Преьвърляне в СУ от университет в германия
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Преьвърляне в СУ от университет в германия
здравейте, понеже никъде няма информация за прехвърлянето ме интересува..какви точно са условията трябва ли да имаш някакви взети изпити или да си учил определено време в германия. Уча право евентуално искам да се прехвърля същата специалност.
Благодаря ви предварително
Благодаря ви предварително
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Здравей,
съжалявам, че не ти го изваждам в готов вид от правилника, но напоследък нямам никакво време!
Ето го и правилника на СУ - в него със сигурност пише!
Правилник
съжалявам, че не ти го изваждам в готов вид от правилника, но напоследък нямам никакво време!
Ето го и правилника на СУ - в него със сигурност пише!
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Нямат!goddess написа:отделните факултети имат ли правилници също че не намерих такива
Намери телефона и мейла на Учебен отдел в сайта на СУ (лесно се намира)
Ще ти дадат подробна информация.
Не обръщай внимание на разни форумнии критици и заяждащи се никове.
Успех с процедурата.
Как е в Германия правото и Висшето образование по принцип.
Очакваме едно кратко есе от теб за нивото на ВО в Германия!
До скоро...
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
пиле в дипломата имам 6 както по литература така и по историяshaho написа:ей,пиле,подготви история и литература ,дръж изпити,нека ти стигне бала пък тогава ще си говорим.
мислиш ли че в германия взимат чужденци право ей така просто да си запълнят бройката и то там където съм аз и имайки предвид че специалността е също нумерусклаузус
както казах не си ти човека на който ще се обяснявам
ако нямаш с какво да помогнеш поне не пречи и не давай смешни мнения да се излагаш а и всички които учат в университета също
всичко най хубаво
да мислех да се обадя но ми казаха че като питам за това и веднага ще ми затворят надявам се нещата са се променили и ще я взема под внимание тази възможност и ще се обадя или най малкото ще напиша майл..alhimikat написа:Нямат!goddess написа:отделните факултети имат ли правилници също че не намерих такива
Намери телефона и мейла на Учебен отдел в сайта на СУ (лесно се намира)
Ще ти дадат подробна информация.
Не обръщай внимание на разни форумнии критици и заяждащи се никове.
Успех с процедурата.
Как е в Германия правото и Висшето образование по принцип.
Очакваме едно кратко есе от теб за нивото на ВО в Германия!
До скоро...
а за вишето в де.. чак есе няма да ти пиша че нямам това време...
просто е с класи по отношение на организация и отношение на преподаватели и студенти към учебния процес като цяло... специално правото като цяло следването е структурирано по съвсем друг начин.
Мисля да продължа следващия път или ако искаш да знаеш нещо конкретно питай
И само да кажа че с това по горе не искам да кажа че нашето образование е лошо ...
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
абе, не е пък и чак толкова трудно да те приемат, то шестици в дипломата имаме всичкиgoddess написа:пиле в дипломата имам 6 както по литература така и по историяshaho написа:ей,пиле,подготви история и литература ,дръж изпити,нека ти стигне бала пък тогава ще си говорим.
мислиш ли че в германия взимат чужденци право ей така просто да си запълнят бройката и то там където съм аз и имайки предвид че специалността е също нумерусклаузус
п.п. shaho, ти верно каква специалност си?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Пиле,аз ако не учех право,нямаше да давам мнения.Нещо май не ти понесе седемгодишното обучение в Германия май,а?Знайш ли колко си ги имам такива в курса като тебе.Дето влизате наготово без да знаете какво е това кандидат-студентски изпити.Кво като имате де ес хата,оберщюфе,шпрахдиплом и не знам си кво.И аз имам разни там сертификати по чужди езици ама не съм тръгнал да излизам в чужбина ей така ,за да се каже ,че съм в чужбина, а после да се връщам.То като се прави нещо първо се мисли малко. Щото се връщате посрани и влизате с високо вдигнати глави в най-престижната специалност на най-престижния университет в България, без да сте си мръднали и малкия пръст. Ако държиш изпити и си те приемат по нормалния ред,добре си ми дошла.Ама така си просто поредната натрапница във факултета.Жалкото е ,че станахте повече от другите.
пиле бе, 1во обу4ението си е пак 5 годинки
2ро наистина нямам намерение да споря с теб не си наясно с живота на хората и в слу4ая с моя 4е да ми казваü кое ми понасяло и кое не и да преценяш защо се искам да се върна и защо съм дошла и тн. така че спри моля те с глупавите си коментари че ме обиждаш а аз не пиша в тоя форум да се заяждам с някой
казах ти го и преди и ще го повторя ако нямаш с какво да ми помогнеш не пречи поне
а и 3то не съм учила в немска че да имам спрахдиплом и тн.
мерси за съветите и мнението ти
РЕСПЕКТ
2ро наистина нямам намерение да споря с теб не си наясно с живота на хората и в слу4ая с моя 4е да ми казваü кое ми понасяло и кое не и да преценяш защо се искам да се върна и защо съм дошла и тн. така че спри моля те с глупавите си коментари че ме обиждаш а аз не пиша в тоя форум да се заяждам с някой
казах ти го и преди и ще го повторя ако нямаш с какво да ми помогнеш не пречи поне
а и 3то не съм учила в немска че да имам спрахдиплом и тн.
мерси за съветите и мнението ти
РЕСПЕКТ
Пиленце,с радост ще ти помогна.Мога тържествено да ти връча моите теми по литература и история(и на двата изпита имам над 5,50) и то съвсем безплатно,защото уважавам хората,които се борят,а не тези,които използват евтини номерца и пороците на системата.goddess написа:
ако нямаш с какво да ми помогнеш не пречи поне
: