Щото съм специалнаScorpion написа:Що така?Anna-Molly написа: Тогава аз да се похваля колко съм щастлива, че от днес вече нямам никви задължения към даскало, и аз официално вече завърших![]()
![]()
Малко по-късно от всички де
![]()
PS Подкрепям Амбър с 2 ръце
Щото съм специалнаScorpion написа:Що така?Anna-Molly написа: Тогава аз да се похваля колко съм щастлива, че от днес вече нямам никви задължения към даскало, и аз официално вече завърших![]()
![]()
Малко по-късно от всички де
![]()
Веднага те оборвам: сатирик - да, поет - не.Amberglow написа:Издигам Скорпион за форумен велик поет-сатирик.
Оборете ме сега.Като не искате да си говорим за кокошката и яйцето. ;/
...Anna-Molly написа: Щото съм специална![]()
![]()
И мен ме изпитват по-специален начин
![]()
Казвала съм ти
Моли ме подкрепя.Scorpion написа:Веднага те оборвам: сатирик - да, поет - не.Amberglow написа:Издигам Скорпион за форумен велик поет-сатирик.
Оборете ме сега.Като не искате да си говорим за кокошката и яйцето. ;/
а ти да си мислиш, че говоря сериозно, е обида за мен .Scorpion написа:Да наречеш някаква стихоплетеница, написана за няма и 10 минути, поезия е обида за поезията...
М-м-м аз май пак не съм разбрала : ние тук някога говорим ли сериозно ?Amberglow написа:а ти да си мислиш, че говоря сериозно, е обида за мен .Scorpion написа:Да наречеш някаква стихоплетеница, написана за няма и 10 минути, поезия е обида за поезията...
Пази Боже, досега щях да имам два развода зад гърба си.Anna-Molly написа:М-м-м аз май пак не съм разбрала : ние тук някога говорим ли сериозно ?Amberglow написа:а ти да си мислиш, че говоря сериозно, е обида за мен .Scorpion написа:Да наречеш някаква стихоплетеница, написана за няма и 10 минути, поезия е обида за поезията...![]()
Не само тукAnna-Molly написа: М-м-м аз май пак не съм разбрала : ние тук някога говорим ли сериозно ?![]()
Че и по-зле можеше да смеAmberglow написа:Пази Боже, досега щях да имам два развода зад гърба си.Anna-Molly написа:М-м-м аз май пак не съм разбрала : ние тук някога говорим ли сериозно ?Amberglow написа:а ти да си мислиш, че говоря сериозно, е обида за мен .Scorpion написа:Да наречеш някаква стихоплетеница, написана за няма и 10 минути, поезия е обида за поезията...![]()
какъв ти сън, той е в сънищата ни всяка нощAnna-Molly написа:Че и по-зле можеше да смеAmberglow написа:Пази Боже, досега щях да имам два развода зад гърба си.Anna-Molly написа:М-м-м аз май пак не съм разбрала : ние тук някога говорим ли сериозно ?Amberglow написа:а ти да си мислиш, че говоря сериозно, е обида за мен .Scorpion написа:Да наречеш някаква стихоплетеница, написана за няма и 10 минути, поезия е обида за поезията...![]()
![]()
![]()
![]()
Абе, Скорп , кажи ся за многоточието, че пак няма да спя![]()
![]()
![]()