КСК 2009 - География
- Dilleddon
- В началото бе словото
- Специалност: АМГ
- Курс: втори
Re: КСК 2009 - География
Искам специалност 'География' аз, жалко че не са ги увеличили тази година...
Я кажете какво имате предвид да приемат над тия бройки, искам да вляза ГЕОГРАФИЯЯЯЯЯЯ
P.S. аз съм момче
P.S. аз съм момче
Пич, нали ти казах, че с бал 24 (или там колкото беше твоят) ще те приемат География още на 1 класиране.
Отивай да си почиваш някъде.
Отивай да си почиваш някъде.

- Dilleddon
- В началото бе словото
- Специалност: АМГ
- Курс: втори
Е аз се панирам кво да направя, докато не ме приемат ще съм така
иначе си зубря яко за редовния сега...
Уф, тва Население се чудя в каква последователност да го уча.В конспекта е така :

В учебника на Славейков подредбата е по-различна..Но пък в моята тема е както са го дали в конспекта.Май така ще го уча.Брой и териториално разпределение,движение на населението.Структура на населението.Работна сила, заетост и безработица.Демографски проблеми и демографска политика в България.

- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Имаме предвид точно това което казвамеDilleddon написа:Искам специалност 'География' аз, жалко че не са ги увеличили тази година...Я кажете какво имате предвид да приемат над тия бройки, искам да вляза ГЕОГРАФИЯЯЯЯЯЯ
P.S. аз съм момче
Обявените места никога не съответстват на реалния прием. Винаги влизат повече
Колегите са прави, балът ти най-вероятно ще ти е достатъчен още за 1-во класиране особено щом си момче, но ако се чувстваш по-спокоен си учи за редовния, няма да ти навреди най-малкото....
Аз не, ама изобщо
Като помисля само колко време съм изгубила досега
...май наистина е крайно време да седна да уча сериозно 
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
Е, ти можеш да си го позволиш.. 5.00 ли имаше на предварителния ? Другият изпит ти е доста по-важен. 

Дам, толкова
Наистина сега и на френския трябва да обърна малко внимание, но там диктовката ще ме провали на 100 % . За 5 години не можах да го науча този правопис и това си е

" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
Виж, в това ме бива
, само дано темата да не е прекалено отнесена 
Браво, значи ще ги шашнеш.
Аз отивам да отчета някаква учебна дейност, като преговоря някой въпрос.Животновъдство например.
Според мен то ще се падне 
Аз отивам да отчета някаква учебна дейност, като преговоря някой въпрос.Животновъдство например.