни 2009, 23:46, променено общо 1 път.
Markov
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Markov »

Да си отворим тема с мръсни истории- аз съм за...
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс

То има такъв таен раздел във Форума (18+), но явно и ти (също като мен) нямаш достъп до него! Хем, ние с теб сме най-възрастните участници във Форума и следователно знаем най-много истории.
Публикувай отговор

Обратно към “България”