Парламентарни избори 2009 г.
Re: Парламентарни избори 2009 г.
Тоест доган ги плаши с възродителен процес, но те не от уплаха, а от солидарност гласуват.... хммм интересна логика, но не съвсем точна. Отделно мн се заблуждаваш, че им е толкова голям кеф да си гледат тютюна за без пари.
Ай кат ме цитирате, да ме цитирате точно, а?
Къде видя че съм писала за без пари?!?!?!?! А?!?!!?
щото аз такова нещо не съм писала!
и ай да не ми разправяш кво е положението, щото тютюн се сее тука! Аз общувам с такива хора, аз ги гледам какво правят и аз знам какво искат!!!
Баси и компетентните по всички въпроси!!!
Помаците и турците от народа не ги е страх от доган!!! те си нямат досег с него!!!
Не се интересуват от партията му и от политиките му!!!
Страхът дойде след арестите в Рибново.., щото беха пратили 'нинджите'..!
И кяр от земеделското им министерско кресло не виждат!!! Виждат само някои избрани.. Които освен че крадЪт пари от фондовете, ни изсекоха и горите!!!
Аман от всезнайковци!
Къде видя че съм писала за без пари?!?!?!?! А?!?!!?
щото аз такова нещо не съм писала!
и ай да не ми разправяш кво е положението, щото тютюн се сее тука! Аз общувам с такива хора, аз ги гледам какво правят и аз знам какво искат!!!
Баси и компетентните по всички въпроси!!!
Помаците и турците от народа не ги е страх от доган!!! те си нямат досег с него!!!
Не се интересуват от партията му и от политиките му!!!
Страхът дойде след арестите в Рибново.., щото беха пратили 'нинджите'..!
И кяр от земеделското им министерско кресло не виждат!!! Виждат само някои избрани.. Които освен че крадЪт пари от фондовете, ни изсекоха и горите!!!
Аман от всезнайковци!
la douleur exquise
Много ти се разпиля мисълта. Уж нямало страх, уж страхът дошъл, пък си тръгнал, пък това пък онова.... Чешай си езика в селската кръчма, а не с мене. 
аргументи нямаш!
Нищо.. свикнала съм..
и аре нАучи българския!
Нищо.. свикнала съм..
и аре нАучи българския!
la douleur exquise
За какъв страх говорите, бе колеги? Тва са масово хора, които не могат да четат и пишат. Те дори не разбират за какво става въпрос. Знаят си "бюлетина номер 4" (за момента), и това е. Как един такъв би могъл да направи собствен избор и да гласува за ЗЕЛЕНИЕ примерно?

За Зелените не би могъл по никакъв начин! Както и българите, разбира се! 
Ти се научи да говориш/пишеш на български, защото не съм аз тоя който изпозва "ай" , "кво", "щото" и т.н.fak написа:аргументи нямаш!
Нищо.. свикнала съм..
и аре нАучи българския!
И да страх ги е хората, още повече, че хората в селата на дпс, които са без образование и нямат възможности да работят друга работи ги е страх да не загубят и това, което им е останало. Притиснати са от обстоятелствата, а когато човек е притиснат от обстоятелствата обикновено го е страх.
О, да...G__ написа: ...
Ти си най-големият разбирач на крепостническото битие на ДПС-арите в Родопско!
Хвала на подобни умове, които ръсят след себе си такива гениални заключения..
Мене ме хваща страх,.. мене.!
Ако тва са хората с претенции за политическа култура, сме изгубени и без ДеПеСе..
la douleur exquise
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Повечето хора са повлияни от медиите за живота на българските мюсюлмани! Не вярвайте на това, което някой политик или журналист ви казва, питайте се, проверете, ако можете, ако не, по-добре не вярвайте!
Вече разбирам защо толкова яростно защитаваш такива безумици...изглежда и ти си една от тях.fak написа:Ако тва са хората с претенции за политическа култура, сме изгубени и без ДеПеСе..G__ написа: ...
смешен си
иначе подкрепям Феникс..
На много хора им промиха мозъците.. точно медиите
Баба ми тръгнала и тя да гласува за Волен!
Но на някои съвсем им ги измиха.. та нищо не им е останало..., което е жалко, наистина!
la douleur exquise
Е на вас пък ДПС-то по рождение ви лишава от сиво вещество и гледай какво става.... безстрашни, както казваш. 
Виж кво, не смятай да отговаряш на всеки пост...
Досаттъчно се закопа, сам.. Смятам..
не се излагай повече
Досаттъчно се закопа, сам.. Смятам..
не се излагай повече
la douleur exquise
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Фак, остави!
Та пък и аз какво съм тръгнал да обяснявам в Спам темата!
Та пък и аз какво съм тръгнал да обяснявам в Спам темата!
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Който не гласува за Атака е от ДПС...тва е извечна истина....аз се чудя какво се правите, че не знаете

Освен, че си от ДПС си мекере, изменник, предател, поп Кръстьо, чалма, турчин, циганин, продажник, ибричкия, нихилист, овца и разни други...дето ще ми ги напише с ****
Освен, че си от ДПС си мекере, изменник, предател, поп Кръстьо, чалма, турчин, циганин, продажник, ибричкия, нихилист, овца и разни други...дето ще ми ги напише с ****
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ