Дано някой да спре товя унищожение!
Балчик
-
Mariela
Балчик
Само като чух какво се канят да направят от тази ПРЕКРАСНА ботаническа градина....Това си е чиста простотия!!!Бях там,градината заслужава да съществува,толкова е красива и според мен ценна за България..
-
joana
tova e napravo absurdno!!!
a nemoga da razbera samo edno...ne se li naqdoha ve4e tiq "otgore",4e sega i botani4eskata mi gradina iskat da vzemat.ebati prostotiqta!!!!tova trqbva da se spre(ama edva li 6te moje 6oto....abe ne mi se govori)ebavat mamata na vsi4ko hubavo v taq ne6tastna Bulgariq.nqmam pove4e kakvo da kaja!
-
dani
Ami-ujasena sum
Niamam dumi-tova e malkoto,koeto moga da kaja.Ako ima neshto,s koeto Bulgaria moje da se gordee tova e Botani4eskata ni gradina.
Predi niakolko meseca posetih Vienna i biah udivena ot na4ini,po koito te se grijeha za zabelejitelnostite si praveiki grada sioshte po-privlekatelen.Ako iskame Bulgaria da privli4a s neshto turistite po 4ernomorieto to nie triabva da zapazim botani4eskata gradina v Bal4ik
-
Гост
i kak be skupa Dani da stane tova?i na mene mn mi se iska da go napravim ama...KAK?az li4no ni6to ne sam 4ula da se govori za tova a za vas neznam...prosto v na6ta durjava e taka..vs 4udo za 3 dni.sled tova vseki zabravq i moje da si prai koi k'vot si iska-pulna mizeriq!!!
nqmam pove4e dumi!prosto....
nqmam pove4e dumi!prosto....
-
zeleni4ak
az sum hodil v tazi gradina mnogo puti i edno ot nai- hubavite mesta kadeto vuob6te nqkoga sum bil. Az ne znam kak ot edno krasivo is toinostno ne6to sus svetovno zna4enie nqkoi hora koito imat vlast ne mogat da izmislqt kak da pe4elqt bez da go uni6tojavat ami daje naprotiv biha mogli da otpusnat sredstva za podpomaganeto mu!!! Tezi hora ne sa s vsi4kiq si !?! Abra6ev e li4nost - no comment.. Ve4e mi e trudno da izmislqm prilagatelni s koito da nazovavam upravnicite! Ei takova 4udo 4ak ne e bilo to qvno ne ni upravlqvat bulgari ami gazove!!!
-
пикси
Абрашев- замисли се!
Много трудно е да създадеш нещо красиво,ужасно лесно е да го съсипеш.Браво,г-н Абрашев,вие сте поредното доказателство за това.Дано вашата болезнена слепота по отношение на стойностното, бъде наказана.Помислете,ботаническата градина не ви е бащиния и принадлежи на всички със своята красота.Не я погубвайте,къщички можете да си построите и другаде! :diabloanifire:
-
^Diliana^
cenete krasivoto
Dnes se vurnah ot Bal4ih-edno prekrasno mqsto,ravnqva6to se na mnogo krasoti iz cqla Evropa.Bqh o4arovana ot Botani4eskata gradina,i su6to taka udivena ot tova koeto bi moglo da se slu4i!Davam mnenieto si,4e krasotata e nai-cennoto koeto ni se dava na tozi svqt,po 4ernomorieto edna takava krasota e imenno tazi botani4eska gradina.Trqbva da se zapazi,za6toto osven vsi4ko,nosi dulgogodi6na istoriq sus sebe si!Ako ne nie,koi drug da q zapazi i opazi.S ob6ti sili,vsi4ko moje da se postigne!
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Здравейте колеги,iliyan написа: Ако унищожат градината, ще бъде поредната глупост в БГ, така че вече няма и как да се учудя.
искаме или не искаме, Ботаническата градина в Балчик, както и Ботаническата градина в София (до паметника Левски, срещу Факултета по Журналистика и Масова Комуникация) са част от Софийския университет.
Лошото е, че тази част от Софийския университет представлява апетитна хапка за много усти. Какво имам предвид:
Има някой хора, които дават мило и драго да се сдобият с правото на собственост над градините, т.е. правят необходимото за да ги отнемат на СУ.
В този ред на мисли, преди няколко дни се срещнах с Красимир Косев-управител на Ботаническите градини. Поговорихме си. Той предложи следното: Да се съберем няколко човека, на които им е интересно и да идем при него да си поговорим за Ботаническите градини и тяхното бъдеще (тук в София до паметника Левски).
Ако има ентусиасти, на които не им е безразлично, да заповядат. Срещата с Краси Косев ще е следващата или по-следващата седмица.
Който има желание да разгледа Софийската градина и да се срещне с Краси Косев, нека се включи.
Не вярвам да загубим повече от час-два.
С две думи:
Искат да вземат градината от СУ и може би някой "добре облечен бизнесмен" ще се облагодетелства
Ако на някой му е интересен проблема, да заповяда
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"