ААа.. чакайте.. аз не съм се изказала по въпроса, не бързайте да затваряте
Първо - много ги обичам такива ситуации. Екшън!
Второ - Мастър ъв (тук много ми се иска да се подиграя на никнейма ти, но понеже пак ще кажат, че прекалявам, няма да го правя) син - чупка от тая тема, щото толкова тъпо се изказваш, че ако ми полазиш още малко по нервите ще почна наистина да те псувам.
Трето - съгласна съм с Олшелпериш

. САМО ЧЕ аз бих се изказала много по-крайно от нея.
ВсъШТност нямам против да съжителствам, да работя и да уча с ерудирани млади хора (а.к.а креативни копелета, както казва Дичката), ОБАЧЕ! За съжаление (случайно или не, съвпадение ли е, зла участ ли е) аз такива хора в София, които да са от провинцията , не познавам особено много, да кажем 2-3-4-5
Няма нещо по-страхотно от развиваща се и целеустремена (пияна

) младеж и това мисля е ясно на всички ни.
Проблемът е , че аз НЕ ЖЕЛАЯ селските галоши , които НЕ ЗНАЯТ! че един трамваен билет се ползва веднъж?! Защото това е действителен случай.
Любимото ми е когато сьелянете ми цъфнат тук и започнат да обиждат ШОПИЯ, която им дава образованието и хляба

Кипяща гной за такива
Мнението ми е крайно.
Но справедливо.
И всъщност проблемът със задръстванията аз също смятам, че може да се реши чрез метрото и подземните гаражи.
Другото лошо е, че самият град няма накъде да се разрасте повече, а не искам след 20 години да няма Витоша
Като цяло проблемът с населването на София е проблем на цялата страна, тъй като е ясно защо хората искат да идват тук. Нека идват, ама както каза Дичоу да си плащат данъци, да си хвърлят боклуците в кофите, да уважават града и когато "успеят" в живота, да се върнат по родните места и да инвестират в тях