От какъв спорт се интересувате?
Модератори: ники, Methuselah
От какъв спорт се интересувате?
Гледате ли спорт по телевизията? Посещавате ли спортни мероприятия? Обичате ли да спортувате? На кой спорт симпатизирате?
Да живее отбора на Форум СУ
Re: От какъв спорт се интересувате?
Моят отговор на всички тези въпроси е НЕDobreFF написа:Гледате ли спорт по телевизията? Посещавате ли спортни мероприятия? Обичате ли да спортувате? На кой спорт симпатизирате?
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
защо всеки винаги забравя леката атлетика?
супер готин спорт
аз лично го тренирам (е сега точно не де...но до месец време пак ще подновя тренировките) от около 4 години с прекъсвания и удоволствието е голямо. Гледам спорт (главно лека атлетика де
) когато имам време...и посещавам такива мероприятия, когато ги има (при нас не са често срещано явление) и много се кефя 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Зимни!!! Биатлон (предимно, основно и особено), ски алпийски и фигурно пързаляне. Донякъде и шорттрек и бързо пързаляне с кънки.
Обожавам да гледам зимни спортове, обичам да практикувам...ммм...бе, карам ролери и колело, когато съм си в СтЗ, по едно време ходих и да бягам, но откакто съм тук - само кракомобила и гледане на ТВ. Ей това е. Чат пат е и 4 х 100 със салата, ама при мен е халба бира + картофки.
Обожавам да гледам зимни спортове, обичам да практикувам...ммм...бе, карам ролери и колело, когато съм си в СтЗ, по едно време ходих и да бягам, но откакто съм тук - само кракомобила и гледане на ТВ. Ей това е. Чат пат е и 4 х 100 със салата, ама при мен е халба бира + картофки.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
и аз се възмущавам! как може да забравите царицата на спортовете беeveryday_ написа:защо всеки винаги забравя леката атлетика?супер готин спорт
аз лично го тренирам (е сега точно не де...но до месец време пак ще подновя тренировките) от около 4 години с прекъсвания и удоволствието е голямо. Гледам спорт (главно лека атлетика де
) когато имам време...и посещавам такива мероприятия, когато ги има (при нас не са често срещано явление) и много се кефя
иначе леката атлетика за мене си е най-хубавия спорт... и мисля като евридей /поздрав
Наистина леката атлетика заслужаваше място, но като че ли напоследък у нас загуби позиции. Особено след като най-талантливата ни лекоатлетка в последните години Ивет Лалова счупи крак. Дано бързо влезе в предишната си спортна форма, в което за жалост се съмнявам.
Иначе, ако сложа лека, веднага ще се намерят хора да кажат - ами къде е тежката атлетика? Къде е бокса? Къде е борбата? Къде е хандбала? Именно за това съм сложил категорията други. Пък тук всеки може да си изкаже мнението. Познавам един човек, който е луд манияк на тема конни спортове. За него това е номер 1.
Така че, всеки с вкуса си.
Иначе, ако сложа лека, веднага ще се намерят хора да кажат - ами къде е тежката атлетика? Къде е бокса? Къде е борбата? Къде е хандбала? Именно за това съм сложил категорията други. Пък тук всеки може да си изкаже мнението. Познавам един човек, който е луд манияк на тема конни спортове. За него това е номер 1.
Да живее отбора на Форум СУ
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ивет Лалова още преди Нова Година мисля, че е започна интензивни тренировки и се готви за новия сезон (който всъщност вече е започнал де)...лятото трябва да има световно...така че ще видим до колко се е възстановила...а и малко или много тя е на 23 и човек с доста силна воля и желание така, че скоро предполагам ще я видим и в най-предните редици на световните класации...
а относно това, че леката атлетика е позамряла...да, определено е така, но има тепърва таланти, които ще навлизат в световните ранглисти...имаме си и добри атлети и сега, само дето конкуренцията от другите страни е много голяма...
а относно това, че леката атлетика е позамряла...да, определено е така, но има тепърва таланти, които ще навлизат в световните ранглисти...имаме си и добри атлети и сега, само дето конкуренцията от другите страни е много голяма...
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ъ.. искам повече от 1 глас! обичам да спортувам, и се интересувам от (или даже практикувам) поне половината от изброените категории.. но все пак гласувам за зимните спортове, щото към тях се отнася хокей на лед
жалко че нямам възможност да го практикувам
все пак екипировката е скъпичка, а и не можеш просто да звъннеш на 2-3 приятели и "ей, аре довечера да поиграем!" - поне не и в България 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg