Връщам темата към топика с разказ за една "весела" случка в СУ, която повечето от вас не знаят, защото са били в гимназията, когато тя се случи (преди 3-4, а може би и 5 години). Сетих се за случката именно по повод настоящата тема... Та значи:
Боян Биолчев беше ректор. Един преподавател в СУ влиза в сауната на Университета (за 10 години, така и не разбрах, къде, по дяволите, е тази "сауна на Университета"). Та влиза човекът във сауната и какво да види - двама студенти-гейове се ръчкат анално!

Шок и ужас!

И какво стана после? Вместо да лиши въпросните студенти от студентски права (и то до живот), ректорът им забрани да влизат в сауната на Университета. Веднага се намесиха разни гей-организации - Джемини, Хомо-дружинка "Детелинка" и пр. и заведаха дело за дискриминация срещу Университета.
Е, т'ва ако не е наглост! Мен ако ме хванат на калъп с някоя девойка във въпросната сауна (която не знам къде се намира), моментално ще ми връчат заповед за отчисляване, а гейовете тръгнаха да съдят Университета. Между другото, така и не разбрах, какъв беше изходът от делото. Ако някой помни, нека каже!
P.S. Това е съвсем истински случай. Не съм ги виждал ония как се шлайфат, но историята стигна и до медиите.