За Везните,Козирозите и другите 10
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Благодаря ти!Май почти всичко е вярно,що се отнася до мен(добре че имам ниско самочувствие
).Не съм съгласна само за това,че девите са меланхолични и скептични,но пък си имам достатъчно други отрицателни качества,с които да компенсирам липсата на тези две
.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Да,обаче при раждането ми е имало много проблеми и е продължило почти цял ден.Родила съм се около 7,30 вечерта,но мъртва,а сестрите записват часа,в който детето изплаква за първи път.Така че в моя случай никой не може да ми каже в колко точно съм се родила
.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Сигурна ли си, че си се родила мъртва? (Да, знам че въпросът ми звучи адски тъпо)
Крематори - какви са тия черва, шести домове, камънаци - ако ми се падне тънко черво значи това е любимото ми ястие ли?
Можеш ли да разклатиш закостенелите убеждения на един скептик, като му направиш достоверен хороскоп?
И аз съм рак, роден съм на 21.07.1985, в 9:58ч. сутринта в Трета градска болница в София, ама не знам в кое помещение точно
Данке ш:он предварително
Крематори - какви са тия черва, шести домове, камънаци - ако ми се падне тънко черво значи това е любимото ми ястие ли?
Можеш ли да разклатиш закостенелите убеждения на един скептик, като му направиш достоверен хороскоп?
Данке ш:он предварително
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Опитвам се,но единственият резултат са нови сининиПродължавай да опитваш - практика му е майката![]()
Ама ний си останахме без хороскопи (подсмрък)
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Милички, изтрили са ми хубавата програма с подробния хороскоп. За това можете да идете на http://www.astro.com и да си го направите сами
Там не е толкова подробно, но пък можете да видите и графиката на картата.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Извинявам се за намесата, ама меркурий не е ли покровител на Близнаците? питам щото аз съм близнаци (май съм единствената тук:)) и досега така знаех...Crematory написа:етоnightwish написа:.Crematory,кажи ми нещо за тази зодия,моля.
Планета управител: Меркурий
и още нещо исках да питам - как се определя асцедента? някой ми обясняваше че е според часа на раждане и едва ли не ако си роден между 10 и 12 часа ти е еди-кой си, между 12-14 еди-кой-си и т.н., ама на мен ми се струва странно всички хора родени в отстояние от два часа но в съвсем различни години, дни, месеци да имат един и същ асцедент. с две думи, струва ми се прекалено елементарно за да е вярно:)...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!