Изпитът мина, изкарах. Много съм доволен. Пиперков ми писа 5, а по мое мнение не мисля, че бях и за четири. Не беше трудно да изкараш. Общо взето оценките ги пишеше лесно и трябваше само да мълчиш, за да те скъса. Имаше значение, как си си разработил двата въпроса. Който искаше, по принцип можеше да си подсказва с колеги. Аз отидох в 7, влязох в 10 и стоях до 14:20, което беше брутално направо. Естествено, че ще си обсъдя на дълго и на широко въпросите с всички. Просто там стоиш часове наред и чакаш да ти дойде реда. Никой не може да очаква в продължение на цялото това време ти да седиш кротко и да мълчиш. Пиперков изпитваше направо страхотно. Поне на мен със сигурност ми помагаше. Паднаха ми се въпроси 2. за източниците и системите на правото и 52. За покупко-продажба, евикция, скрити недостатъци на вещите и допълнителни споразумения. Предполагам, че му е станало ясно, че не знаех особено добре втория въпрос. Даде ми един казус с муле

като задавайки въпроси към мен единствено целеше, аз да изкарам по-висока оценка. Той ги задава по такъв начин, че няма как ад не се сетиш.
Проблем е това, че се чака адски много и всеки разбира се се притеснява.
А пък това за преписването, дето го говорите са пълни глупости. Всеки да чете, каквото иска във форума, ама това го има на всеки изпит. И мненията във форума изобщо не могат да ви бъдат оправдание, че не сте изкарали, каквото сте очаквали.