Нов гей парад?!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Re: Нов гей парад?!
Да ти имам критериите 
- toni spbb
- От дъжд на вятър
Аз пък си мисля ,че всеки човек без мръсните сапуни може да си прави каквото иска!До кога ще сме държава на огромната дискриминация от една страна подкрепям гей парада защото според мен тези хора имат право на веселби нали все пак са граждани на България виж ако ме питаш за сапуните и турчуляците съм напълно против!
Жена шофиор и негар скиор нема!!!

Жена шофиор и негар скиор нема!!!
Δεν υπάρχει τίποτα prettier από το ένα μάτι της Σόφιας.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Кои са "мръсните сапуни"?toni spbb написа:Аз пък си мисля ,че всеки човек без мръсните сапуни може да си прави каквото иска!До кога ще сме държава на огромната дискриминация от една страна подкрепям гей парада защото според мен тези хора имат право на веселби нали все пак са граждани на България виж ако ме питаш за сапуните и турчуляците съм напълно против!
Жена шофиор и негар скиор нема!!!![]()
![]()
![]()
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Пф, кво стана с тва да не се обиждамеpora_e_priqtel написа:Да ти имам критериите
Първо въдворяваш ред, после сам не си го спазваш
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
не знам защо, ама като прочетох това мнение с есетих за Кристо...fak написа:Има и циганета педерасти..
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Някъде да съм те обидил?allshallperish написа:Пф, кво стана с тва да не се обиждамеpora_e_priqtel написа:Да ти имам критериите?
Първо въдворяваш ред, после сам не си го спазваш
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Под "Да ти имам критериите" аз не разбирам похвала
,
или някакво особено добро мнение към мен, което ако
не означава обида, поне значи презрение.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
ахахааххахахааБавария написа:не знам защо, ама като прочетох това мнение с есетих за Кристо...fak написа:Има и циганета педерасти..
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Фондация за раздаване на банички ли?Tommy написа:Турците и циганите там са фондация, правиш ли разликата?Norwegian Wood написа:Във всеки случай не в тези, в които се целят Сезгин Мюмюн, Йордан Нихризов и ромската партия "Щит" - достойни членове на "Синята коалиция".
Нито Шулева и Свинаров, дето Костов ги даваше на прокурор.![]()
Иначе гей парадите са гнусно нещо, дам.
Нихризов винаги е бил със сините и не вярвам да имаш нещо против него, което да обосновеш.
Колкото до БНД - Синята коалиция използва техния вот без ангажименти към техните представители. Тоест, те са в Синята коалиция горе-долу колкото "Грегьовден", които не се явяват на изборите, сещаш ли се?
За БНД - явно сте решили, че са прекалено компрометирани да се явяват с вас, правилно. А имат ли някакви кандидати, за Великов в Монтана се говореше...?
И все пак Костов що не ги даде на прокурор?
А за Нихризов - ми пише за някви далавери, продал се в Бургас, кофти неща, м?
"За информация на моите приятели от подписката ще добавя, че партията на Нихризов е продала регистрацията си, има трима общински съветници в Бургас, докато например ДСБ няма нито един, а един от тези общински съветници е известната в миналото мутра на (.името на организацията.), В. Ц., когото дори Йордан Цонев изгони заради корупция." (из "Гласове",цом)
Но си прав, че имате далеч по-компрометирани личности, като Венцислав Върбанов например. ;р
П.С. надявам се, че не приемаш негативно заяжданията ни, много ме кефи като обсъждаме политиката с тебе
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Норвежец, айде стига и ти с тия партии 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Принципно правилникът не ме задължава да имам добро мнение за теб. Ако имам такова, това си е въпрос на личен избор. В момента разговаряш с ходещ правилник.allshallperish написа:Под "Да ти имам критериите" аз не разбирам похвала,
Norwegian wood: "Ми пише за..." - надявам се това не го възприемаш за доказателство срещу човек, нали?
Колкото до БНД - повярвай ми, те щяха да отидат на прокурор. Тоест Шулева и Свинаров, де, не всички. Обаче имунитет, министри, парламентарна група, нали се сещаш...
Колкото до БНД - повярвай ми, те щяха да отидат на прокурор. Тоест Шулева и Свинаров, де, не всички. Обаче имунитет, министри, парламентарна група, нали се сещаш...
Knights of the Cross
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Но правилникът не те ли задължава да не обиждаш? Или намекваш обидиpora_e_priqtel написа:Принципно правилникът не ме задължава да имам добро мнение за теб. Ако имам такова, това си е въпрос на личен избор. В момента разговаряш с ходещ правилник.allshallperish написа:Под "Да ти имам критериите" аз не разбирам похвала,
И заплашваш ли ме
ПП: Пък и освен всичко друго си И потребител.