Като гледам, Etiainen дори ми отговори.
А, и още нещо. Хубаво е да си видиш сроковете за подаване на документите и какви точно документи. Пише ги в сайта.
Е то е ясно, че като се записваш за редовния пишеш и специалностите! Аз не разбрах за какви документи питаш!NikTa написа:Абе май само ти не го разбра.
Като гледам, Etiainen дори ми отговори.
А, и още нещо. Хубаво е да си видиш сроковете за подаване на документите и какви точно документи. Пише ги в сайта.
Яж картофи, аз какво се наплюсках с дюнери...Anichkaa написа:Феникс,както искашна мен винаги си ми е било все тая
![]()
Чети,чети,аз отивам да хапна картофки
Фениксец, ти като се ебаваше с Хромбата всичко беше ОК, нали? А сега тебе като те почнахме по същия начин не ти се нрави много май... Научи се да носиш на майтап.O|OeHukc написа:Добре, че си разбрала, че ако не си, трябваше пак да питаш , аз щях да ти отговоря и някой бръмбар щеше да се изкаже тъпо, че те свалям!![]()
Е, да, той беше в другата крайност - свръхдиректен.O|OeHukc написа:Аз нося на майтап, даже доста често се самоиронизирам!![]()
Хромбата беше друг случай! Аз не съм тръгнал да свалям който и да е, а той даже говореше за любов!
Хм, то аз съм директен, е свръх едва ли! Намекваш пак неща, които не са ти ясни!Scorpion написа:
Е, да, той беше в другата крайност - свръхдиректен.Иначе за самоиронията - вярно, евала за което.
Кое не ми е ясно бе, брато?O|OeHukc написа:Хм, то аз съм директен, е свръх едва ли! Намекваш пак неща, които не са ти ясни!Scorpion написа:
Е, да, той беше в другата крайност - свръхдиректен.Иначе за самоиронията - вярно, евала за което.
Спокойно, ProUSA е само един... Хроматида също. Никой в нищо не те подозираO|OeHukc написа:Казваш "той беше в другата крайност"! Хм, какъв ме изкара! Не си наясно, значи!
Хора, защо взимата толкова на сериозно форума! Та чак ме карате и аз да ставам сериозен!
Регистрирах се, заради изпитите, а и с мисъл да се запозная с хора, които после биха ми били колеги в Университета!
Някой, ако си търси тук ново гадже или нещо да вкара за вечерта, да не мисли, че и аз съм такъв!
С добро дойдох..