1-ви курс Право (2008 - 2009)
Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)
Да, много е глупаво всички да чакаме да минат първите...Ние разбираме от тях, а те няма откъде да разберат, милите. Просто не мога да повярвам, че се случва това: до последния момент да се "чудят" какъв формат да ни дадат, нелепо е! 
- chaosmaster
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://www.psysurfeur.com/psygif/psygif126.gif
- Обратна връзка:
Добре дошла в българското висше образование!Dorinna написа:Просто не мога да повярвам, че се случва това: до последния момент да се "чудят" какъв формат да ни дадат, нелепо е!
keep it deep... http://www.atys-music.blogspot.com
Имам един вапрос към всички - Тва положение в СУ е нелепо ,до последно никой не знае какъв ще му е изпита как се търпи това ,после дочакваш си го мълчаливо отивасш на изпита одрязват ти главата ей така поради някви неизяснени причини (поне ми при мен беше така)преглътваш го айде преебали са те скъсали са те голяма работа и после кво след това друг изпит и същата схема на ново еее извинявайте ама според мен тва не отива на най-"елитния" университет в България нали?личното ми разочерование от СУ не може да се опише в момента драги ми Колеги
-
francesco totti
- Пишете, о, братя
Еми дезорганизацията е навсякъде в България, аз лично не се изненадвам, че е така и в СУ.
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Целз
Scorpion написа:Аз предпочитам Андреев да не ми подсказва, че ще вземе да ме насади с некви класови борби и експлоатация на робите. Пролетарска му работа.
Scorpion написа:За окончателния формат, който ще ни поднесат, един Юпитер знае...
Don't think about the problem, think about the decision...
Да, така е навсякъде при нас, не можем да очакваме друго от СУ. Не съм от хората, които постоянно се оплакват и плюят това, което им пречи, и въпреки всичко тези неща ми идват в повече.francesco totti написа:Еми дезорганизацията е навсякъде в България, аз лично не се изненадвам, че е така и в СУ.
И все пак това е най-доброто в България, така че съм тук, а не другаде
- chaosmaster
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://www.psysurfeur.com/psygif/psygif126.gif
- Обратна връзка:
ако това е най-доброто, което България може да ми предложи, АЗ НЕ СЪМ ВПЕЧАТЛЕН!!!
keep it deep... http://www.atys-music.blogspot.com
Да ви питам, четете ли въпроса за Обезпечаване на вземанията.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ами да - 40 въпрос в конспекта все пак.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Аз си чета учебника по раздели и хич и не поглеждам конспекта... 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

И аз не го поглеждах, ама явно май трябва.MidwinterSun написа:Аз си чета учебника по раздели и хич и не поглеждам конспекта...
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Е, то трябва, защото въпросите в конспекта са подредени и групирани по малко по-различен начин, отколкото главите и параграфите в учебника. Но няма да умра, ако първо си прочета материала и едва след това започна да се притеснявам за официалната формулировка на въпросите. =)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

Еми зажалост лошото е че няма да се оправи тая цялата пумия
И следва логичния вапрос - Някои знае ли кои и дали има ваобще Западно европейски университет признаващ първата година и да напускаме потъващия кораб България

- Сенки и прах
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Хаха! Нали знаеш кой напуска потъващия кораб пръв?tzu написа:Еми зажалост лошото е че няма да се оправи тая цялата пОмия![]()
![]()
![]()
И следва логичния вапрос - Някои знае ли кои и дали има ваобще Западно европейски университет признаващ първата година и да напускаме потъващия кораб България
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Баси якото ми е на мен в България!Тука имаме страшно много неща които приемаме за даденост.Но за тях ни завиждат на запад.
Може да има и мизерия и помия,но каквото съм видял не ме стряска.
И аз ще направя каквото мога за да я оправя!
Weakness is a sin punishable by death.