Приятелски секс

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

bazunek написа:Все още имам нужда от съвет, защото моето мило момиче не желае да чуе и дума против него и просто се чудя какво да я правя!
Не виждам какво би могла да направиш в случая.Явно тя сама трябва да осъзнае,че те дори нямат връзка и че момчето не иска и да имат.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

мисля че случая опира до несподелена любов...моето мнение, че трябва да си го избие от главата...тя едва ли ще склони на това предложение...но ако не го вижда...ще е най-добре...иначе не знам...при мен ситуацията беше по-различна
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

bazunek, съветът ми е прост.

Нека сама проумее, че той е "леке", както каза ти.
По телефона нищо не може да се направи.Най-добре
за нея е да го намери - вкъщи или на работа и да
си поговорят на четири очи.Това е единственото
решение.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
bazunek
От дъжд на вятър

Мнение от bazunek »

disgust

Благодаря на всички!

За съжаление се убедих, че не можеш насила да налееш акъл в главата на човека! :(

Остава ми само да се надявам, че пострадалата от "приятелски секс" ще се осъзнае. След 5-10 години... :roll:
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

на такива "приятели" :thebirdman:
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

bazunek написа:
nightwish написа:Случаят,който описа е по-различен.Момичето изпитва някакви чувства към него.Аз имах предвид двамата да имат само приятелски чувства помежду си и да имат достатъчно разкрепостено мислене.Би трябвало в такава ситуация да няма наранени.
Хм, някак си ми е трудно да повярвам, че едно нормално същество от женски пол би преглътнало наличието на друга жена без капчица обида и неприязън и към двамата. Досега не съм срещала жена, която да не страда от компекс за "единственост" в живота на всеки мъж в живота и.

След приятелски секс в един момент отношенията се израждат и престават да бъдат приятелски, а още по-малко любовни. :roll: Или момичето ще развие някаква форма на любов, или момчето ще започне да се държи като леке...

ми аз приятелския секс явно го разбирам по по-различен начин - не става въпрос някое момче да ходи и да спи с най-добрата си приятелка, докато ходи с друга; това никоя уважаваща себе си жена не трябва да го допуска според мен. по-скоро го разбирам като това двама приятели, които понастящем са "сингъл" да стигнат до един такъв етап, когато се привличат и стигат до секс. дали нещата ще се развият към връзка или ще приключат само с неангажиращ секс (неангажиращ в смисъл до появяването на нещо по-сериозно в живота на единия) зависи как двамата гледат на станалото. но най-малкото като знае че приятеля й е женкар по принцип, според мен момичето не трябва да допуска да му стане поредна "бройка"... абе зависиси от хората, просот няма универсално решение. а за твойта приятелка много жалко, но наистина освен да му тегли на тоя една просто нищо не може да направи. да показва такава зависимост и нужда от него даже й вреди... но според мен тя не е жертва на "приятелския секс", а на далеч по прозаичното "несподелена любов". на всеки се е случвало... дано да й мине бързо.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Май с nrggirl разсъждаваме по един и същ начин по този въпрос :) .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

че сте прави няма спорподдържам мнението ви...само че в момента, в който започнат да се усеща някакво привличане, което поражда и мисълта и желанието за секс с приятеля ти, отношенята вече леко се отдалечават от същинското приятелство...
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

някои го правят ей така, щото са се хванали на бас, че могат 8)
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

bazunek написа:
Малко е примитивно да се разсъждава на принципа "какъв е проблемът да оправиш ближния си, щом с него сте си близки".

хах тва ми хареса =)
Изображение --> ИзображениеИзображение
Аватар
Astral4o
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Astral4o »

Raya_Alexandra написа:някои го правят ей така, щото са се хванали на бас, че могат 8)
Според мен това беше мн силно :oops:
Astral in da house...
Аватар
darky
Пишеща машина
Специалност: НУПЧЕ
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от darky »

приятелски .. ?
секс ?
нищо общо не има според мен... за да се стигне до секс трябва да има някакъв вид привличане от 2те страни което не е само физическо, колкото и да са загоряли ... ;)
а такива изцепки от сорта на "секс за 1 нощ" направо ненавиждам :evil: ненамирам дори смисъл в него .... :roll:
Изображение
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Не е невъзможно да се случи....ако отрека бих бил лъжец, а аз не обичам лъжите! Случва се, даже се случва да останеш в някакви отношения с този човек /не визирам само сексуални/ 8)
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

ако е "приятелски секс", то няма как да спиш с приятеля си без след това да прерасне в друго- в смисъл -ако ти е приятел нали ще го харесваш, уважаваш, може да го обичаш.. + физическо привличане ,за да се стигне до секс => :love3: и това отхвърля автоматично приятелството

така че не е точно определението.. ако е секс за една нощ (тип "аз на тебе, ти на мене и после чао" )- там седят доста по-различно нещата, но аз лично не бих го направила.. не виждам смисъл да си лягам с някой,само за да си задоволя някакви.. потребности и обратното- той да си ги задоволи с мен.

или всичко или нищо :twisted: любов + секс = :thumbleft: поне според мен не е хубаво да са отделно ..
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Твърдо 'за' приятелския секс :)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”