1-ви курс Право (2008 - 2009)
-
francesco totti
- Пишете, о, братя
Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)
Наистина съжалявам за групите, които ще бъдат изпитвани устно, но на практика Новкиришка и Пиперков са в пълното си право да променят формата на изпита по всяко време. Те са на принципа "ако си учил- ще знаеш, независимо дали е устен или писмен изпит". Вината е във въпросния наш колега, който е постъпил така тъпо и е прецакал останалите.
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Целз
- Митре_Влаха
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: първи
И аз съм в същото положение...Kirova написа:Здравейте, виждам , че още масово се говори и пише за изпита по Римко,което е нормално,имайки предвид ситуацията в момента!На тези,на които им предстои-успех!
Другите обаче искам да попитам, от къде ще учите по икономика при Пеовски,защото разминаванията м/у учебницте и конспекта са голеееми...Много въпроси не мога да ги намеря в учебниците
Моля ви най-сърдечно,ако някой има подробно водени лекциите да ги прати,защото нямам всички и някои са непълни..
а май от там ще е най-добре да се учи
- joruuu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право, 7група
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Доста ми е любопитно кой е този герой. Ако е човек на място/ в което силно се съмнявам/ и има някакво чувство за достойнство ще се извини за глупавата си постъпка, защото потърпевши са колегите му по от половината курс. Става дума за около 150 души, които го отнасят...заради Неговите Егоистични Амбиции.francesco totti написа: Вината е във въпросния наш колега, който е постъпил така тъпо и е прецакал останалите.
Все пак си мисля, че на Пиперков и Новкиришка им е ясно, че равнопоставеността изчезва с промяната на изпита и ще опитат по някакъв начин да се реваншират. Убеден съм, че по някакъв начин ще ни помогнат по време на устното изпитване.
Студени са сградите,
но нашият град,
той не е само купчина от камъни...
но нашият град,
-
sly;)
- В началото бе словото
- Специалност: право
Пиперков наистина не се заяжда, но изпита е отвратителен. Влизат супер много хора в 292 и се чака безумно много време да ти дойде реда. Аз чаках 6 часа почти и като дойде моя ред бях тотално спряла вече:( Направо ми съкрати живота тоя изпит. Беше тоталната гавра с нас да ни карат толкова време да седим там. Тоя ако разбера кой е ще му направя мека главата и да ходи после да си търси правата.
- joruuu
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Горките, сигурно ви е било страшен шок, като сте разбрали изведнъж за промяната. Как бяха оценките? Скъсани имаше ли ?sly;) написа:Пиперков наистина не се заяжда, но изпита е отвратителен. Влизат супер много хора в 292 и се чака безумно много време да ти дойде реда. Аз чаках 6 часа почти и като дойде моя ред бях тотално спряла вече:( Направо ми съкрати живота тоя изпит. Беше тоталната гавра с нас да ни карат толкова време да седим там. Тоя ако разбера кой е ще му направя мека главата и да ходи после да си търси правата.
Студени са сградите,
но нашият град,
но нашият град,
-
sly;)
- В началото бе словото
Не нямаше мисля скъсани
предимно 4ки. Но въобще не опира до оценките, а до цялото тва висене, което много напряга (поне мен ме напрегна безкрайно) (:
- chaosmaster
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://www.psysurfeur.com/psygif/psygif126.gif
- Обратна връзка:
аз чух за трима скъсани 
keep it deep... http://www.atys-music.blogspot.com
-
sly;)
- В началото бе словото
възможно е
Едва ли е имало скъсани.Не знам колко са се ядосали, но на мен специално Новкиришка ми се стори супер печена, шегуваше си се, вкарваше бъзици, а освен това, при положение, че имаш двойка, те изпитваше за 3. Не знам след тези промени как е станало, но не вярвам чак толкова да е променила отношението си.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
-
sly;)
- В началото бе словото
Новкиришка я нямаше днес
Пиперков само по изтеглените въпроси ли изпитва ли задава допълнителни?
Neque imbellem feroces progenerant aquilae columbas
Е за Пиперков не знам, ама и той на едно от упражненията си каза, че трябва много да се постараеш, за да не можеш да изкараш 3.

Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
-
Bolnaaa
- В началото бе словото
А и четирите групи ли влизате сега, като е устен и като се виси толкова? Аз не бих приела извиненията на ония от вчера и не опира до солидарност, хора. Щом е изкарал 3, едва ли и е знаел за 6.Натегач и малоумник. Едва ли само заради него промениха изпита и тва не е толкова от значение. Натегачи нямат работа тука, бележкари също.Се пак сме леко ощетени и си заслужава боя. Простотия до шия!Айде тия от неговата група да ни кажат името и да го линчуваме. Аз съм Яна от 7 и 8 група и организирам кампания срещу натегачите. Да им съсипем живота.
- joruuu
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Нека процесът бъде с инквизиционно-следствен характерBolnaaa написа:А и четирите групи ли влизате сега, като е устен и като се виси толкова? Аз не бих приела извиненията на ония от вчера и не опира до солидарност, хора. Щом е изкарал 3, едва ли и е знаел за 6.Натегач и малоумник. Едва ли само заради него промениха изпита и тва не е толкова от значение. Натегачи нямат работа тука, бележкари също.Се пак сме леко ощетени и си заслужава боя. Простотия до шия!Айде тия от неговата група да ни кажат името и да го линчуваме. Аз съм Яна от 7 и 8 група и организирам кампания срещу натегачите. Да им съсипем живота.
Студени са сградите,
но нашият град,
но нашият град,
-
sly;)
- В началото бе словото
Няма ли някои от трета или четвърта група да каже кой е тоя?