КСК 2009 - История
- Ice_heart
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/displayimag ... fullsize=1
Re: КСК 2009 - История
благодаря 
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Е аз какво съм се объркал...миналата година на предварителният какво се е паднало !?
А до въпроса на пича от по-горе...
Явно тия от СУ не са чак такива идиоти и са се усетили какво трябва да се направи.Не може в една (нз дали вече имаме и 7 милиона?) страна да завършва по една армия от адвокати.Тези хора, къде ще работят?Как ще се намерят работа ? Вие какво си мислите, вземате си дипломката и айде вече от утре почвате да бачкате като адвокати ? Ще има да играете на Minesweeper на компютъра, защото няма и бъкъл клиент да видите.Аз съм от Варна, и тук вече под път и над път никнат кантори и всички циврят, че нямало работа.
Целта на намаляването на бройките е да се ограничи поне малко тая армия от адвокати, за да може хората, които утре завършат да им е по-леко като стане въпрос за реализиране
Явно тия от СУ не са чак такива идиоти и са се усетили какво трябва да се направи.Не може в една (нз дали вече имаме и 7 милиона?) страна да завършва по една армия от адвокати.Тези хора, къде ще работят?Как ще се намерят работа ? Вие какво си мислите, вземате си дипломката и айде вече от утре почвате да бачкате като адвокати ? Ще има да играете на Minesweeper на компютъра, защото няма и бъкъл клиент да видите.Аз съм от Варна, и тук вече под път и над път никнат кантори и всички циврят, че нямало работа.
Целта на намаляването на бройките е да се ограничи поне малко тая армия от адвокати, за да може хората, които утре завършат да им е по-леко като стане въпрос за реализиране
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Някой може ли да даде линк да видя семестриалните такси, моля? 
Kim Wilde - You keep me hangin' on
-
lacuna_coil
- Писаружяк
А кой е казал, че всички ще работят като адвокати ? 
Миналата година на предварителния темите бяха за Априлското и създаването на българската държава.
Миналата година на предварителния темите бяха за Априлското и създаването на българската държава.
Абе то хубаво... ама не само от СУ се излюпват адвокати...happyswift написа: Целта на намаляването на бройките е да се ограничи поне малко тая армия от адвокати, за да може хората, които утре завършат да им е по-леко като стане въпрос за реализиране
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/s ... 008_2009_gBorislavaaa написа:Някой може ли да даде линк да видя семестриалните такси, моля?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Не бяха ли казали, че семестриалните такси ще бъдат увеличени ? 
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Amberglow написа:Абе то хубаво... ама не само от СУ се излюпват адвокати...happyswift написа: Целта на намаляването на бройките е да се ограничи поне малко тая армия от адвокати, за да може хората, които утре завършат да им е по-леко като стане въпрос за реализиране
Да, точно и за това аз говоря.То не е като едно време, преди 30 години, в България Право да има само в СУ....
най жалкото е това наистина 4е има хора които се дипломират успе6но а не могат да намерят работа!каквото и да си говорим правото е наследствена просфесия и ако тате или мама не са адвокати е много много трудно!Жалко за целия потенциал,който се развива в университета и който после трябва да носи кафе в някоя кантора докато не ре6ат да му дадат не6то по зна4имо или той не се докаже по някакъв собствен на4ин което е безумно за6тото стажантите са толкова амбициозни понякога 4е 4ак е пла6е6то...happyswift написа:Е аз какво съм се объркал...миналата година на предварителният какво се е паднало !?
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
"Ч" се намира в горния ляв ъгъл на клавиатурата, на клавиша на апострофа, а "Ш" и "Щ" се намират съответно по-вдясно при "[" и "]".ilia_n написа: най жалкото е това наистина 4е има хора които се дипломират успе6но а не могат да намерят работа!каквото и да си говорим правото е наследствена просфесия и ако тате или мама не са адвокати е много много трудно!Жалко за целия потенциал,който се развива в университета и който после трябва да носи кафе в някоя кантора докато не ре6ат да му дадат не6то по зна4имо или той не се докаже по някакъв собствен на4ин което е безумно за6тото стажантите са толкова амбициозни понякога 4е 4ак е пла6е6то...
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
И наистина не мога да си обесня този наплив за правото всяка година!може би за6тото е престижно и дава изключителна култура!Надявам се никой не кандидадства право заради парите за6тото в правото отдавна няма толкова пари!Има колкото да се преживява нормално без ли6ения и без да мисли6 как да плати6 тока но с това не6тата приклю4ват по простата при4ина 4е адвокатите са много,а хората които са готови да дават пари за тях са малко а най силните български адвокати са вкоренени в системата и не пускат гюве4 на никого!
Мисля си,Че съм добре запознат с фонетиЧната азбука!просто ми е по удобно и по бързоEtiainen написа:"Ч" се намира в горния ляв ъгъл на клавиатурата, на клавиша на апострофа, а "Ш" и "Щ" се намират съответно по-вдясно при "[" и "]".ilia_n написа: най жалкото е това наистина 4е има хора които се дипломират успе6но а не могат да намерят работа!каквото и да си говорим правото е наследствена просфесия и ако тате или мама не са адвокати е много много трудно!Жалко за целия потенциал,който се развива в университета и който после трябва да носи кафе в някоя кантора докато не ре6ат да му дадат не6то по зна4имо или той не се докаже по някакъв собствен на4ин което е безумно за6тото стажантите са толкова амбициозни понякога 4е 4ак е пла6е6то...
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Не е като да натискаш по-малко клавиши по този начин. А и това е български форум, в който се използва българската азбука, а не някакъв чат за да си пишем цифричките и прочее. Уважавай хората, които ще ти четат написаното.
For a moment your eyes open and you know
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: първи
Etiainen, ти като математик би трябвало да оценяваш цифрите нали... 4е 6то така се кара6 на мом4ето? 
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Видях одобрените места за прием право за тази година и откровено се притесних. Особено от факра, че за задочна форма са отпуснали само 25 места.......в сравнение с миналата г. 60 си е направо ужас. На мен сега бала ми е 26.26 и да ви кажа-не ми се вярва да успея да изкарам повече на редовните. Според вас каква е вероятността да ме приемат поне задочно с този бал?