Това е наистина е възмутително! Като цяло и аз съм недоволен от организацията около провеждането на изпита по БЕЛ. Според мен не е нормално отговорниците на зали да са докторанти. Аз съм докторант, но ме направиха отговорник на зала без изобщо да ме питат. Отговорникът на зала трябва да е асистент или преподавател (така беше на изпита по Математика), който освен всичко друго трябва да следи дали другите квестори си изпълняват съвестно задълженията. Но не се притеснявай - няма да ти анулират работата. А това, което са ти казали за допълнителните листа, просто НЕ е вярно. Няма проблем където и да си писал/а черновата, стига да си я отбелязал/а като чернова.mareto написа:вечен студент, може така да е било в твоята зала, но аз пък искам да изкажа възмущението от моите квестори. Говориха си на глас, викаха се от края на аудиторията, за да се питат за думи в кръстословицата, поднасяха различна информация. Три различни версии чух около това как да запиша темата на книжката и дали да я пиша на беловата. Сега ако ми анулират работата заради информация на квесторите, просто ще бъди чудесно. И какви бяха тези глупости, за Бога, че нямало да приемат работи, които продължават на допълнителни листа? Или пък "пишете черновата отзад, то ще ви стигне мястото за съчинението отпред."
НЕ! Не е тема за оплакване от квесторите.Amberglow написа:Това тема за оплакване от квесторите ли е? : D
Защото в моята стая се питаха 20 минути дали изпита е 4 или 5 часа. Преди това не знаеха, че трябва да ни събират телефоните.
В твоя случай, явно отговорникът на сградата е допуснал грешката да разпредели в една стая хора, които са квестори за първи път, защото иначе не мога да си обясня, как така не са знели колко часа е изпитът и че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да събират телефоните.
Както вече казах: така и ще направя на редовния изпит (колкото и да ми е неприятно), защото наистина има хора, които изобщо не знаят защо са дошли на изпит.Loli написа:Според мен пък е много по-редно да се анулират работите, защото иначе се получава малко двоен стандарт. + това като анулираш на 1-2ма, другите ще млъкнат.
И аз умирах за цигара, ама какво да се прави...Loli написа:Колкото до пушенето, непушачите не могат да разберат какво значи една цигара, когато си стресиран.