1-ви курс Право (2008 - 2009)
- slvn
- В началото бе словото
Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)
Сенкииии, алелуя
най-сетне някой да даде супер изчерпателен разказ за протичането на изпита =) аз като една от тия,дето усещат гилотината на устния изпит близо до врата си, искам да те питам някой от тези симпатични хора, които споменаваш да е казал нещо за устна форма на изпит? 
Imfuckinpossible is nothing... =]
А в понеделник какви бяха темите при Ташев
?
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
15 и 62
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

Значи Структура на правната система и Правосубектност на държавата...?
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Тъй вярно.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Lord
- Легендарен флуудър
- Курс: втори
Върши прекрасна работа. Говоря от опит.обща група в скайп
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ ДНЕС! ХУБАВИ ВЪПРОСИ И ЛЕСНО МИНАВАНЕ!
- Сенки и прах
- В началото бе словото
- Курс: първи
slvn написа:Сенкииии, алелуянай-сетне някой да даде супер изчерпателен разказ за протичането на изпита =) аз като една от тия,дето усещат гилотината на устния изпит близо до врата си, искам да те питам някой от тези симпатични хора, които споменаваш да е казал нещо за устна форма на изпит?
Дано не съм закъснял.
Професорът казва за устния изпит в началото на изпита докато обяснява какво трябва да правим.
Не всеки изпитва устно.Някои от групата просто влизаха и после излизаха - не ги беше питал нищо.Мен ме пита дали искам да ме изпита устно.На устния изпит въпросите не са подготвени предварително.Мен ме пита ас.Шопов и той просто изтегли един въпрос от паметта си.
Weakness is a sin punishable by death.
- slvn
- В началото бе словото
Не си закъснял, аз съм утре
просто за нас се носят някакви слухове,че от утре проф. Колев почва да изпитва и ще бъде устно,затова питам.. 
- stoevinc
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: stoevinc
Славена, сядай да учиш, стига си предизвиквала съдбата, да не се окажем ние единствените с промоцията! 
ПОДПИС
Колегите, които вече минахте при Милкова, бихте ли обяснили как точно става момента със сядането при изпитващия. Имам предвид по колко човека влизаме в аудиторията, по реда, който сме влезнали ли трябва да започнем да говорим (нещо в стил ИБДП) и ние ли си избираме при кого да седнем или който се освободи? Благодаря!
Neque imbellem feroces progenerant aquilae columbas
- slvn
- В началото бе словото
хаха Стоев, живей в неведение като не искаш да предизвикваш съдбатаstoevinc написа:Славена, сядай да учиш, стига си предизвиквала съдбата, да не се окажем ние единствените с промоцията!
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Колеги, днес за мен изпитът мина като по вода. Имам 6 и това е първата ми шестица в университета и едва втората оценка различна от 4. Голямо значение има фактът, че изтеглих елементарни въпроси, а също предполагам, че своята роля има и това, че си бях сложил щастливите боксерки
Някой ако иска, може да му ослужа с тях за изпита 
Мога да посъветвам колегите, които още не са минали няколко неща:
1. Няма смисъл да ходите на изпит от 7:00. Той ще почне около 8:30 и няма никакво значение, дали сте в първата или последната група. Естествено, ако напрежението ви идва повече, можете да помолите да минете от първите. Съмнява ме, че някой ще ви направи проблем, за дето го пререждате.
2. Другото, което смятам за важно е, при кой от изпитващите да седнете. Ако ви се апднат хубави въпроси, които знаете, седнете при Милкова, защото тя се ориентира главно към изтеглените въпроси и курсовата работа. Ако ви се паднат гадни въпроси, но по принцип си знаете материала като цяло, седнете при Шопов, защото той изисква комплексни знания и не набляга толкова на въпросите, които сте изтеглили. Ако имате оценки от контролното при Милкова, седнете при нея. За целта си научете и курсовата, защото Милкова задава въпроси по нея, а Шопов не я поглежда.
3. Нещо практично: облечете се тънко, а не като за сватба с костюмите. Извън кабинета е супер жега, а вътре не може да се диша. В един затворен кабинет нон стоп стоят по 10 души и сигурно си представяте, за какво става въпрос.
4. Колкото и тъпо да звучи, опитайте се да прикриете притеснението и говорете сигурно и спокойно, защото предполагам, че това прави впечатление.
5. Научете си най-основните работи добре, заедно с определенията, щото и двамата държат на тях.
6. След изпита задължително похарчете част от парите си в Кривото, за да сплотите колектива
Аз съм много доволен, макар че си давам сметка, че моето беше късмет и тая вечер смятам да се напия подобаващо като за 6 с колеги вкъщи
Специални поздрави на един от потребителите от Ники Четворката
Мога да посъветвам колегите, които още не са минали няколко неща:
1. Няма смисъл да ходите на изпит от 7:00. Той ще почне около 8:30 и няма никакво значение, дали сте в първата или последната група. Естествено, ако напрежението ви идва повече, можете да помолите да минете от първите. Съмнява ме, че някой ще ви направи проблем, за дето го пререждате.
2. Другото, което смятам за важно е, при кой от изпитващите да седнете. Ако ви се апднат хубави въпроси, които знаете, седнете при Милкова, защото тя се ориентира главно към изтеглените въпроси и курсовата работа. Ако ви се паднат гадни въпроси, но по принцип си знаете материала като цяло, седнете при Шопов, защото той изисква комплексни знания и не набляга толкова на въпросите, които сте изтеглили. Ако имате оценки от контролното при Милкова, седнете при нея. За целта си научете и курсовата, защото Милкова задава въпроси по нея, а Шопов не я поглежда.
3. Нещо практично: облечете се тънко, а не като за сватба с костюмите. Извън кабинета е супер жега, а вътре не може да се диша. В един затворен кабинет нон стоп стоят по 10 души и сигурно си представяте, за какво става въпрос.
4. Колкото и тъпо да звучи, опитайте се да прикриете притеснението и говорете сигурно и спокойно, защото предполагам, че това прави впечатление.
5. Научете си най-основните работи добре, заедно с определенията, щото и двамата държат на тях.
6. След изпита задължително похарчете част от парите си в Кривото, за да сплотите колектива
Аз съм много доволен, макар че си давам сметка, че моето беше късмет и тая вечер смятам да се напия подобаващо като за 6 с колеги вкъщи
Специални поздрави на един от потребителите от Ники Четворката
някой от втори поток ще сподели ли как е протекъл изпитът днес? пак ли е бил писмен и кои въпроси са се паднали, ако да. 
- joruuu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право, 7група
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ники, златен си
Радвам се, че ти е минал така добре изпита и ти благодаря за полезната информация !
Студени са сградите,
но нашият град,
той не е само купчина от камъни...
но нашият град,
той не е само купчина от камъни...