КСК 2009 - География
Re: КСК 2009 - География
Дано, това е една от приятните теми 
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
- Dilleddon
- В началото бе словото
- Специалност: АМГ
- Курс: втори
Мен животновъдството не ме радва... Иначе ми останаха 3 теми да уча
дано се падне 'Климат', 'Дунавска', 'Черно море' или 'Енергетика'... Може и 'Туризъм'
дано се падне 'Климат', 'Дунавска', 'Черно море' или 'Енергетика'... Може и 'Туризъм'
- Dilleddon
- В началото бе словото
'Иугозападен', 'Транспорт' и 'Химическа'
сорри за правописа ма не знам къде ми е 'Иу' при фонетик. 
'Dilleddon написа:ма не знам къде ми е 'Иу' при фонетик.
'ю'='\'
la douleur exquise
- Dilleddon
- В началото бе словото
thnx
аве хора видяхте ли че таксата за изпит е 30 лева?????? Тия съвсем са се побъркали да гледат по всякакъв начин да те ограбят... Дано не си запълнят броиките и да няма студенти като са толкова нагли, аз сигурно няма да отида на английски заради тая такса измислена
тва за 1 година двоино да скочи, хората нямат пари да ядат... дано някой от СУ да го прочете това... най-малкото което мкога да направя сега е да ги напсувам всички от СУ
въпреки че заслужават РАЗСТРЕЛ!!!
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Заради едни 10 лева отгоре?Dilleddon написа:thnxаве хора видяхте ли че таксата за изпит е 30 лева?????? Тия съвсем са се побъркали да гледат по всякакъв начин да те ограбят... Дано не си запълнят броиките и да няма студенти като са толкова нагли, аз сигурно няма да отида на английски заради тая такса измислена
тва за 1 година двоино да скочи, хората нямат пари да ядат... дано някой от СУ да го прочете това... най-малкото което мкога да направя сега е да ги напсувам всички от СУ
въпреки че заслужават РАЗСТРЕЛ!!!
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- Dilleddon
- В началото бе словото
10 лева от тази година, а от миналата 15 и нали се сещаш че аз ще ходя на 2 изпита=20 лева а ако си ходил и на предварителен
не е важно 10те лева а морала в българското образование, който го няма! Просто хората са решили да си приберат малко пари за тях както правят много други в България...
100 % УВЕЛИЧЕНИЕ ЗА 1 ГОДИНА...
НА КАКВО ОСНОВАНИЕ...
после да ми пишат резензия която и тях да накараш втори път не могата да си ПРОЧЕТАТ!!! НМЗ
100 % УВЕЛИЧЕНИЕ ЗА 1 ГОДИНА...
НА КАКВО ОСНОВАНИЕ...
после да ми пишат резензия която и тях да накараш втори път не могата да си ПРОЧЕТАТ!!! НМЗ
- Spondaic
- Да живей словото
Човека си е в пълно право да не е доволен,верно цените са доста дигната. Аз сега за 4 изпита платих 150 лева 
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
-
PavE
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Много е гадно това. Аз пък мислех да се явя и на испански, но изглежда ще го пропусна.
А сега искам да попитам защо сборът на заетите в текстилната и шивашка промишленост (161325 + 130000 = 291325) е повече от посочения брой на заетите общо в леката промишленост (220736 д.)? Това е от учебника на Славейков.
Сигурно аз нещо не разбирам, извинявам се ако е много тъп въпросът.
А сега искам да попитам защо сборът на заетите в текстилната и шивашка промишленост (161325 + 130000 = 291325) е повече от посочения брой на заетите общо в леката промишленост (220736 д.)? Това е от учебника на Славейков.
Сигурно аз нещо не разбирам, извинявам се ако е много тъп въпросът.
Най- вероятно е някаква грешка. И аз често пъти съм срещала такива неточности в данните 
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
- Spondaic
- Да живей словото
Грешна е информацията
и стара при това. Шивашката в последните години падна под 100 000 заети
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Хора я кажете с матура по география кои специалности могат да се кандидатстват, защото аз намерих на две места информация и пишеше различно 
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
A какво ще кажеш за официалния сайт на СУ?shuu написа:Хора я кажете с матура по география кои специалности могат да се кандидатстват, защото аз намерих на две места информация и пишеше различно
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... 8_i_2009_g
For a moment your eyes open and you know
- NO_NAME
- В началото бе словото
- Специалност: Туризъм
- Курс: първи
Здравейте.Готвите ли се усърдно за наближаващите изпити? Искрено се надявам да се падне тема,с която ще се справим малко или много.