п.с.Ма така се издавате кои сте от провинцията.
Софийските задръствания!
- deichevster
- Да живей словото
- Специалност: Инженеръ
Re: Софийските задръствания!
Витошка нищо няма да промени.А паркоместата са си поради отчайващата вече липса на паркинги.Айде да тръгне от край до край метрото,да видим кой ще ходи с кола в центъра.
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Хах...тогава не просто провинцията се изнасят...тогава ВСИЧКИ се изнасят...
...Какво да се направи...тука...просто единственото нещо което задържа психически здравите хора е работата...когато нея я няма.....БЕГААААЙ НА ДАЛЕКО......
...Какво да се направи...тука...просто единственото нещо което задържа психически здравите хора е работата...когато нея я няма.....БЕГААААЙ НА ДАЛЕКО......
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Ти някъде да видя пряко обвинение срещу хората от провинцията? Хайде без избиване на регионални комплекси моля!Master_of_Sin написа:о да - тия от порфинцията са ви виновни за всичко пхаха! Пък софиянци като че ли са по-малко селяни... айде моля ви се...
Knights of the Cross
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
- Курс: първи
А ти що си мислиш че аз се срамувам от това?deichevster написа:п.с.Ма така се издавате кои сте от провинцията.
I'll send you to your maker
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Е, работата е някъв стимул да растеш, все пак.
Мен провинциалистите малко ме дразнят с тва, че постоянно
се тупат в гърдите /айде са не всички, няма за кво да се засягате/,
и си мислят, че вече като са дошли у Софеата и всичко ще
преобърнат. Имам пряк опит с Плевенчани
. Аз самата имам
роднини там, които са скромни... Ама тва няма общо с темата, де.
На мен не ми е направило до сега впечатление като отвориха
станцията на метрото в Младост, задръстванията по Цариградско
да са понамалели
dimage, никой по никой не плюе
. Факт е, че всички идват в
София. За кво така се афектирате?
Мен провинциалистите малко ме дразнят с тва, че постоянно
се тупат в гърдите /айде са не всички, няма за кво да се засягате/,
и си мислят, че вече като са дошли у Софеата и всичко ще
преобърнат. Имам пряк опит с Плевенчани
роднини там, които са скромни... Ама тва няма общо с темата, де.
На мен не ми е направило до сега впечатление като отвориха
станцията на метрото в Младост, задръстванията по Цариградско
да са понамалели
dimage, никой по никой не плюе
София. За кво така се афектирате?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Смърт за всички от провинцията....те са виновни за кремиковци....задръстването....боклука...и че ЦСКА не е шампион....
Виновни са, че "нааай-акутуууу място е Студентски град".....и най-вече са виновни като някоя от провинцията не пусне на някой от софията....
Аре моля Ви се...тоя, с 3те мнения дето върна тия теми...дано се ожени за циганка от Жребичко....
Виновни са, че "нааай-акутуууу място е Студентски град".....и най-вече са виновни като някоя от провинцията не пусне на някой от софията....
Аре моля Ви се...тоя, с 3те мнения дето върна тия теми...дано се ожени за циганка от Жребичко....
Не са виновни проектантите - направо са били гениални, според мен - в град, проектиран за 800 000 души да се съберат околко 2,5 пъти повече и да не трябва да ходят едновременно в една и съща тоалетна чиния си е направо постижение.
Knights of the Cross
- deichevster
- Да живей словото
Ми никой не иска от тебе да се срамуваш,ама недей избива комплекси с подобни изказвания..Във всеки форум,във всяка тема свързана със София се намира някой да каже "селяните са виновни",и сто човека да му отговорят "ти на кой викаш селянин бе,простак".Който няма да изкаже интелигентно мнение по темата да си мълчи.
А че нещо трябва да се направи за булевардите-трябва.Ма като знам колко се реве като почнат лятото ремонтите,не ми се мисли да се затварят булеварди за разширяване...
@tommy -
А че нещо трябва да се направи за булевардите-трябва.Ма като знам колко се реве като почнат лятото ремонтите,не ми се мисли да се затварят булеварди за разширяване...
@tommy -
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Tommy
Вече 2млн ли е бе
? Пхахахаха...
Вече 2млн ли е бе
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Казвам горе-долу. Но да, според мен, вече отдавна са надхвърлили 1,5 млн. и в пиково време ако не са толкова, то с всеки ден ги приближават.allshallperish написа:Tommy![]()
Вече 2млн ли е бе? Пхахахаха...
Knights of the Cross
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
- Курс: първи
Много правилно... на тоя народ все някой друг му е виновен.. защото така е най-лесно и най-изгодно.dimage написа:Просто казвам колко сте смешни всички с тези изказвание и показвате като цяло мисленето на българина, което не е насочено към разрешаването на проблемите, а към търсенето на виновника... Но така е - болна нация. Затова сме и в това положение във всеки един аспект от действителонстта...
I'll send you to your maker
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
- deichevster
- Да живей словото
Давайте предложения да преборим трафика тогава 
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Газови камери за тия дето говорят "мйеко"...нали...deichevster написа:Давайте предложения да преборим трафика тогава
Неее хора...много Ви моля...локнете тия теми...ще се изпокараме...за ИЗВЕЧНО ГЛУПАВАТА ТЕМА....
- deichevster
- Да живей словото
Не е глупава бе,глупаво е едните да викат "ходете си на село",а другите да викат "вие сте пък от село".Дайте някоя интелигентна идея.Аз съм за развитие на автобусния транспорт.
Ми смей се, обаче на хора, които живеят в центъра и не преди трийсет, или двайсет години, ами до десет години по-рано са се движили значително по-спокойно по улиците им прави впечатление. Не са виновни само хората от провинцията и не искаме софийско жителство, обаче задръстванията, чуждите регистрации и увеличаващото се население на града са си факт.dimage написа:allshallperish хах, аз да съм се афектирала??? И изказвания от рода на софиянци и провинциалисти са ми толкова омръзнали и безпочвени, че няма накъде вече... Българите са селяни до мозъка на костите си... Не е важно къде си се пръкнал, важен е манталитета...
Просто казвам колко сте смешни всички с тези изказвание и показвате като цяло мисленето на българина, което не е насочено към разрешаването на проблемите, а към търсенето на виновника... Но така е - болна нация. Затова сме и в това положение във всеки един аспект от действителонстта...
Ами кой е виновен - нямам кола, засега не ми и трябва и не виждам защо да си взимам, докато не ми потрябва. Сигурно аз съм виновен за задръстванията, защото не прелитам пешеходната пътека ли?Master_of_Sin написа:Много правилно... на тоя народ все някой друг му е виновен.. защото така е най-лесно и най-изгодно.
Knights of the Cross