Нов гей парад?!
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Нов гей парад?!
Тая политическа коректност тук просто ме убива....
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Изумяваш ме, наистина! Не знам какво те кара да мислиш, че се опитвам да те обидя, да не говорим да те заплашвам. Явно виждаш в мненията ми това, което искаш да видиш, а не това, което аз искам да кажа. И сега сигурно ще решиш, че с тези думи намеквам, че си тъпа. Не, няма такова нещо!allshallperish написа:Но правилникът не те ли задължава да не обиждаш? Или намекваш обидиpora_e_priqtel написа:Принципно правилникът не ме задължава да имам добро мнение за теб. Ако имам такова, това си е въпрос на личен избор. В момента разговаряш с ходещ правилник.allshallperish написа:Под "Да ти имам критериите" аз не разбирам похвала,
или някакво особено добро мнение към мен, което ако
не означава обида, поне значи презрение.?
И заплашваш ли ме?
ПП: Пък и освен всичко друго си И потребител.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Пора е най-коректния мод в тоя форум...
олшелпериш, не си втълпявай некви неща...
олшелпериш, не си втълпявай некви неща...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Само после да не разтръбиш по медиите за плика с пари, който ти мушнах по масата 
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Очаквайте в Eco-Media ....pora_e_priqtel написа:Само после да не разтръбиш по медиите за плика с пари, който ти мушнах по масата
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ама айде стига съм спамил! Обсъждайте гейовете, чада мои!
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Къде е?JudyRamone написа:Тая политическа коректност тук просто ме убива....
Аз пък коректност само не намирам в тоя форум..
Всичко останало го има..
Днес сутринта, докато си пиех топлото мляко пред телевизора, гледах нещо като дискусия между представител на "джемини" (Бълагарската гей-организация) и представителка на Богословския факултет на СУ..
Представител на БНС не беше допуснат до студиото, а дискутираше чрез "пряко включване от НДК", което..
Както и да е..
пост скриптум : БНС ше участва на изборите също... Само не виждам кой ше гласува за тях..
Нищо - важен е олимпийският принцип
пост скриптум 2 : Не се ебавайте с модераторите
la douleur exquise
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Всъщност има много хора, които ще гласуват за БНС. Работата е там, че са много, но не достатъчно.
Политическата коректност е навсякъде в този форум, не си е работа да отбелязвам къде точно... "правете това", "правете онова", "ама това не го казвайте с тези думи", "внимавайте с изразите", "тихо, за това не се говори", "тази тема я заключваме, че много се раздрънкахте", "това мнение се трие, защото не отговаря на нашите критерии за правилен и толерантен изказ".. и прочие и прочие...
Политическата коректност е навсякъде в този форум, не си е работа да отбелязвам къде точно... "правете това", "правете онова", "ама това не го казвайте с тези думи", "внимавайте с изразите", "тихо, за това не се говори", "тази тема я заключваме, че много се раздрънкахте", "това мнение се трие, защото не отговаря на нашите критерии за правилен и толерантен изказ".. и прочие и прочие...
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Избирателното триене на мнения, цензурата, съвети за това как и какво да говоря за мене са липса на коректност!
..но това не е за коментиране в тая тема, посветена на гей парада в столицата и аз съответно спирам да коментирам...

..но това не е за коментиране в тая тема, посветена на гей парада в столицата и аз съответно спирам да коментирам...
la douleur exquise
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ми всъщност политическата коректност е именно липса на истинска коректност...
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
-
Markov
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: завършил
Мен пък политическата некоректност ме убива. В някои случаи това се сбъдва съвсем буквално.JudyRamone написа:Тая политическа коректност тук просто ме убива....
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Правила бе, Джуди! Защо се правиш на изненадана? Правилата си стоят от край време и ти си се съгласила с тях. Това, че невинаги успяваме да следим за спазването им по никакъв начин не ви дава основание да не ги спазвате. Представи си, че се возиш в градския транспорт. Може пет пъти подред да не се качи контрольор, но ако това те накара да решиш, че няма да си дупчиш билетчето и на шестия път чичкото те хване, не можеш да му излезеш с номера, че си гратис, щото никой не проверява. Кофти късмет, ама това е. 
[quote="pora_e_priqtel"]...[quote]
мисля, че по-удачният пример е "чичкото глобява нас, щото сме белички и личи, че имаме пари да му платим, а не цигането, дето и то се вози като нас гратис, ма видиш ли, няма да си плати десетте лева глоба или ше се кара до край!, за да е циркът пълен!"
мисля, че по-удачният пример е "чичкото глобява нас, щото сме белички и личи, че имаме пари да му платим, а не цигането, дето и то се вози като нас гратис, ма видиш ли, няма да си плати десетте лева глоба или ше се кара до край!, за да е циркът пълен!"
la douleur exquise