1-ви курс Право (2008 - 2009)

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
joruuu
От дъжд на вятър
Специалност: Право, 7група
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)

Мнение от joruuu »

Колеги, имам леко притеснителна информация. Дано не се потвърди. Има голяма вероятност изпитът утре да е Устен. Не искам да всявам паника, но преди малко ми звъннаха, че изпитът днес май е бил устен...

Ако някой има по-сигурна информация да сподели.
Студени са сградите,
но нашият град,
той не е само купчина от камъни...
Аватар
Митре_Влаха
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от Митре_Влаха »

Ай стия бе! Дано са те излъгали за изпита днес и утре! Силно се надявам...
,,Македония без българи, огън да я гори!'' - Иван Михайлов

Няма класова истина, има класова лъжа! Истината е общочовешка.

Изображение
Аватар
joruuu
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от joruuu »

И аз се надявам. Затова и споделям тук, за да каже някой така ли е или не е.
Студени са сградите,
но нашият град,
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Пфф.. излъгали са го. Някой нещо недовидял-недочул и вдигнал телефона, съобщил информацията, вдигнал всички на ура...
Формат на изпита не се променя по средата на изпитните дни. По ОТП не го направиха, шансът тук да се случи е крайно минимален, имайки предвид от колко време Новкиришка беше започнала да говори, че обмисля писмен изпит.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
joruuu
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от joruuu »

В момента изпитът е устен. Звъннах пак. Който иска да звъни и да пита...но в момента по Римско право изпитват устно...
Студени са сградите,
но нашият град,
Аватар
bobenceto
Пишете, о, братя

Мнение от bobenceto »

Колеги, устен е бил...Изпитвал е Пиперков, теглиш 2 въпрлоса и пишеш, като имаш достатъчно време, ако си си написал всичко май не ти задава въпроси, ако не си започва да те пита около въпроса, само това знам и то не от присъстващ на изпита, а от 3-то лице, на което са казали...ако разбера нещо по-сигурно ще споделя. Не знам честно казано вече кой от 2-та варианта предпочитам, но все пак се бях настроила за 8-те въпроса и съм малко шашната сега :( .
Don't think about the problem, think about the decision...
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Не знам за колегата, който е постъпил така за тройката, какъв е що е и не мога да кажа дали неговото поведение е правилно или не, но в крайна сметка всеки има право да се бори за това, което е. И аз имах 3, въпреки че доста писах по повечето въпроси, но просто исках да мине и да живея. Има хора, обаче, които биха направили гоолям проблем дори за 5 (в мойта група има такъв човек), защото за тях това да има по-малко от 6 е резил. Просто съм се примирил да се тормозя за това колко ще имам, защото всичко е толкова субективно и толкова помия има, че е безсмислено. Заслужаваше си обаче да се съобщи на Ташев, че оценките на Кьосев си ги е засмукал от пръстите. :twisted: И в такъв случай да ви кажа, колеги, думита солидарност означава не да се прикриваме всички като мишки и да си говорим помежду си колко несправедлив е целия СУ и света въобще, а да се защитим един другиго. Невинаги единствено студентите са кривите, дори напротив. Не искам да продължавам за говоря за другата страна на монетата, за да не "ядосвам" някого, но да знаете, че вината далеч не е само на едната страна.
п.п. бобенце, ако си мислиш още, че си в училище, дано по-скоро се осъзнаеш, че не си, защото занапред ше има да изпадаш в нервни кризи, че свят ше ти се завиее....
Последно промяна от G__ на 23 Юни 2009, 11:39, променено общо 1 път.
Bubulinka
В началото бе словото
Специалност: право
Курс: първи

Мнение от Bubulinka »

Изпитът е устен, независимо дали си си написал всичко или не. Теглиш 2 въпроса, пишеш и сядаш пред него.
Това е цялата философия. Пиперков като влезна в началото каза: "Няма 8 въпроса, няма писане, има 2 въпроса с устно препитване. Защото те другите са си преписали хубавичко..."

Честито на нас, които бяхме леко нечестно ощетени и благодарим за което на хората, които разпространиха информация, която Не трябва на места, на които Не трябва.
Последно промяна от Bubulinka на 23 Юни 2009, 11:40, променено общо 1 път.
Човек е това, в което вярва!
Аватар
joruuu
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от joruuu »

Аз само мога да кажа, че простотиите в този Университет нямат край! Недопустимо е да се променя формата на изпита по този начин и в това време. Предполагам доста хора са си изградили начина на учене за изпита съобразявайки се с писмения вариант с 8 въпроса-там можеше да се наблегне на 4-5 дяла от 8те. Докато сега...Не ми се мисли...ядосан съм. Отивам да чета
Студени са сградите,
но нашият град,
Аватар
Leper_Messiah
В началото бе словото
Специалност: Law
Курс: пети

Мнение от Leper_Messiah »

Можеш да се оплачеш на armenian priest
Няма утеха без болка; ние познаваме спасението чрез страданието
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Системата е ясна. Тука има, тука нЕма. Много кофти наистина, но хаосът е навсякъде. В началото дори не знаехме какъв ше е изпита, а след 2 дни сменят формата....
Арменския поп в случая е академичният омбудсман. :lol:
Аватар
bobenceto
Пишете, о, братя

Мнение от bobenceto »

Честно казано нито е първия, нито е последния път, в който едни хора ще патят заради други. Аз много харесвах варианта с 8-те въпроса, ама такъв ни бил късмета, все пак Пиперков не е човек, който ще се заяжда и гаври с теб, ако не се сещаш една акция например или едно от задълженията на страна по договора, пък и е ясно, че не можем да запомним всичко. На мен ми е интересно само той ли ще изпитва или и Новкиришка ще бъде, макар че пак не е от голямо значение, защото и тя също не би се хванала за нещо дребно. Някой дали знае как са разделени въпросите, че сега пак трябва да се разчита на голям късмет?
Аватар
joruuu
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от joruuu »

Те казаха в началото, че на устния изпит билетите са разделени на 2 групи от 1-35 въпрос и от 36-70 въпрос.
Студени са сградите,
но нашият град,
Аватар
Bushmen
Драскач
Специалност: Право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Bushmen »

Боже какъв ламер тоя с 3ката.... Изключително тъпо действие. Думата солидарност значи да не се пробваш да промениш твоето положение към по-добро, променяйки това на другите към по-лошо.

"Не заслужавам 3ката, защото знам повече и смятам, че съм оценен несправедливо" - добро и солидарно
"Не заслужавам 3ката, защото всички преписваха като луди" - първо логиката куца яко, второ дооста несолидарно определено.

Изразявам искрени съжаления към прецаканите групи... дори не се е преписвало толкова преди това, но неспособността на някакъв човек да губи или поне да се аргументира правилно ....
Аватар
bobenceto
Пишете, о, братя

Мнение от bobenceto »

Тогава шанса първи ми въпрос да е вещно не е мн голям :cry:
Заключено

Обратно към “Други”