Подготовка за изпита по Английски език

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
Brizeida
Да живей словото
Курс: четвърти

Re: Подготовка за изпита по Английски език

Мнение от Brizeida »

Много се задъвкахте нещо ;)

Няма ниииикакво значение самият акт на ходене или неходене на курс и уроци, а колко ще позволиш да ти влезе в мозъчето, колко ще възприемеш.

Евала на тези, които са били достатъчно убедени, че ще успеят без никаква външна намеса. Всеки един от нас МОЖЕ ДА УСПЕЕ и без. Работата е там, че за подобна важна стъпка /като влизането в университет/ не е особено добра идея да се рискува. Да се осланяш на стари лаври. Всяка допълнителна информация е добре дошла.

И престанете с тея обобщаващи твърдения, че "ако нещо не направиш, ще стане задължително еди-си-какво" и обратното. Радвайте се, че има хора като Loli, която гледа винаги да съобщи горещи новини и да помогне. ;)

Бая търсите под вола теле.

Бъдете си спокойни и всеки с... методите си! :cheers:

:cherry: :cherry: - аз налягам черешките ;) (вкуууснооо)

Аватар
Kremcheto
Драскач
Курс: кандидат-студент

Мнение от Kremcheto »

:JC_goodpost:
ох, до сега учих, колкото повече приближава 14, повече се притеснявам :JC_tongue:
Внимавай какво си пожелаваш...
Аватар
arthaz
Драскач
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от arthaz »

Loli написа: В новите книжки верно има грешки тук-таме, но поне не е като в старите. Там са наистина много :(
Чувал съм много слухове за тея митични същества старите книжки :lol: Вече почват да събуждат интереса ми, може да зема да си ги потърся от някой дето е кандидатствал преди.
Elämää täytyy rakastaa ^^
Аватар
Loli
Пишете, о, братя

Мнение от Loli »

Brizeida, мерси ;)

arthaz, не мисля,че има смисъл да си взимаш старите, въпреки че по библиотеките ги има, просто защото според мен само объркват. Те са без обеснения и ако нещо е сгрешено (което е много вероятно) може да го запомниш по неправилния начин и да се прецакаш на изпита.
marenceto
В началото бе словото

Мнение от marenceto »

относно курсовете мога да ви кажа че може и с тях може и без тях ако на някой му се отдава английският и знае как може да се подготви самичък не му трябва, а за такива като мене където му куцат повечко неща по-скоро е по-добре да отиде ии така и не разбрах какво става със скалата с точките кое как може ли някои да каже а не от тука от там :)
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

marenceto написа:относно курсовете мога да ви кажа че може и с тях може и без тях ако на някой му се отдава английският и знае как може да се подготви самичък не му трябва, а за такива като мене където му куцат повечко неща по-скоро е по-добре да отиде ии така и не разбрах какво става със скалата с точките кое как може ли някои да каже а не от тука от там :)
а?
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
Arsena
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от Arsena »

arthaz написа:
Loli написа: В новите книжки верно има грешки тук-таме, но поне не е като в старите. Там са наистина много :(
Чувал съм много слухове за тея митични същества старите книжки :lol: Вече почват да събуждат интереса ми, може да зема да си ги потърся от някой дето е кандидатствал преди.
Наистина има много грешки и никакви обяснения- да се чуди човек къде бърка....Освен това ми се струва, че са по трудни и по различни от сегашния формат на изпита ;)
Аватар
Kremcheto
Драскач

Мнение от Kremcheto »

ей, хора Ви питам, ако сме дали един отговор и вече сме го нанесли като верен в таблицата, а после решим да го променим какво трябва да направим, надали ще ни оставят свободно да си драскаме и зачертваме :?:
Внимавай какво си пожелаваш...
Аватар
Brizeida
Да живей словото
Курс: четвърти

Мнение от Brizeida »

Kremcheto написа:ей, хора Ви питам, ако сме дали един отговор и вече сме го нанесли като верен в таблицата, а после решим да го променим какво трябва да направим, надали ще ни оставят свободно да си драскаме и зачертваме :?:
Предполагам, че ще има изискване, както на матурата, да се отбележи по точно определен начин. Ще ни се каже.

Аватар
Loli
Пишете, о, братя

Мнение от Loli »

Kremcheto написа:ей, хора Ви питам, ако сме дали един отговор и вече сме го нанесли като верен в таблицата, а после решим да го променим какво трябва да направим, надали ще ни оставят свободно да си драскаме и зачертваме :?:
На изпита ще си пише, не мисля,че има нужда да се впускаме в чак такива подробности, но все пак ако много държиш да знаеш-при даване на отговор кръгчето със съответната буква се запълва, ако решиш,че това е грешният отговор го задраскваш с х. Ако след това пък сметнеш, че пърновачалният отговор е бил правилен го заграждаш.
Аватар
arthaz
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от arthaz »

абе най-добре е да си внимателен и да не се стига до там...
Аватар
deny_s
Вазов
Специалност: Публична администрация

Мнение от deny_s »

Arsena написа:
arthaz написа:
Наистина има много грешки и никакви обяснения- да се чуди човек къде бърка....Освен това ми се струва, че са по трудни и по различни от сегашния формат на изпита ;)
Мм горе-долу,ама диктовките са със същата трудност,както в новите книжки.
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

на 14 ти ми е изпита,как да разбера в коя зала съм
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Аватар
arthaz
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от arthaz »

рано е още, трябва всички да са се записали, за да могат да ги разпределят. Би трябвало да излязат последните 2-3 дни преди изпита ;)
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

мерси . а колко струва 1 семестър
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”