Логопедия
Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student
Re: Логопедия
разчитам да ми стигне 26,03 
Последно промяна от pinkice на 12 Юни 2009, 15:08, променено общо 2 пъти.
- mishoni_
- Драскач
- Специалност: Логопедия
- Курс: втори
- Обратна връзка:
дано и на мен да ми стигне .. да бъдем колеги 
Последно промяна от mishoni_ на 20 Юни 2009, 23:07, променено общо 1 път.
Женското сърце е дълбок океан, пълен с тайни
Да, по 3 се е умножавало и става 18 плюс 2 отлични оценки- 30. Тази година заради коефициента 2.5, максималният бал ще бъде 27.mishoni_ написа:миналата година май матурата се е умножавала по 3 за това е бил толкова висок и с 2 отлични оценки от дипломата става 27pinkice написа:малко е странно, защото с матури максималният бал би бил 27 , а не 27 и нещо, ако сметнеш 6 по 2,5 плюс 6 (по бел) и 6 (по ист).
Има ли голям интерес за тази специалност?а за интереса мисля че няма въпреки че от моя страна интереса е твърде голям .. ама с тоз бал ......
![]()
![]()
![]()
ПП: Чух, че тази година няма да има изпит по говорни умения.
- mishoni_
- Драскач
- Обратна връзка:
еее стига е бил 27burnOut написа:Да, по 3 се е умножавало и става 18 плюс 2 отлични оценки- 30. Тази година заради коефициента 2.5, максималният бал ще бъде 27.mishoni_ написа:миналата година май матурата се е умножавала по 3 за това е бил толкова висок и с 2 отлични оценки от дипломата става 27pinkice написа:малко е странно, защото с матури максималният бал би бил 27 , а не 27 и нещо, ако сметнеш 6 по 2,5 плюс 6 (по бел) и 6 (по ист).
Има ли голям интерес за тази специалност?а за интереса мисля че няма въпреки че от моя страна интереса е твърде голям .. ама с тоз бал ......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПП: Чух, че тази година няма да има изпит по говорни умения.На мен не ми се вярва много...
![]()
Аз така и не разбрах защо миналата година балът е бил толкова висок във ФНПП. Защото само там са признавали матурите и повечето кандидати като цяло са се насочили натам, заради лесния вход или какво?
Ако е така, то дано тази година нещата да се поотрегулират.
Мишони, защо сбогом надежди за логопедията? Напротив.
Така без изпит шансовете на всеки се увеличават. 
Мишони, защо сбогом надежди за логопедията? Напротив.
- mishoni_
- Драскач
- Обратна връзка:
бил е висок заради матурите (миналата година имаше повече високи оценки) и всеки на когото не му се учи за изпити записва тези специалности от ФНПП .. и тази година ще е така .. всички ще го пишат дори и да не искат да учат това после се местят и става тъпо за нас .. щото аз искам само това да уча а ме съмнява бала да падне до 24 .. въпреки че не се знаеburnOut написа:Аз така и не разбрах защо миналата година балът е бил толкова висок във ФНПП. Защото само там са признавали матурите и повечето кандидати като цяло са се насочили натам, заради лесния вход или какво?![]()
Ако е така, то дано тази година нещата да се поотрегулират.
![]()
Мишони, защо сбогом надежди за логопедията? Напротив.Така без изпит шансовете на всеки се увеличават.
ПП : за първи път срещам някой който се интересува по логопедия .. а може и да не съм разбрала
Не забравяй, че миналата година са приемали само в 18 специалности с матура, а сега са 37. Тези, на които не им се учи, ще се пръснат по различните факултети, не само във ФНПП. Но все пак това не трябва да е успокоение.
Знаеш ли... когато искаш нещо много силно, то се сбъдва... : )
ПП: Да, имам интерес към логопедията, но не ми е цел номер едно. : )
- mishoni_
- Драскач
- Обратна връзка:
Така е .. дано да стане ще му мислим август месец .. ако не е тайна към кое се стремижburnOut написа:Не забравяй, че миналата година са приемали само в 18 специалности с матура, а сега са 37. Тези, на които не им се учи, ще се пръснат по различните факултети, не само във ФНПП. Но все пак това не трябва да е успокоение.
може да падне много 2007 е бил 19,84 
- mishoni_
- Драскач
- Обратна връзка:
И аз на това се надявамpinkice написа:може да падне много 2007 е бил 19,84
Е, 2007ма приемът е бил съвсем различен.. Тогава нямаше матури. Сега едва ли ще падне толкова много според мен...
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- mishoni_
- Драскач
- Обратна връзка:
не се знае ,знае ли се .. всичко ще се разбере август .. няма смисъл да се гадае 
Еми, аз ти гарантирам, че няма да е 19 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- mishoni_
- Драскач
- Обратна връзка:
това ми е ясно, че няма как да е .. важното е да не е 27Prudence написа:Еми, аз ти гарантирам, че няма да е 19
Е, на 3-то класиране сигурно ще падне към 24-25
Успехи!