КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
Ice_heart
В началото бе словото

Re: КСК 2009 - История

Мнение от Ice_heart »

благодаря :)
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

Е аз какво съм се объркал...миналата година на предварителният какво се е паднало !?

А до въпроса на пича от по-горе...

Явно тия от СУ не са чак такива идиоти и са се усетили какво трябва да се направи.Не може в една (нз дали вече имаме и 7 милиона?) страна да завършва по една армия от адвокати.Тези хора, къде ще работят?Как ще се намерят работа ? Вие какво си мислите, вземате си дипломката и айде вече от утре почвате да бачкате като адвокати ? Ще има да играете на Minesweeper на компютъра, защото няма и бъкъл клиент да видите.Аз съм от Варна, и тук вече под път и над път никнат кантори и всички циврят, че нямало работа.

Целта на намаляването на бройките е да се ограничи поне малко тая армия от адвокати, за да може хората, които утре завършат да им е по-леко като стане въпрос за реализиране
Borislavaaa
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от Borislavaaa »

Някой може ли да даде линк да видя семестриалните такси, моля? :)
Kim Wilde - You keep me hangin' on
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

А кой е казал, че всички ще работят като адвокати ? :)

Миналата година на предварителния темите бяха за Априлското и създаването на българската държава. :D
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

happyswift написа: Целта на намаляването на бройките е да се ограничи поне малко тая армия от адвокати, за да може хората, които утре завършат да им е по-леко като стане въпрос за реализиране
Абе то хубаво... ама не само от СУ се излюпват адвокати...
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Borislavaaa написа:Някой може ли да даде линк да видя семестриалните такси, моля? :)
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/s ... 008_2009_g
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Не бяха ли казали, че семестриалните такси ще бъдат увеличени ? :D
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

Amberglow написа:
happyswift написа: Целта на намаляването на бройките е да се ограничи поне малко тая армия от адвокати, за да може хората, които утре завършат да им е по-леко като стане въпрос за реализиране
Абе то хубаво... ама не само от СУ се излюпват адвокати...

Да, точно и за това аз говоря.То не е като едно време, преди 30 години, в България Право да има само в СУ....
ilia_n
От дъжд на вятър
Специалност: право

Мнение от ilia_n »

happyswift написа:Е аз какво съм се объркал...миналата година на предварителният какво се е паднало !?

А до въпроса на пича от по-горе...

Явно тия от СУ не са чак такива идиоти и са се усетили какво трябва да се направи.Не може в една (нз дали вече имаме и 7 милиона?) страна да завършва по една армия от адвокати.Тези хора, къде ще работят?Как ще се намерят работа ? Вие какво си мислите, вземате си дипломката и айде вече от утре почвате да бачкате като адвокати ? Ще има да играете на Minesweeper на компютъра, защото няма и бъкъл клиент да видите.Аз съм от Варна, и тук вече под път и над път никнат кантори и всички циврят, че нямало работа.

Целта на намаляването на бройките е да се ограничи поне малко тая армия от адвокати, за да може хората, които утре завършат да им е по-леко като стане въпрос за реализиране
най жалкото е това наистина 4е има хора които се дипломират успе6но а не могат да намерят работа!каквото и да си говорим правото е наследствена просфесия и ако тате или мама не са адвокати е много много трудно!Жалко за целия потенциал,който се развива в университета и който после трябва да носи кафе в някоя кантора докато не ре6ат да му дадат не6то по зна4имо или той не се докаже по някакъв собствен на4ин което е безумно за6тото стажантите са толкова амбициозни понякога 4е 4ак е пла6е6то...
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

ilia_n написа: най жалкото е това наистина 4е има хора които се дипломират успе6но а не могат да намерят работа!каквото и да си говорим правото е наследствена просфесия и ако тате или мама не са адвокати е много много трудно!Жалко за целия потенциал,който се развива в университета и който после трябва да носи кафе в някоя кантора докато не ре6ат да му дадат не6то по зна4имо или той не се докаже по някакъв собствен на4ин което е безумно за6тото стажантите са толкова амбициозни понякога 4е 4ак е пла6е6то...
"Ч" се намира в горния ляв ъгъл на клавиатурата, на клавиша на апострофа, а "Ш" и "Щ" се намират съответно по-вдясно при "[" и "]".
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
ilia_n
От дъжд на вятър

Мнение от ilia_n »

И наистина не мога да си обесня този наплив за правото всяка година!може би за6тото е престижно и дава изключителна култура!Надявам се никой не кандидадства право заради парите за6тото в правото отдавна няма толкова пари!Има колкото да се преживява нормално без ли6ения и без да мисли6 как да плати6 тока но с това не6тата приклю4ват по простата при4ина 4е адвокатите са много,а хората които са готови да дават пари за тях са малко а най силните български адвокати са вкоренени в системата и не пускат гюве4 на никого!
ilia_n
От дъжд на вятър

Мнение от ilia_n »

Etiainen написа:
ilia_n написа: най жалкото е това наистина 4е има хора които се дипломират успе6но а не могат да намерят работа!каквото и да си говорим правото е наследствена просфесия и ако тате или мама не са адвокати е много много трудно!Жалко за целия потенциал,който се развива в университета и който после трябва да носи кафе в някоя кантора докато не ре6ат да му дадат не6то по зна4имо или той не се докаже по някакъв собствен на4ин което е безумно за6тото стажантите са толкова амбициозни понякога 4е 4ак е пла6е6то...
"Ч" се намира в горния ляв ъгъл на клавиатурата, на клавиша на апострофа, а "Ш" и "Щ" се намират съответно по-вдясно при "[" и "]".
Мисля си,Че съм добре запознат с фонетиЧната азбука!просто ми е по удобно и по бързо :)
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Не е като да натискаш по-малко клавиши по този начин. А и това е български форум, в който се използва българската азбука, а не някакъв чат за да си пишем цифричките и прочее. Уважавай хората, които ще ти четат написаното.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от ShadowsInBlue »

Etiainen, ти като математик би трябвало да оценяваш цифрите нали... 4е 6то така се кара6 на мом4ето? :mrgreen:
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
rusalka
В началото бе словото

Мнение от rusalka »

Видях одобрените места за прием право за тази година и откровено се притесних. Особено от факра, че за задочна форма са отпуснали само 25 места.......в сравнение с миналата г. 60 си е направо ужас. На мен сега бала ми е 26.26 и да ви кажа-не ми се вярва да успея да изкарам повече на редовните. Според вас каква е вероятността да ме приемат поне задочно с този бал?
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”