Сигурно се бъзикашMidwinterSun написа:Piperkov toku 6to kaza po telefona "dnes izpitvah cql den, i utre 6te izpitvam cql den". Az o6te 4akam da mina, ima 9 du6i predi men. Gotvete se!
1-ви курс Право (2008 - 2009)
- joruuu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право, 7група
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)
Студени са сградите,
но нашият град,
той не е само купчина от камъни...
но нашият град,
- chaosmaster
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://www.psysurfeur.com/psygif/psygif126.gif
- Обратна връзка:
напълно е възможно.
а колкото до този шибан субект, който с птичия си мозък ни натресе това положение, съм му намислил много по-нехуманни неща...нещастен копелдак...
а колкото до този шибан субект, който с птичия си мозък ни натресе това положение, съм му намислил много по-нехуманни неща...нещастен копелдак...
keep it deep... http://www.atys-music.blogspot.com
- stoevinc
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: stoevinc
виждам утре бой кой да влезе пръв ... добре де, не разбрах, защо продължава толкова много изпита?
ПОДПИС
- joruuu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право, 7група
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Почти 80 души...и 10 мин да отдели на всеки...И си прави сметка колко часа трябва да изпитва.stoevinc написа:виждам утре бой кой да влезе пръв ... добре де, не разбрах, защо продължава толкова много изпита?
Студени са сградите,
но нашият град,
но нашият град,
-
DeViL's AdVoCaTe
- В началото бе словото
Нямам думи да опиша това което се случва. Вече не знам да се смея ли да плача ли. Формата с осемте въпроса си беше добра, предполагаше по-добро проверяване на знанията, а и за нас по-добре. Не е честно спрямо хората от останалите групи да бъде сменена по този начин формата на изпита в послдния момент и то заради някакъв безумец с погрешни разбирания който не може да се примири, че има 3. Изпитът тряба да е един за всички, защото всички сме еднакви в това отношение между студент и преподавател. Наистина не е честно...

90 човека по 10 минути са си 15 часа откъдето и да го погледнеш 
Мда, а и доколкото помня сме над 20 в група
.Колеги пожелавам ви лека вечер, аз си взимам възглавничката, учебничето и отивам в университета, утре като дойдете ще съм направила кафенце, може и мекички да ви опържа, а ако случайно не съм се събудила някой да ме срита да стана
.
Don't think about the problem, think about the decision...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Ние сме по 25-26 души в група. 100 души на ден.
Повярвайте ми, възможно е изпит да продължи толкова време. Аз излязох от ректората в 10, а след мен имаше още хора. Като за нас, последните, Пиперков вече го даваше по-отгоре.
Понеже говорехте за обезщетение заради промяната на формата на изпита: То е, че няма скъсани. Нито един. Дори и тройките са рядко явление.
Изпитът е много изтощителен. Първо чакате да ви пуснат да влезете, после чакате да излезете. На хората утре успех, ще се справите при всички обстоятелства!
Повярвайте ми, възможно е изпит да продължи толкова време. Аз излязох от ректората в 10, а след мен имаше още хора. Като за нас, последните, Пиперков вече го даваше по-отгоре.
Понеже говорехте за обезщетение заради промяната на формата на изпита: То е, че няма скъсани. Нито един. Дори и тройките са рядко явление.
Изпитът е много изтощителен. Първо чакате да ви пуснат да влезете, после чакате да излезете. На хората утре успех, ще се справите при всички обстоятелства!
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- stoevinc
- От дъжд на вятър
Последното упражнение, което имахме с Пиперков, завърши с: Не се притеснявайте, 80-100-150, нищо работа е за мен 
ПОДПИС
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Не се напичайте. В тоя формат изпита се изкарва много лесно. Ама чакането верно е убийствено. 3 часа не ви мърдат. За мен бяха 4.
-
DeViL's AdVoCaTe
- В началото бе словото
In god we trust !!!
Последно промяна от DeViL's AdVoCaTe на 23 Юни 2009, 22:43, променено общо 1 път.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Аз отидох в ректората в 12.30 и що да видя и чуя - изпита устен, а пред мене 25 човека на списък се канят да влизат.Равносметката - чакане докъм 20.30, но си струваше - 6 имам. 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- stoevinc
- От дъжд на вятър
а честитоScorpion написа:Аз отидох в ректората в 12.30 и що да видя и чуя - изпита устен, а пред мене 25 човека на списък се канят да влизат.Равносметката - чакане докъм 20.30, но си струваше - 6 имам.
ПОДПИС