Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Ей, досега не ми беше хрумвало...likealivesore написа: остава само да изчакаме
Защото са превеждали само парите от зимен семестър, а първокурсниците нямат право на такива.silvyyyyy написа:Аз доколкото съм запозната на 2ри курс са им превели от Европейските стипендии 360 лв., но пък на първи курс не ?! ...
Вече изкараха съобщение, че първите 90 лв. се очакват до края на месец юниbreakable_` написа:аз вече вътрешно съм се примирила, че сигурно зимния семестър ще си харча лятната стипендия...но по-добре късно, отколкото по-късно!
Къде го прочете това ?likealivesore написа: Вече изкараха съобщение, че първите 90 лв. се очакват до края на месец юни
Аз съм студент във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" и нашите списъци за летен семестър ги изкараха днес, а нашите списъци ги изкарват два-три дни преди да направят превод с паричките. И този път в списъците пишеше, че 90 лв ще бъдат преведени до края на месец юни. Щом важи за нас, важи и за вас, щото преведоха почти по едно и също време парите за зименsilvyyyyy написа:Къде го прочете това ?likealivesore написа: Вече изкараха съобщение, че първите 90 лв. се очакват до края на месец юниДай да видим
По принцип са казали, че до края на юли ще изплатят останалите 360 лвbreakable_` написа:ох, да.. на мен в последствие един познат от Варна ми каза, че на тях само 90 щели да изплатят, после някакви документи и отчети да се пращат до EU и чааааак после остатъкаама си мислех, че само за неговия унив., но, уви, явно не... е, значи, остатъка пак зимъска ще го чакаме