Как родителите възприемат гаджетата ви?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
При мен няма такива неща-нито от страна на майка ми,нито от баща ми.Е,преди време е имало някои критични изказвания за други момчета,но са били малко.Един път майка беше казала:"Номерът на обувките му е по-голям от коефициента му на интелигентност." 
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аз никога не съм имала проблеми с това...може би защото още не съм казвала:"Тате, ще се женя"/ "Тате...ще ставаш дядо"...вероятно е затова де...като знам как трери 3 дена, като брат ми си доведе проятелката....смях...
но иначе бишвия ми много се разбираше с него...само дето ракията не си пиеха...а майчето - тя даже ме караше да го взема с мен при нея...с нея пък нямам никакви грижи...(та дори и да повдигна въпорс, че ще става баба не дай си боже в скоро време)...обикновената препоръка е:Опичай си акъла или Умната...според мен нещата опират и до доверие де...
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Темата доста се измести, ще ви я резна на две.
а по новата тема: едно време момче не припарваше вкъщи, ако родителите ми са там. Никога не съм искала да познават гаджетата ми. Само веднъж майка ми свари единия (ама аз ходех 2 години с него, нормално беше все веднъж да се засекат:) ), хич не го одобри (и той нея)
В последствие на гости са ми идвали обикновени приятели, но те не се броят. И май единственото ми гадже,което и майка ми, и баща ми са виждали , е съпругът ми (когато беше още гадже, макар че това не беше много дълъг период). Беше ми дошъл на гости за 3 дни покрай рождения ми ден. С баща ми уж се разбраха - техники, музики
Баща ми стар рокер, мъжът ми див метъл
С майка ми...Тя по принцип си се цупи и така и не разбрах харесва ли го или не
А той се държа много добре, нищо,че го подложиха на инквизиторски мъчения от рода да спим в различни стаи
За сметка на това, аз съм се познавала с някои от родителите на гаджетата и винаги толкова много са ме харесвали...Да им се чудиш
а по новата тема: едно време момче не припарваше вкъщи, ако родителите ми са там. Никога не съм искала да познават гаджетата ми. Само веднъж майка ми свари единия (ама аз ходех 2 години с него, нормално беше все веднъж да се засекат:) ), хич не го одобри (и той нея)
За сметка на това, аз съм се познавала с някои от родителите на гаджетата и винаги толкова много са ме харесвали...Да им се чудиш
Наистина не бяхме избрали правилното място за обсъждане на тази тема
.В момента приятелят ми се разбира много добре с нашите.Майка много го харесва,а баща ми е доволен,че има кой да слуша ловните му подвизи
.А аз винаги съм се разбирала с родителите на приятелите ми.Как няма,като съм такова умно,добро и възпитано момиче
.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.