кандидати ПСИХОЛОГИЯ
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: кандидати ПСИХОЛОГИЯ
http://www-old.uni-sofia.bg/students+bg ... t_plan.pdf
Ето това са местата за прием от миналата година.
За тази още няма обявени.
Ето това са местата за прием от миналата година.
За тази още няма обявени.

Мерси, Selby.
Лелее..аз си мислех,че изкарвам високи оценки и че няма да е проблем да ме приемат, ма като гледам по колко хора приемат...

Лелее..аз си мислех,че изкарвам високи оценки и че няма да е проблем да ме приемат, ма като гледам по колко хора приемат...
Що, бе ? За психологията не са чак толкова малко.Вярно, че и желаещите ще са доста за тая специалност.Пък и може да приемат малко над тая бройка. 

Е от цялата страна 45 души не са особено много
Пък и сега бях на курс, на който бяхме 11-12 и 3 момичета искаха психология, което не е никак нисък процент...
Ами ти сама си го каза - високи оценки.Предполагам знаеш, че през последните години балът за жените не е падал под 27.Но пък тази година има не лоши предпоставки да е под 27. 

От твоята клавиатура в Божийте уши 
Loli, и аз нещо се попсихирах тия дни.
Като гледах баловете за момичета- не под 27 през последните 3 години...
Това, грубо казано, означава, че са ни позволени МАКСИМУМ 5 грешки на целия тест... горе-долу.
Обаче, при положение, че ти сега съобщаваш, че се взимат по-малко точки на грешка... да кажем, че може до 7 грешки да е "окей", за да имаме 5.30
Поне.
Да се стремим към 6...
Ще успеем!
Като гледах баловете за момичета- не под 27 през последните 3 години...
Това, грубо казано, означава, че са ни позволени МАКСИМУМ 5 грешки на целия тест... горе-долу.
Обаче, при положение, че ти сега съобщаваш, че се взимат по-малко точки на грешка... да кажем, че може до 7 грешки да е "окей", за да имаме 5.30
Да се стремим към 6...
Ще успеем!
Бе не е точно така. Аз си го бях изчислила, че с 5,25 със сигурност влизам. А наскоро разбрах,че едно момиче миналата година е влязло с 5,13, което обаче ми се стори доста ниско за психология...
м да.. психология тря'а се влиза само с над 5 и педесе.. 
la douleur exquise
Ами, не знам какво съм смятала с това 5.30, но по последни проверки, дори с по-ниско би трябвало да можем.Loli написа:Бе не е точно така. Аз си го бях изчислила, че с 5,25 със сигурност влизам. А наскоро разбрах,че едно момиче миналата година е влязло с 5,13, което обаче ми се стори доста ниско за психология...
Но, разбира се, не се осланям на това.
-
cherry_kiss
- В началото бе словото
здравейте, ориентирала съм се догодина да кандидатствам психология (много ме влече тази наука) и ми е интересно да разбера 1.заслужава ли си психологията в СУ 2.доволни ли сте от преподавателите и дали има след това реализация
мерси предварително.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Прочети предишните мнения в темата и ползвай търсачката. Тук не пишат много бъдещи психолози 2-3 човека си чешем езиците по темата навсякъде. Накратко по въпроса ти, за да те стимулирам да потърсиш повече инфо по темите:
1. НЕ
2. с две-три изключения НЕ
3. ако под реализация разбираш високи доходи и кариерно развитие за сравнително кратко време твръдо НЕ
1. НЕ
2. с две-три изключения НЕ
3. ако под реализация разбираш високи доходи и кариерно развитие за сравнително кратко време твръдо НЕ
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Е ти сега демотивира момичето...
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
-
cherry_kiss
- В началото бе словото
определеноEtiainen написа:Е ти сега демотивира момичето...
- Jelena
- В началото бе словото
- Специалност: психология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Хехе, ти ако прочетеш по-предишните съобщения ще видиш, че Плазмодий така си говори, човека. Все пак знай, че тук всички мнения са доста субективни и сама трябва да си решиш.cherry_kiss написа:определеноEtiainen написа:Е ти сега демотивира момичето...но все пак мерси. сигурно ще се ориентирам към чужбина
Примерно моето субективно мнени е, че не не е чак толкова черно, но да - ако можеш да си позволиш отиди в чужбина или НБУ. Там знам, че психологията конкретно, е по-добре от СУ, и преподаватели и база и като цяло повечето неща.
Но ако нямаш възможност - и в СУ не е чак толкова зле, ако искаш непременно психология.
А за реализация - ми зависи си от теб и на къде си се насочила
Успех!
"Поезията и Тананикането не са неща, които можеш да вземеш, те са неща, които те вземат. Единственото, което можеш да направиш, е да отидеш там, където те ще те намерят" (Мечо Пух)