ааа брат ми през последните 4 години министът-председателят на България е Социалист от БСП (Българска Социалистическа Партия!И съжелявам че трябва аз да ти го кажа но и президента НИ е избран от тази партия...мисля че ти отговорих!O|OeHukc написа:Ъ, вие къде виждате "социализъм" и "комунизъм" в България?![]()
![]()
КСК 2009 - История
Re: КСК 2009 - История
Ами да но е вярна!съжелявам не се сърдиO|OeHukc написа:ХА... ХА ... ХА..
Имаш глупава логика!
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Момчета,любопитно ми е защо пиешете съжЕлявам ?
П.П не се обиждайте,просто любопитство
П.П не се обиждайте,просто любопитство
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Човече, в момента, а и от 89 досега България е демократична държава! Няма никакъв "комунизъм", нито "социализъм", разбери!
Просто е, защо не го разбираш?
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
До съфорумеца ilia_n
Скъпи ми друже, погледнато чисто екзистенциално или просто ако си земем елката и сметнем, България е била под социализъм ни по-малко ни повече от точно 45 години
Не говоря, че бате Бойко ще промени държавата.Просто предпочитам да е той там от колкото тези толкова симпатични селяндури, наричащи себе си комунисти, опа исках да кажа офшористи..ехх защо като се сетя за БСП се на ум ми идва офшорна банка, така де , исках да кажа социалисти.
Скъпи ми друже, погледнато чисто екзистенциално или просто ако си земем елката и сметнем, България е била под социализъм ни по-малко ни повече от точно 45 години
Не говоря, че бате Бойко ще промени държавата.Просто предпочитам да е той там от колкото тези толкова симпатични селяндури, наричащи себе си комунисти, опа исках да кажа офшористи..ехх защо като се сетя за БСП се на ум ми идва офшорна банка, така де , исках да кажа социалисти.
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
happyswift написа:До съфорумеца ilia_n
В никаккъв случай не съм за БСП,но честно казано аз лично предпочитам министър-председател Сергей Станишев,отколкото Бойко Борисов!Много е важно България да бъде представена както трябва в Европа,а Станишев има и образование,и възпитание,и ген...А тези неща се ценят на запад!Такива личности като Бойко Борисов,точно те в Европа ще се определят като селяндури....
Наясно съм с формата на управление на държавата... както и да е!Имам какво да кажа ест,но предлагам да спрем,защото не всички се интересуват от тази тема,а и не говорим за изпита по история за което всъшност е форумаO|OeHukc написа:Човече, в момента, а и от 89 досега България е демократична държава! Няма никакъв "комунизъм", нито "социализъм", разбери!
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Спокс мен! То тук само 1% от темата е за изпита по история!
Комунизма като идея е добро нещо, но изпълнението му е отчайващо!
Комунизма като идея е добро нещо, но изпълнението му е отчайващо!
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
до Фенис - не виждаш ли, че поста ми е ирониченRA[sgB] написа:happyswift написа:До съфорумеца ilia_n
В никаккъв случай не съм за БСП,но честно казано аз лично предпочитам министър-председател Сергей Станишев,отколкото Бойко Борисов!Много е важно България да бъде представена както трябва в Европа,а Станишев има и образование,и възпитание,и ген...А тези неща се ценят на запад!Такива личности като Бойко Борисов,точно те в Европа ще се определят като селяндури....
Писна ми да се лигавя вече с тия литературни постове хаха
РА, ще ти цирам Спенс - "По добре на хората в устата от колкото между краката".Станишев е нищо освен една марионетка на бившите комуняги и генералите от Държавна сигурност, които и сега дърпат конците.Този човек е толкова безволев и безинициативен, че просто няма накъде.Ако управлението не попадне в хора, различни от тази комунистическа каста, няма да се оправим в близките....векове.Не ми се пишат фермани, но смея за да кажа, че съм доста добре запознат с това пусто нещо наречено политика и реалността в България
-
RA[sgB]
- Да живей словото
Разни хора,разни идеали!
Но ми е мн интересно след 4 годишно управление на ГЕРБ,дали ще се излъже пак някой да гласува за тях или ще последва съдбата на партия като НДСВ,която 2001 спечели доста убедително,а сега знаем колко процента би събрала
Не мога да повярвам, че свестни и разумни хора като вас все още захапват мръсната кука и търсят упование и надежда в който и да било от съществуващите политически субекти в страната - не разбирате ли, че 'номенклатурният капитализъм' от червеното време не е анахронизъм, тъй като именно сега се намира в своя най-сериозен разцвет, и не си ли давате сметка, че инцидентни фигури и формации в нашия политически живот няма? В момента страната ни е изцяло зависима от чужди политико-икономически среди , а суверенитета ни де факто е смачкан... За каква независима държавна политика можем да говорим, при положение че същите тези герои на деня до един са пленници и застъпници на тази пагубна за страната ни външна зависимост? България, а и всяка друга страна по света, е в плен на наднационалната световна финансова номенклатурна клика. А тази, които ни ги пробутват тук от сутрин до вечер, не са нищо повече от войниците на голямата световна шахматна дъска. Нищо не можем да направим, но нека поне не губим честта си - нека да не гласуваме за никого от тези кукловоди, а отваряма съзнанието си към укриваната под дълбоки пластове пръст истина 
1968 - 1999 - 2008 - ?
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Ами недейте гласува, пазете си честта и Доган да ви подхранва достойнството...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34