Първо дали съм неграмотен момчие не си ти човека който ще каже... Разместени думи щом за теб са неграмотност си ми ясна...Green`L.K. написа:Само да добавя, че освен неграмотен си и супер ограничен човек! Литературата щеше ли да се развие, ако го нямаше модернизма ? За да стане едно нещо хубаво трябва да има промяна и да се взаимства от някъде! А като си българин що носиш турски и китайски дрехи ... ? Като си патриот спазвай закона за задължително носене на местни дрехи и обувки от 1897![]()
Боже, боже, аман от прости хора...
П.П. Като го цитирам тоя субект и Мозилата ми прави всичко червено
Да не говоря,че товето мнение изобщо не ме интересува понеже има хора,чието мнение е в пъти по-важно за мен най-малкото ме познават за ралика от теб госпожице....
Аз ли провокирам с постовете си,или вие които се заядохте с Вазов много ми е интересно......
Никъде не съм казал,че модернизма е лошо явление-напданах го,защото вие нападет Вазов толкова ли не можете да проумеете пък,че ако го нямаше Вазов литературата нямаше да е същата!!!!!!Както и ,че всеки има право на мнение.....
Още нещо не се изказвай неподготвена!!!!Че пвоечето ти мения са такива....Аз с еинтересувам от световна литература също така това,че харесвам Вазов не значи,че не харесвам и други държави,култури ,езииц и други неща......
Боже, боже, аман от прости хора... -за себе си ли говориш